Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

PC daugiau nepalaiko. Jaučiu blogai mane supratai, perskaityk mano pranešimus dar kartą. PC turi 2GB RAM, GPU - 16 mb / 256 mb, kaip padidinti iki 256 mb? Į vaizdo plokštę nieko neįkiši. Jeigu nieko nemaišau, tai su winXP buvo 256/256.

Todel nes WinXP ram sanaudos yra mazesnes tai ir GPU galejo daugiau ram'u pasiimti.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

O win7 starter 32 bit ima tik 1gb/2gb.

Didelis skirtumas tarp 512MB ir maziau sanaudu su 2GB ram.

Skaityk, gal ka rasi - http://www.sevenforums.com/graphic-cards/126813-how-increase-video-memory.html

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

• Parašė po 3 savaičių...

Problema: Šiai vaizdo plokštei driver'iai buvo išleisti ne visoms OS.

Sprendimas: Įsirašyti win XP arba Vista (32 bit).

Oficialių driver'ių win7 nėra, o neoficialių, veikiančių - neradau. DriverPack Solution įrašydavo neveikiančius. GPU padaryta pagal Hyper Memory technologija, dėl ko atmintį ima automatiškai. Maks.: 256 mb.

Problema: Šiai vaizdo plokštei driver'iai buvo išleisti ne visoms OS.

Sprendimas: Įsirašyti win XP arba Vista (32 bit).

Oficialių driver'ių win7 nėra, o neoficialių, veikiančių - neradau. DriverPack Solution įrašydavo neveikiančius. GPU padaryta pagal Hyper Memory technologija, dėl ko atmintį ima automatiškai. Maks.: 256 mb.

Vista driveriai veikia ant Windows 7
  • Teigiamai 1

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...