Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Veikėjai visiški debilai. Ypač Trevoras. Džiaugiuosi, kad bent jau žaidimo gale turėjau pasirinkimą jį nudėt.

Kam tu taip atskleidei žaidimo pabaigą? Tokiem dalykam sakyti yra spoiler funkcija.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

• ,
  • Parašė po 10 mėnesių...
Praeiviai žaidime irgi labai nuobodūs, niekada nieko įdomaus nepasako, nieko neveikia, jeigu pasako, tai kokią nors nesąmonę kaip FUCK YOU ar panašiai.

Ką turi omenyje sakydamas, kad nieko neveikia? Įvairūs asmenys bėgioja, važinėjasi dviračiais, rūko, kalbasi telefonu arba su kitais esančiais šalia, vedžioja šunis, deginasi prie savo namo, sėdi prie staliukų, naudojasi telefonu, daro nuotraukas, gerią kavą, skaito žurnalus, žiūri į plakatus, reaguoja į egzotiškas mašinas, žvejoja, lipa į kalnus, meksikiečiai dirba soduose ir vynuogių laukuose. Ką tavo manymu jie dar turėtų veikti?

Nežnau, man tai viskas ok, istorija patiko, galimybė žaist už tris veikėjus labaaai patiko, į kiekvieno veikėjo istoriją įsigilinti sugebėjau, problemų tame nematau, tik tiek kad pati istorija greit pereinama. Pasaulyje begalė visko, gatvėse verda gyvenimas, gaila tik kad kokio Bahama Mamas klubyčio nėra (tiksliau yra, bet jokios funkcijos neatlieka), GTA Online pasaulyje tai būtu tikrai įdomu, o šiaip pats Online labai nuvylė, apart heistų nėra veiklos, rinkt tas dėžes atsibosta per vieną vakarą, sukurti baikerių klubą reikia tinkamų žmonių, nes visi pagrinde tik šūdą mala, na bet jeigu kada bus koks modas kaip SAMP ar MTA, tik GTA V žaidimui, tada bus super. 

Na tiesa sakant kompą, kuris pavežtų GTA 5 nusipirkau tik rugpjūčio pabaigoje. Todėl patį GTA 5 perėjau tik prieš savaitės laikotarpį. Ir ką galiu pasakyti apie jį? Na visai neblogas, tačiau turi ir daug minusų, pvž istorija kažkokia keista, lempiškai ten prasidėjo viskas ir pasibaigė. Džiaugiuosi, jog pačio žaidimo nepirkau iš savų pinigų, o žaidimą gavau iš užsieniečio draugo. Na, o GTA Online, tai nuobodokas toks, nebent su chebra kokia žaistum, td gal ir baika. Tai išvada būtų tokia, mano lūkesčių GTA 5 nepateisino.

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...