Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi turiu kompiuterį, bet kai tėvai pirko jį man tai jis yra sakė labiau skirtas darbui. O man reikia kompiuteriu žaidimams. Taigi, todėl reikėtu jūsų pasiūlymų kokį man pirkti. Kainos domina 600 - 750 E. Taigi, postų rinkėjai nesivarginkit, būsit ant vietos pareportinti. Taigi vat. 

Turiu tokį vieną variantą - http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/nesiojami_kompiuteriai_ir_priedai/nesiojami_kompiuteriai/acer_aspire_v3574g_xtreme_full_hd

Numeskit linkus į apačią ar pasakykit ko šitam kompiuteriui labiau reikėtu pasiturbinti or etc. Realiai, pats nesu profas ant tų kompiuterių, ir apie juos labai daug ir nenusimanau.

Dėkui, kas padės išsirinkti.

(redaguota)

Ruošiesi šį kompiuterį kiekvieną dieną nešiotis į darbą/mokyklą, ar tik šiaip, "gal prireiks kartą gyvenime man kur nors nusityst kompą"? Laptopo ir stacionaraus kompiuterio iš žaidimų perspektyvos nėra kaip lygint - visais atvejais stacionarus yra geresnis variantas - tiek dėl daug kartų geresnio aušinimo, tiek dėl stabilaus veikimo (su laptopu ilgesnį laiką žaidžiant daug resursų reikalaujantį žaidimą, vėliau tenka daryti pertraukas kadangi užkaista CPU/GPU ir krenta performansas ir padidėja galimybė sudeginti komponentus), tiek dėl pigesnių ir galingesnių detalių, tiek dėl overclockinimo galimybių, tiek dėl upgradinimo galimybės (vieną kartą nusipirkus stacionarą, galėsi daugiau niekada kito nebepirkt, tereikės tik kas kelis metus ką nors upgradint, jei to norėsi), tiek dėl dar galybės teigiamų aspektų. Taigi pagalvok ar tikrai nori laptopo...

Redaguota , nario b0ss

Ruošiesi šį kompiuterį kiekvieną dieną nešiotis į darbą/mokyklą, ar tik šiaip, "gal prireiks kartą gyvenime man kur nors nusityst kompą"? Laptopo ir stacionaraus kompiuterio iš žaidimų perspektyvos nėra kaip lygint - visais atvejais stacionarus yra geresnis variantas - tiek dėl daug kartų geresnio aušinimo, tiek dėl stabilaus veikimo (su laptopu ilgesnį laiką žaidžiant daug resursų reikalaujantį žaidimą, vėliau tenka daryti pertraukas kadangi užkaista CPU/GPU ir krenta performansas ir padidėja galimybė sudeginti komponentus), tiek dėl pigesnių ir galingesnių detalių, tiek dėl overclockinimo galimybių, tiek dėl upgradinimo galimybės (vieną kartą nusipirkus stacionarą, galėsi daugiau niekada kito nebepirkt, tereikės tik kas kelis metus ką nors upgradint, jei to norėsi), tiek dėl dar galybės teigiamų aspektų. Taigi pagalvok ar tikrai nori laptopo...

Na ši karta aš tiesa sakant sutiksiu su b0ss nuomonė. Dėl užkaitimo galima pasirūpinti aušinimo padų, šiaip dėl stacionaraus tu klysti nes ankščiau ar vėliau reikia vos ne visas detalės naujas pirkt tai išeis ir naujas kompiuteris kaip tik.. Nes ateityje gali keisti socket'ai, vaizdo plokščių dydžiai ir pnš.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Na, pas mane žaidimai būtų - gta 5, cs go na ir kiti kurie naujesni tokie.

Tai gal galėtumėte numesti linkų normalesnių stacionarų kompiuterių. Nes, kaip matau žaidimams siūlot stacionarius kompiuterius.

Radau porą variantų: http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/personaliniai_kompiuteriai_monitoriai_ir_ups/personaliniai_kompiuteriai/1a_elite_i5_gaming_gtx

http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/personaliniai_kompiuteriai_monitoriai_ir_ups/personaliniai_kompiuteriai/1a_elite_i5_gaming_gtx2

Redaguota , nario s0mex
(redaguota)

Tai gal galėtumėte numesti linkų normalesnių stacionarų kompiuterių. Nes, kaip matau žaidimams siūlot stacionarius kompiuterius.

Radau porą variantų: http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/personaliniai_kompiuteriai_monitoriai_ir_ups/personaliniai_kompiuteriai/1a_elite_i5_gaming_gtxu

http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/personaliniai_kompiuteriai_monitoriai_ir_ups/personaliniai_kompiuteriai/1a_elite_i5_gaming_gtx2

Šitų kompiuterių tikrai nepirk, ypač surinktų.

Geriau pats iš http://www.1a.lt susirink kompiuterį iš dalių, o tau jį prieš pristatant surinks. Turėsi žymiai geresnį kompiuterį surinktą paties.

O jeigu apie tai nenusimanai, tai palauk, ateis koks veteranas į šią temą ir surinks :)

Redaguota , nario V.12 Viedralis

graphic.png

Šitų kompiuterių tikrai nepirk, ypač surinktų.

Geriau pats iš http://www.1a.lt susirink kompiuterį iš dalių, o tau jį prieš pristatant surinks. Turėsi žymiai geresnį kompiuterį surinktą paties.

