Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3882 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,reiktu greit susivekti pinigu tik nezinau is kur gal galit padet,patart

P.S Jei nezinot nekomentuokit

Jeigu nepilnametis, bandyk ieškotis darbo kokio kur mokėtu puse algos, dažniausiai priima į plovyklas ir panašiai, kur nėra tokios rimtos įmonės. 

Priimtu i plovykla 11 metu?

:DD

Labiausiai patiko man tavo atsakymas, tipo aš turėčiau tavo bylą visą turėti, gimimo datą ir panašiai, nei tu to amžiaus parašei nei ką. Kad ir 11 metų būdamas didelis noras būtum ir laisvai priimtu, mašiną paplaut atrodo jog diplomo reikėtu. 

(redaguota)

Pas mus tokių jaunų žmonių dar yra ? :Dd

Čia 70% forumo tokių žmonių. Kaip dar tokie klausimai kyla nesuprantu..

Labiausiai patiko man tavo atsakymas, tipo aš turėčiau tavo bylą visą turėti, gimimo datą ir panašiai, nei tu to amžiaus parašei nei ką. Kad ir 11 metų būdamas didelis noras būtum ir laisvai priimtu, mašiną paplaut atrodo jog diplomo reikėtu. 

Nežinai? - patyli. Minimum nuo 16 metų leidžia dirbt ir tai tik "pagalbiniui" darbuotoju. Taip, jeigu tai yra ne kokia valstybinė įstaiga, tai gali priimti savo galva bet ir tai nelegaliai.. O legaliai tokių metų niekur padirbt nepaeitų.
Redaguota , nario Benyos

Aš tokių metų su tėvu varydavau dirbt privačiai pas kokias kavinių vadoves sodybose, o šiaip tu galėtum užsidirbt kažkokį internetinį turtą užsibuvusį stumiant, cs go, samp, lolo accountus.

tai va is kur perki csgo skinus su tevu dirbdavai .A( cia bairis)

11 metu eik mamos prasyk xd uzsidirbk

grafikos paslaugos 

update102.png

Čia 70% forumo tokių žmonių. Kaip dar tokie klausimai kyla nesuprantu..

Nežinai? - patyli. Minimum nuo 16 metų leidžia dirbt ir tai tik "pagalbiniui" darbuotoju. Taip, jeigu tai yra ne kokia valstybinė įstaiga, tai gali priimti savo galva bet ir tai nelegaliai.. O legaliai tokių metų niekur padirbt nepaeitų.

O aš jam siūliau legaliai dirbt? Tai pirma persiskaityk normaliai, tyleni. Todėl ir siūliau mažas ar kokias firmas nes supratau jog yra nepilnametis, plovykloje būna dažnai pacaniukų matau dar jaunesniu, pora euriukų gauna ir dirba. Nelegaliai plovykloje laisvai gali praslysti.

Mamos pabandyk paprašyt?

Deja, 11 metų pinigų gali tik iš tėvų paprašyti.

tai va is kur perki csgo skinus su tevu dirbdavai .A( cia bairis)

11 metu eik mamos prasyk xd uzsidirbk

As mamos neprasisiu 1100 euru.

uzsimane kokio skino ant csgo ir sako greitai pinigu prireike :D o gal uzmate skelbimuose koki gera bmw tai nori pasimt :D

Patylesiu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3882 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...