Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi esu windows 7 naudotojas ir kartais pagalvoju apie kitas operacines sistemas, kad reiktų atsinaujinti, pakeisti aplinką, kuri gal būt bus geresnė įvariom priežastim. Tad kolkas 7 man yra tobuliausi ir geriausi, aišku nėra priežasties atsinaujinti ar kažką keisti, jei nekyla jokių bėdų ir viskas veikia tinkamai. Sutinku, tačiau toks jau esu. Buvau išbandęs 10 ir tikrai nepatiko, gal vėliau kai viskas tikrai su jai gerai bus pasirinksiu juos... Tad dauguma tikrai esate naudoja, o gal dabar skaitote temą per naršyklę kuri veikia šioje windows 8.1 sistemoje. Noriu paklausti:
1. Ar patogu jais naudotis? Ar daug kas pakeista, išdėstyta kitaip ir kitur nei 7?

2. Ar geras, patogus metro stiliaus start meniu? Nėra su juo gličų ar bugų paleidinėjant?

3. Reikia spartesnio kompiuterio, kad viskas sklandžiai veiktų? Nes ten daugiau ko užkrauti taip sakant.

Pradžiai šie klausimėliai, laukiu komentarų.

Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Tame esmė kad jeigu tau nepatiko Windows 10 tai Windows 8.1 dar labiau nepatiks.

Na man jie taip sakant kolkas nepatiko, nes viskas striginėjo, žaidimai neveikė, su tvarkyklėmis problemos. O visa išvaizda ir kas kaip visai prie to neprikibau, gal tik per daug kišama dalykų kurių nenaudoju, bet tik tiek. :)

Nepagailėk +rep

Na man jie taip sakant kolkas nepatiko, nes viskas striginėjo, žaidimai neveikė, su tvarkyklėmis problemos. O visa išvaizda ir kas kaip visai prie to neprikibau, gal tik per daug kišama dalykų kurių nenaudoju, bet tik tiek. :)

Blogai rašeisi reiškia. Jau gal ant 3 PC įrašinejau ant 2 problemų nėra bet vienas turėjo tikrai sena procesorių tai neištempia gerai tu Windows 10.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Blogai rašeisi reiškia. Jau gal ant 3 PC įrašinejau ant 2 problemų nėra bet vienas turėjo tikrai sena procesorių tai neištempia gerai tu Windows 10.

Tavo gal kompiuteriai nauji, geri. Matai kurį aš naudoju tai jam jau 3 metai kokie jei neklystu, nešiojamas.  Ir beto kai rašiausi bandžiau ir atnaujinant rašyti ir švariai perašinėjau, tas pats.

Redaguota , nario ViNAS
Nepagailėk +rep

Tavo gal kompiuteriai nauji, geri. Matai kurį aš naudoju tai jam jau 3 metai kokie jei neklystu, nešiojamas.  Ir beto kai rašiausi bandžiau ir atnaujinant rašyti ir švariai perašinėjau, tas pats.

Dabar kuriuo naudojus ir turi Windows 10 Spec :

Intel Celeron CPU 550 2.0 GHz

3GB RAM

Intel 965 Express Chipest Family 

CPU sąnaudos siekia apie 40 % o ram apie 53 % kadangi naudoju Chrome o jis gi valgo RAM :x

O antras PC taip stipresnis palyginus su šituo

Intel i3-4010U 

8GB RAM

nVidia 820M

Irgi Windows 10 ir žaidžiau su juo GTA V 720p low 30fps.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

3GB RAM

CPU sąnaudos siekia apie 40 % o ram apie 53 % kadangi naudoju Chrome o jis gi valgo RAM :x

Intel i3-4010U 

8GB RAM

nVidia 820M

Na ne man jie tada skirti ar bent tam pc. :D

LAUKIU DAR NUOMONIŲ :)

Nepagailėk +rep
(redaguota)

Jei tu ant Win10 susiradai problemų, tai jų susirasi ir ant Win8. Nėra jokio skirtumo, kai nemoki savo naudojamos sistemos administruot - visos jos tada veikia ne taip, kaip norisi. Įvardyk bent vieną, tikslią, Win10 problemą, kad jau sakai, jog jie tokie problematiški... Tai va, grįžtant prie temos, dažniausiai, naujausia produkto versija = geriausia produkto versija. O kalbant apie Win8, tai jų start meniu tiesiog nėra skirtas paprastiems kompiuteriams, tad naudotis juo asmeniškai man buvo labai nematogu, per 2 metus taip ir nepripratau, kas yra tiesiog milžiniškas minusas.

Redaguota , nario b0ss

Jei tu ant Win10 susiradai problemų, tai jų susirasi ir ant Win8. Nėra jokio skirtumo, kai nemoki savo naudojamos sistemos administruot - visos jos tada veikia ne taip, kaip norisi. Įvardyk bent vieną, tikslią, Win10 problemą, kad jau sakai, jog jie tokie problematiški... Tai va, grįžtant prie temos, dažniausiai, naujausia produkto versija = geriausia produkto versija. O kalbant apie Win8, tai jų start meniu tiesiog nėra skirtas paprastiems kompiuteriams, tad naudotis juo asmeniškai man buvo labai nematogu, per 2 metus taip ir nepripratau, kas yra tiesiog milžiniškas minusas.

Visišką nesąmonė parašei. Jei tavo kompiuteris yra senas tai, kad ir kokios geros rankos bus, jie tinkamai neveiks. Kas kol kas su 10-ais ir yra. Jie pritaikyti naujiems kompiuteriams ir retas seno modelio kompiuteris tinkamai veikia. Bent jau kol kas.

RUrlzfi.png

Visišką nesąmonė parašei. Jei tavo kompiuteris yra senas tai, kad ir kokios geros rankos bus, jie tinkamai neveiks. Kas kol kas su 10-ais ir yra. Jie pritaikyti naujiems kompiuteriams ir retas seno modelio kompiuteris tinkamai veikia. Bent jau kol kas.

3GB RAM

Intel i3-4010U 

8GB RAM

nVidia 820M

Tas pirmasis gal 10 metų senumo..

HP Omen 15

Visada būna išimtys jei kompiuterio 'geležies' gamintojai dar vis atnaujina driver'ius. Tačiau tai nėra dažnas dalykas, ypač iš nešiojamų kompiuterių gamintojų. 

Tame esmė kad tas PC ir yra nešiojamas o ir jis nebe atnaujinamas gamintojų.

HP Omen 15

Keletą tavo nurodytų kompiuterio dalių tik ką pasižiūrėjau ir jie tikrai dar yra atnaujinami :)

Iš drivescape.com? :DD Pačiame HP.com (tai HP firmos kompiuteris) nieko nerastum Windows 10 tik Windows 7.

HP Omen 15

Vienas iš pavyzdžių: http://prntscr.com/9dfzjn

Šiaip aš kalbėjau apie variantą su Intel Celeron M o ne apie Intel i3, jis tikrai palaikomas.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...