Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Apsimoka. Mano PC buvo labai aplėtėjęs, tai norėjau perinstaliuoti. Galvoju, galbūt reikia iškart prie Windows 10 peršokt, tai pradėjau instaliuot (atsisiunčiau setup'ą iš oficialaus Microsoft puslapio), instaliavo gal valandą (apytiksliai), automatiškai įsirašė visi reikiami driveriai, ir iš pradžių palagino, bet po kokių 10 minučių veikė viskas puikiai. Šiaip, turi tokias malones akiai animacijas, dizainą, tiesiog malonu naršyti, ypač Windows Edge, man jis labiau patinka nei Chrome, bet tik gaila, kad nėra Ad Block'o (bent jau aš neradau). Tik minusas dar tas, kad sunku apsiprasti, bet manau per porą dienų įmanoma priprasti, nebent dar neištyrinėjai visų šių Windows'ų. :)

P.s. mano Windows buvo piratiniai, tai jei ir tavo piratiniai manau viskas ok.

Redaguota , nario Nachis

Nepatariu, nes jie dar gana bugivi yra. Beveik visada update service ijungtas pumpuoja ir kompo resursus naudoja. Vienas is didziausiu bugu losiant games (pvz samp), kai su alt+esc nueini i desktopa kartais desktopas visai dingsta (tada reik pc rr daryt, kas lb erzina)... Siaip windows patogus, minusas, kad update neina isjungt. Man 7 geriausi, taciau 10 isirasiau vien tik del Direct X12 palaikymo..

užsidėk kapišoną ir p*sk į šoną.

Mano atžvilgiu net nebandyk.... Nežinau, kitiems gal neužkliuvo, bet man susipjovė legalūs windowsai 8.1 su 10 kai atsinaujinau, hardas parėjo paskui, vnz. likau labai nusivylęs windowsais, pasilikęs prie 8-ų dabar. :)

HDD suėjo ne dėl Windows kaltės, o dėl seno/nekokybiško HDD. Asmeniškai, po atnaujinimo ir man pradėjo lagint, bet padariau Clean Install ir veikia kuo puikiausiai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...