Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tos linijos, šriftai, watermark'ai viską gadina.

Gali būt pakoreguosiu.

Nu nafik. Jaučiu prie forum ranks užrašo daugiau dirbai, negu prie jų pačių, net iconų bg nenuimtas .

Nu nafik tu mastai taipat, kaip ir rašai? Protinguoli, ne icono bg čia . O bg pamiršau nuiimt ant kurio rangai buvo kuriaami. Matau nieko neišmanai.

streetmobster.eu administrator

https://www.deviantart.com/terrygraphic

Gali būt pakoreguosiu.

Nu nafik tu mastai taipat, kaip ir rašai? Protinguoli, ne icono bg čia . O bg pamiršau nuiimt ant kurio rangai buvo kuriaami. Matau nieko neišmanai.

xddd. Nemalk man šūdo, profesionale. Tai *Myliu SuperGames.lt*, ryškiai matosi, kad kvadratai aplink aikoną eina, su akiniais nebedažvelgi. Pamiršai ar nepamiršai, vistiek chujovi tavo tie rangai, tokie tiesa.

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

xddd. Nemalk man šūdo, profesionale. Tai *Myliu SuperGames.lt*, ryškiai matosi, kad kvadratai aplink aikoną eina, su akiniais nebedažvelgi. Pamiršai ar nepamiršai, vistiek chujovi tavo tie rangai, tokie tiesa.

Tai aš kaip supratau tie kvadratai ir turi būti kad icon'os geriau atrodytu.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Veli jau kaip mano močiutė, megzdama megstinį. Tas kvadratėlis yra figūra specialiai padaryta. Akinių nenešioju dėkui, geros dar akys ne kaip pas tave kaimieti. Slysk iš temos jei nemoki nuomonės be keiksmažodžiu reikšt.. PEACE

P.S kur minėjau, kad profesionals esu? xdd

Redaguota , nario - Yoh

streetmobster.eu administrator

https://www.deviantart.com/terrygraphic

Galėjai tiesiog paįvairinti ikonėles, bet šeip gan padorūs rangai ir gan standartiniai. Sėkmės su kitais darbais.

Padorūs rangai su 4 layeriais? Nu nemanau, žinai.

Veli jau kaip mano močiutė, megzdama megstinį. Tas kvadratėlis yra figūra specialiai padaryta. Akinių nenešioju dėkui, geros dar akys ne kaip pas tave kaimieti. Slysk iš temos jei nemoki nuomonės be keiksmažodžiu reikšt.. PEACE

P.S kur minėjau, kad profesionals esu? xdd

Neminėjai, o aš ir nesikeikiu, lawl. Išreiškiau nuomone tai tu šūda malt pradėjai, nes kritikos priimt nemoki. Niekam neįdomu ar tu po pertraukos, ar dar kas. Pats Kelmėj gyvena ir man sako, kad aš iš kaimo, 9sna su tavim xd.

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

Padorūs rangai su 4 layeriais? Nu nemanau, žinai.

Neminėjai, o aš ir nesikeikiu, lawl. Išreiškiau nuomone tai tu šūda malt pradėjai, nes kritikos priimt nemoki. Niekam neįdomu ar tu po pertraukos, ar dar kas. Pats Kelmėj gyvena ir man sako, kad aš iš kaimo, 9sna su tavim xd.

Padorūs kaip samp projektui, kadangi ten ir bet kokio lygio tinka.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...