Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3885 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu nusipirkti kolonėlę(nešiojamą prie telefono), arba ausines.Taigi galbūt galite pasiūlyti puslapį kuriame galėčiau nusipirkti vieną iš šių daiktų?Aš norėčiau atsiskaityti PayPalu(neverifintas).Mano draugas pirko kolonėlę iš aliexpreso iki šiol negauną(praėjo du mėnesiai).Tad galbūt galite pasiūlyti kur galėčiau nusipirkti ir pareitų gan greitai ;) ? Būčiau labai dėkingas.Beje galite nesiūlyti ebėjaus nes ten dauguma apgavikų :))

logo.png

1a.lt

varle.lt

Ebay.com - paypalu berods aina

Iš ten pirkau tikrai daug prekių. Ir nesutikau apgaviko nei vieno. Beje, pirkti labiau apsimoka kur yra, tikros foto, o ne internetinės

Ebėjuje tai nelabai sakau noriu nes jau teko susidurti ,kad apgaudinėja ,o jei ir neapgaudinėja jau labai ilgai pristato ,o tose 1a.lt arba varle.lt visos prekės iš užsienio nežmoniškos kainos ir PayPalu neina atsiskaityti.

logo.png

Ebėjuje tai nelabai sakau noriu nes jau teko susidurti ,kad apgaudinėja ,o jei ir neapgaudinėja jau labai ilgai pristato ,o tose 1a.lt arba varle.lt visos prekės iš užsienio nežmoniškos kainos ir PayPalu neina atsiskaityti.

Tai ko tu čia nori?

Laukti ilgai nenori, iš lietuvos pirkti per brangu. Tu jauti, kad taip sistema ir padaryta arba moki daugiau ir gauni greit arba nemoki daugiau ir gauni tada kada gauni....

..P

Tai ko tu čia nori?

Laukti ilgai nenori, iš lietuvos pirkti per brangu. Tu jauti, kad taip sistema ir padaryta arba moki daugiau ir gauni greit arba nemoki daugiau ir gauni tada kada gauni....

Tu nenusišnekėk gal jeigu perki iš Lietuvos pristato per savaitę tai čia tau greit?Nerink postų aš noriu mokėti mažiau tačiau palauksiu biški daugiau tačiau noriu gauti prekę ,o nelikti apgautas.Tad jeigu tu neturi ką pasiūlyti be ebėjaus tai iš vis nerašyk :)

logo.png

Tu nenusišnekėk gal jeigu perki iš Lietuvos pristato per savaitę tai čia tau greit?Nerink postų aš noriu mokėti mažiau tačiau palauksiu biški daugiau tačiau noriu gauti prekę ,o nelikti apgautas.Tad jeigu tu neturi ką pasiūlyti be ebėjaus tai iš vis nerašyk :)

Kaip tave galėjo per tą ebay apipist vpš? Taigi susisieki su supportais ir aiškiniesi situacija.. Eik į akropolį nusipirk tą kalonėlę ir sėdėk laimingas.

Jei nori normalių važiuoji į gariūnus turėsi 10W arba į topo centrą ir perki boomboxą taip pat turėsi 10W, bet ir kainuos boomboxas ~100€

..P

Kaip tave galėjo per tą ebay apipist vpš? Taigi susisieki su supportais ir aiškiniesi situacija.. Eik į akropolį nusipirk tą kalonėlę ir sėdėk laimingas.

Jei nori normalių važiuoji į gariūnus turėsi 10W arba į topo centrą ir perki boomboxą taip pat turėsi 10W, bet ir kainuos boomboxas ~100€

Tu nejauti kaip nusišneki?Tau gariūnuose PayPalu eina atsiskaityti?Akropolį PayPalu eina atsiskaityti?Slysk iš čia arba išmok skaityti, ačiū ;)

logo.png

ebay neapgaudineja. aš manau kad tu cardintus paypalus naudoji

Vakar PayPalą susikūriau žmogus pervedė pinigus už žaidimą ir aš cardintą PayPalą naudoju? :D

Tu jauti koks tu atidaužytas? 

Paypalas buvo pagrinde kurtas EBAJUI, o tu iš jo bijai pirkt :D :D

Ali express ta pati situacija bijosi pirkt, kur tu dar paypalu atsiskaityt ruošies?

Paaiškink kaip mano draugas negavo kolonėlės iš ali expresso? :) Iki šiol jau du mėnesiai praėjo.

logo.png

Vakar PayPalą susikūriau žmogus pervedė pinigus už žaidimą ir aš cardintą PayPalą naudoju? :D

Paaiškink kaip mano draugas negavo kolonėlės iš ali expresso? :) Iki šiol jau du mėnesiai praėjo.

tu rimtas prašai, kad pasiūlytų kažką ir iš visko išsispisinėji... Iš aliexpresso pats turiu kolonėlę ir dar daug prekių atsisiuntęs ir viskas gerai... Taip kad jei niekas netinka pats ieškok pilnas internetas... amazon...

Visokiu atveju buna, gali buti tiesiog shipping'as uztruko ir tiek arba pirko is asmens pas kuri buvo mazai feedback ir apgavo ji.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3885 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...