Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

• Ar gali būti kaltas HDD tame, kad įrašant windows, ekranas atrodo lyg būtų sudaužytas (iš tikro jis visiškai sveikas)? Nuotraukos: 1, 2. Po windows įrašymo viskas gerai, sudaužytas tik įrašymo metu.
  • Ant dienų, įrašant GTA:SA žaidimą, jo įrašyti nepavyko, išmesdavo klaidą, kad nepavyksta perkelti failo. Kitą dieną žiūrint filmą, filmas pastrigo, o windows išmėtė kažkokį tai langą kuriame buvo parašyta, kad programa neatsako. Pabandžius perkelti filmą ir GTA:SA install'ą į nešiojamąjį kietąjį diską - to padaryti nepavyko, vėl išmėtė klaidą, kad nepavykstą perkelti failo. Nuėjau į google, paskaičiau ką daryti tokiu atveju. Padariau "Error Checking" (užtruko beveik 10 val.), šiandien žiūrėjau filmus - viskas okey. Dėl ko atsiranda ši klaida ir kokia tikimybė, kad ji pasikartos?

1. Su kuo įrašinėji windows ar per USB ar per kompaktinį diską? Nes jei per kompaktinį diską, tai tikriausiai jis turi kokių nors įbrėžimų ar kažkas panašaus, tikrai nieko baisaus nėra. Tačiau atkreipiant dėmesį į tai ką rašai 2 punkte gali būti ir toks variantas jog windows'ai yra brokuoti.
2. Vieną kartą ir man kažkas panašaus buvo. Bet bent jau man buvo toks variantas jog įrašinėjant windows'us viskas pilnai nesugebėjo įsirašyti, tad teko perrašinėti dar kartą. :)

(redaguota)

1. Su kuo įrašinėji windows ar per USB ar per kompaktinį diską? Nes jei per kompaktinį diską, tai tikriausiai jis turi kokių nors įbrėžimų ar kažkas panašaus, tikrai nieko baisaus nėra. Tačiau atkreipiant dėmesį į tai ką rašai 2 punkte gali būti ir toks variantas jog windows'ai yra brokuoti.

2. Vieną kartą ir man kažkas panašaus buvo. Bet bent jau man buvo toks variantas jog įrašinėjant windows'us viskas pilnai nesugebėjo įsirašyti, tad teko perrašinėti dar kartą. :)

Iš CD. CD naudoju jau apie kelis metus, jis visiškai sveikas, ant kitų kompiuterių viskas gerai, būtent ant šito (ASUS F3J) išlenda ši problema. Nemanau, kad pas mane ta pati problema (kad nepilnai win įsirašė).

P.S: Windows nebrokuoti, ištestuoti ne vieną kartą ant kitų įvairių kompiuterių.

Redaguota , nario ES.^
(redaguota)

Kiek zinau tavo sitam PC nevieneri metai tai sakyciau tiesiog hard'ui sakes ir tiek.

Hard'as ne prie ko (nebent kalbi apie antrą dalį autoriaus klausimo), nes diegimo metu instaliacijos vedlys yra paleidžiamas operatyviojoje atminty (RAM). Autoriau, man atrodo, kad instaliacijos metu vedlys neaptinka tavo GPU, todėl atvaizduoja 4-bitų spalvingumą. Čia mano tokia hipotezė, priežasčių nežinau.

Redaguota , nario Tautedorus

Ačiū už atsakimus. Vakar mirė HDD, šiandien įsidėjau kitą (visiškai sveika, be jokių klaidų) ir pridėjau 1 gb RAM, įrašant win7 į naują HDD - ekranas vis tiek sudaužytas, tai reiškia HDD čia ne prie ko.

Vaizdo plokste tikriausiai jau sena ir tiek.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Svarbiausia, kad HDD čia ne prie ko ir po įrašimo viskas gerai.

HDD net neminejau, tai su CD-Rom'u kazkas arba su vaizdo plokste.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...