O jeigu apie tai nenusimanai, tai palauk, ateis koks veteranas į šią temą ir surinks :)

Paklausiu tokio durnesnio klausimo, o tu neveteranas? Na, man ta prasme reikia game computer. nuo 600eurų iki 750eurų. Žaidimai - gta V, cs go, sampas, mc, nu ir tokie žaidimai, na ir dar tokie naujesni žaidimai. Jeigu kas galit surinkit padorų kompiuterį, už kainą kuria jau paminėjau.

Na ši karta aš tiesa sakant sutiksiu su b0ss nuomonė. Dėl užkaitimo galima pasirūpinti aušinimo padų, šiaip dėl stacionaraus tu klysti nes ankščiau ar vėliau reikia vos ne visas detalės naujas pirkt tai išeis ir naujas kompiuteris kaip tik.. Nes ateityje gali keisti socket'ai, vaizdo plokščių dydžiai ir pnš.

Žinoma, jei atsinaujinti nori po kokių tarkim 8 metų, tada nėra jokios prasmės ką nors upgradinti, perki naują PC, tačiau, jei po kokių dviejų metų tau prireikia daugiau resursų, ypač kas liečia CPU ir GPU, tai tau teitų be išimčių pirkti naują laptopą, kai tuo tarpu, stacionariame turėtum galėti be jokių problemų atnaujinti GPU, o jei buvai nusipirkęs motininę su tuometiniu naujausiu socketu, tai gal net ir CPU, be MB keitimo. Na ir taip, laikui bėgant tu tiesiog susirenki naują kompiuterį, bet esmė tame, jog tau niekada netenka išleisti rimtos sumos ant visiškai naujo PC, o tu tiesiog gali po truputį pirkti naujus komponentus, kai atsiranda jų poreikis. Tai pat į stacionarą visada gali ką nors dadėti, kai tuo tarpu laptope gali tiktais keisti (jei išvis gali), taigi, laptope niekada negali turėti kelių vaizdo plokščių, jei nori SSD + HDD setupo (be kurio aš pats negalėčiau gyventi), tai su tuo turėtum problemų (tikriausiai tiesiog tektų tąsytis atskirai HDD kaip išorinį įrenginį), ne visada būna palikta RAM slotų...

Dėl temperatūros, tai tampytis laptopą su tokio pat dydžio coolinimo padu yra mano galva visiškas apsurdas, lygiai taip pat kaip ir nusipirkus laptopą jo niekur nesinešioti.

Radau porą variantų: http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/personaliniai_kompiuteriai_monitoriai_ir_ups/personaliniai_kompiuteriai/1a_elite_i5_gaming_gtx

Manyčiau tau pačiam reikėtų spręsti kokį ir kaip stacionarų tu nori susirinkti/nusipirkti. Jo kokybė gali smarkiai kisti priklausomai nuo tavo galimybių (nekalbu apie biudžetą), kadangi pats rinkdamasis kompiuterį - sutaupai, o sutaupytus pinigus gali išleisti ant geresnių detalių, bei tuo pačiu, gali pasirinkti būtent ko tau reikia. Tai pat, jei jau rimtai nori pasiekti geriausio rezultato, tai gali "medžioti" dalis skelbimuose - ten dažnai galima rasti daug gerų detalių daug mažesnėmis kainomis ir netgi nebūtinai panaudotų.

Jei rinkčiausi sau kompiuterį, skirčiau daugiau dėmesio motininei, jog ji palaikytų visus dabartinius standartus ir joje būtų daug slotų (RAM'ams, PCI-E, SATA), jog ateityje galėčiau upgradinti kompiuterį nekeisdamas jo komponentų, o tiesiog jų pridėdamas, pasistengčiau gauti kuo geresnę GPU, kadangi ji daro didžiausią poveikį žaidimuose, CPU imčiau vidutinės kokybės, kokį prastesnį i5, susigrūsčiau 1 sticką 8GB RAM ir paimčiau SSD, bent tokį kad OS būtų galima įrašyt (bent 32GB), o iš likusio biudžeto susipirkčiau PSU ir HDD tokius, kokius jau tas likęs biudžetas siektų. Ir jei viso to su 600€ man nepasisektų padaryti, tai tada susirinkčiau tiek, kiek galėčiau, o vėliau, dasipirkčiau tai, ko trūksta. 

(redaguota)

Paklausiu tokio durnesnio klausimo, o tu neveteranas? Na, man ta prasme reikia game computer. nuo 600eurų iki 750eurų. Žaidimai - gta V, cs go, sampas, mc, nu ir tokie žaidimai, na ir dar tokie naujesni žaidimai. Jeigu kas galit surinkit padorų kompiuterį, už kainą kuria jau paminėjau.

Neturėjau tada laiko, bet dabar tuoj surinksiu. Kai surinksiu, redaguosiu postą.

Edit: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcaxAQAgCAOwl2iFIvr%2FXwpTgkrp4Koq2qIYX9gKoQPbNqHJc0IHOys8988D

Sudėjau kompiuterį, kuris tikrai ir gta V ant ultra grafiku stabilų 60fps palaikys, cs go +- 300fps ant max grafiku veiks ir t.t.

Kadangi sis build virsija 750€, tad jei nesurinksi tiek kiek kainuoja, gali issiimti SSD ir kaina iskart nukris.

Redaguota , nario V.12 Viedralis

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...