Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kas graudžiausia man, kad tie žmonės, kurie bando nužemint mane yra priešiukai mažieji mano, prieš mane nusistatė, nes jie žino, kad aš jų nekenčiu ir vien dėl to, nekenčia manęs. Serezhnaja - maksvelliukas rašinėja palėvas. 

Godotek - nwk savininkas, aferistas, nevieną žmogų apgavęs, tarp jų yra apgavęs ir GreddyART ( Andrių ) buvau dėl to apgavimo jam rašes į skypę, pasielgė labai netaktiškai ir išvadino visaip, nieko nuostabaus, kad čia megina stumt dabar.

Iš vis nedarykit iš šio SuperGames mėšlo kažkokio, šis SuperGames viskas apie viską, kas ką nori tas tą kuria, žinomą reikia laikytis tam tikrų taisyklių, bet jai jie tingi ieškoti ir jie gal patys žino iš kur galimą nusipirkti Hostinga su .LT Galūne, bet jiems gal gali pasiūlyti iš kokios Svetainės būtų geriausia/patogiausia nusipirkti a nepamąstote kaikurie žmonės absoliučiai, o kaikurie netingi tai ir atsako ir dar paorgumentuoja apie tą Svetainę kodėl apsimoką pirkti iš šios svetainės ir pnš. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...