Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3540 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Moitinine, vaizdo plokšte, procesorių. Kodėl paminejau moitinine? Kadangi tavo moitininės socket'as nekoks "FCLGA1155" geriau būtų LGA 1150

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Zwx drg. Taigi norėjau paklausti, ką geriau pasiimti pirmą ar vaizduške ar proca? žaidimam va pc info;                            Pinigų tarpas 800evruf41bf461751c03d325fdc6a0f2b4467a415.png

Jeigu čia klausysi žmogelių, tai teks be reikalo visą kompą perrinkt... Rašo dauguma čia, kad tik parašytų kažką, nors nei nenusimano...

Grįžtant prie reikalo, manau užteks tik vaizdo plokštę geresnę nusipirkt. Rekomenduočiau dar pasikonsultuot kokiuose IT tinklapiuose, kur vyresni vartotojai.

Redaguota , nario Alter
(redaguota)

Jeigu čia klausysi žmogelių, tai teks be reikalo visą kompą perrinkt... Rašo dauguma čia, kad tik parašytų kažką, nors nei nenusimano...

Grįžtant prie reikalo, manau užteks tik vaizdo plokštę geresnę nusipirkt. Rekomenduočiau dar pasikonsultuot kokiuose IT tinklapiuose, kur vyresni vartotojai.

Už tokią sumą išeitų GTX 970, kuriai, deja, reikėtų keisti ir CPU, kad būtų ji pilnai išnaudota, o norint naujesnio CPU, reikia ir naujos motininės. Paskiau dar reiks išsiaiškinti ar pas jį PSU pakankamai geras. Tad nereikia ieškot kažkokių vyresnių vartotojų, jei čia gali sulaukti tinkamos pagalbos. Redaguota , nario Tautedorus

Kuo remiesi, sakydamas jog reikia keist

Nes matau, jog turi 2 branduolių CPU, ir labai silpną GPU, kuri nėra skirta naujesniems žaidimams. Be to, matau neblogą pinigų sumą, kurią gali žmogus leisti, tad ir siūlau prekes, kurios atitinka gerą kainos/performanso santykį, tai būtų i5-4690K, Z lusto motininė ir GTX 970, tik autorius nepasako savo PSU, kuris gali būti per silpnas tokiems komponentams.

Nes matau, jog turi 2 branduolių CPU, ir labai silpną GPU, kuri nėra skirta naujesniems žaidimams. Be to, matau neblogą pinigų sumą, kurią gali žmogus leisti, tad ir siūlau prekes, kurios atitinka gerą kainos/performanso santykį, tai būtų i5-4690K, Z lusto motininė ir GTX 970, tik autorius nepasako savo PSU, kuris gali būti per silpnas tokiems komponentams.

Ir iš kur tokie faktai? (Ne apie branduolius kalbu)

Kuo remiesi, sakydamas jog reikia keist

Jo socket'as nėra labai geras. Jis nepasake savo moitinines, yra tokių kuriuos palaiko keletas socket'ų tai čia dar nėra faktas kad reikias keisti moitininę.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ir iš kur tokie faktai? (Ne apie branduolius kalbu)

Iš ilgo domėjimosi šia sritimi. Nu žinoma, galima nieko nekeist, juk viskas veikia, bet jei žmogus rašo galįs išleist tiek pinigų, jam ir siūlau tokius komponentus, nes pavyzdžiui, dabartinis procesorius (kuris yra senesnės kartos) neišneš GTX 970, o su i5-4690K bus ne tik performanso padidėjimas, bet ir šioks toks future proof'as dėl OC galimybės.

Iš ilgo domėjimosi šia sritimi. Nu žinoma, galima nieko nekeist, juk viskas veikia, bet jei žmogus rašo galįs išleist tiek pinigų, jam ir siūlau tokius komponentus, nes pavyzdžiui, dabartinis procesorius (kuris yra senesnės kartos) neišneš GTX 970, o su i5-4690K bus ne tik performanso padidėjimas, bet ir šioks toks future proof'as dėl OC galimybės.

Atleisk, aš faktų žmogus, man neužtenka pasakyt "reikia". Nors dar galėčiau klausinėt, bet atsibodo :lol:

Atleisk, aš faktų žmogus, man neužtenka pasakyt "reikia". Nors dar galėčiau klausinėt, bet atsibodo :lol:

Norint faktų reikia pačiam rašyt į Google, žiūrėt pagal poreikius ir galimybes ką pirkt ir ar viskas veiks, bus suderinama. Jei autorius ar dar kas, kuris norės pagalbos, turės pasitikiėti mano žodžiais, nes nemokamai ieškoti visokių benchmark'ų - mano laiko švaistymas, nebent žmogus pats nori pradėt domėtis šia sritimi, tada aš visada padedu motyvuotiens žmonėms.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3540 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...