Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Klausimas Scripteriams


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3034 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Viską pradėjau, kai sugalvojau scriptinti. Kiek atsimenu tai buvo gūdūs laikai ir vis mesdavo, kad GM kažkokiem vokiečiams priklausė(ne naciams). Nu ten editinau juos, buvau zjbs scripteris. Tada po kelių metų buvau išvadintas duchu ir pradėjau kurt GM nuo "tuščio lapo", tai taip ir kuriu jau 3metai. Aš nelabai moku motyvuoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Mano taip pat vienas iš pagrindinių mokymosi dalykų buvo, tai per youtube pamokas, žiūrėdavau tokias kuriose viską aiškina, viską mėgindavau suprasti, bei sukūręs kokią sistemą pagal pamoką ją mėgindavau tobulinti, tokia buvo mano pati pradžia. Tuomet jau kaip geriau pramokau viską daryti, tuomet duodavau sau užduotį ir kurdavau savo sugalvotą sistemą, sekdavosi labai prastai, tačiau po kiek laiko ta sistema pasirodydavo ir veikdavo ir taip tobulinau savo įgūdžius. 

Tačiau vienintelis dalykas kuris man labai kenkia, tai pertraukos nuo kodavimo, nes aš būdavau toks nepastovus žmogus, jog kokį 1 mėnesį pakoduodavau, o toliau 1 metus nieko nedarydavau arba užsiimdavau mappinimu ar dar kokiais nors dalykais. Todėl kaip grįždavau prie kodavimo, labai sunku būdavo viską atsiminti ir vien tik dėl to dabar neesu to dalyko specialistas, tačiau šį kartą esu pilnai pasiryžęs viską mokytis ir nenumesti visko į šalį. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Išmokau pats savamokslis pradėjau nuo 2007 metų prasidėjo mapinimas tada perėjau prie modifikacijos redagavimo tai yra pavadinimų keitimas ir paprastų komandų sukūrimas pavz savininkui komanda /god tai yra nemirtingumas. Nusikopini paprasta /heal komanda pasikeiti pavadinimus ir padarai vietoi hp 99999 ir viskas komanda sukurta. Nuo tokių pagrindų pats išmokau, tada žaidėjai rašydavo klaidas kurias rasdavo ir pagal tos klaidos pavadinima pavz. Žaidėjas surado klaida su naujokų hp kur užeini ant jo ir tada tave turi pagydyti. tai susirandu per paieška ta pavadinimą su hp ir žiūrai ta kodą dėl ko nereaguoja, ir tada pradedi aiškintis viska jei galiausia nesupranti kaip išmeta per compiler klaida tada įmeti ta klaida į google ir tenais ieškai gal atsiras kas buvo irgi susidūrę ir kaip susitvarkyti. Bet tiesiog viskas prasidėjo savaime man. Nes pagr aš galiu sukurti bet kokia sistema tik iš savo esamų dabartinių sistemų. Tiesiog panaudoju funkcijas ir kelis kodus iš kitu sistemų persidarau kaip man reikia kad reaguotų ir taip susikuriu. Bet pirmiausia turiu gera fantazija su kuria sugalvoju kaip jinai turi atrodyti ir kaip veiktu tada galvoji kokias funkcijas jinai turėtų naudoti ir kaip aš atmintinai jau žinau savo modifikacija kur kas randasi ir naudoja susirandu juos ir pradedu kurti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3034 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...