Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

O jeigu tiesiog persidarau tuos windowsus ten kur apačioje siūlo updat'ą?

Yra tikimybė, kad kompiuterio darbas taps lėtesnis, teks perrašyti tvarkykles ir t.t. Man taip nutiko, nors dariau upgrade'ą su beveik švariai sudiegtais legaliais Win8. Darbas OS terpėje tapo itin lėtas, tad po upgrade'o perrašiau Windows.

Redaguota , nario Tautedorus

Jeigų internetas tavo lėtas, ypač kai kažką siųnti tai nepatariu, nes ten Windows Store ir Auto updatų atsisakyti o tik atšaukti tad dėl to nesąmone

Nesuprantu ką tu prieš Windows Store turi, kadangi ja niekas nėra priverstas naudotis ir ji šiaip sau background'e neveikia. Automatinius atnaujinimus tam tikroje Windows 10 versijoje taipogi galima išjungti. 

Nesuprantu ką tu prieš Windows Store turi, kadangi ja niekas nėra priverstas naudotis ir ji šiaip sau background'e neveikia. Automatinius atnaujinimus tam tikroje Windows 10 versijoje taipogi galima išjungti. 

Niekaip tu jo neišjungsi to automatinio update, tik atšaukti įmanoma, tass pats ir su Windows Store, ka isiunčia tau nereikalinus appsus.

Jei įrašinėjo, o mokėjai jam <99€, tai nelegalūs Windows, o aktyvuoti tik. Siųskis Media Creation Tool ir diek per BIOS su disko formatavimu.

Piratinius Windows aktyvavau su KMSpico paskui padariau reinstall su formatavimu kai upgrade'ino į Windows 10 ir jokių problemų nebuvo.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Niekaip tu jo neišjungsi to automatinio update, tik atšaukti įmanoma, tass pats ir su Windows Store, ka isiunčia tau nereikalinus appsus.

Dėl atnaujinimų tu teisus, bet ką aš turėjau galvoje, tai, jog yra Windows 10 Enterprise LTSB versija, kurioje vartotojas gali pilnai valdyti atnaujinimus tiek juos išjungdamas, tiek įrašydamas tik tuos, kurių jis nori, bet ne visus pateikiamus MS. Dėl Win Store aš dar vis nesuprantu ką tu nori čia pasakyti... Niekada ja nesinaudojau ir niekada nebuvo įrašyta jokia programa be mano sutikimo. Taipogi, patikrinau, šio metu jos procesas mano kompiuteryje neįjungtas, tad nieko man ji siųsti ir negali. Gal tu tiesiog prisiskaitei/prisiklausei visokių nesąmonių, arba patiri kokio nors viruso pasekmes, arba dalyvauji kokioje nors su Win Store susijusioje programoje, kuri tikrai nėra visiem privaloma.

Redaguota , nario b0ss

Patariu , įsirašiau Liepos kažkelinta iš pradžių būvo daug nesklandumu bet šiuo metų viskas kaip per sviestą krauna viska greitai ir nėra jokiu neaiškumu. Rekomenduočiau rašytis į 10. Aš perėjau iš 8.1 (64 bit'ų).

Krovimas su visais windows gali būti greitas jeigu PC neapkrausi programomis, virusais..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...