Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Nematau čia stumimo, tik matau, kad jūs stumiat, o aš free isp nesu dar gavęs, turbūt jūs esat nusipelnę tų įsp. tik gal ne taip priežastį suformolavo.

Tuoj bus linkas free įspejimo.

EDIT

Tema vaikas Sasha ištrynė.

Redaguota , nario protingesnis uz protinga

Pasiekimai : Buvau vienas iš tų žmonių kurie atemė iš sašos modą.

(redaguota)

Tai viena iš pagrindinių priežaščių kodėl atsisakiau moderatoriaus rango, kuomet man siūlė  :song:

p.s pasikartosiu, iš grafinės pusės parašas baisus.

Tą patį galiu pasakyti ir apie tavo :P

Saša:

• Tu esi moderatorius
  • Nerašai Lietuviškai
  • Įžeidinėji narius.

Krč. Išnaudok paskutinias akimirkas Moderatoriaus statusa, tinkamai.

Aš ateičiau į tą teamspeak, bet negaliu, ir net neturiu ts. 

Ir tau per ilgi sparnai užaugo, reiktų apkarpyti.

Redaguota , nario KokaiN
  • Teigiamai 1

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Aš nesuprantu, kaip "modernatorius", kuris turi būti pavyzdys kitiems nariams, sau leidžia iš kitų narių švelniai tariant tyčiotis, žeminti juos?

Citata iš forumo taisyklių:

• 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Beje, man labai įdomu, kiek už modernatoriaus ranką sumokėjai?

P. S. Manau metas man irgi užsidėti šitą parašą :D

Visados sugebat matyt tik kitus. O kas visą šitą mėšlevą pradėjo? Patys laikėtės šios taisyklės? "bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai."

Išmokit ir į save iš šono pažiūrėt, o ne į kitus. O tau Saša pasiūlyčiau ignoruot, ir nieko nerašyt, tik sau blogiau prisidarysi.. Parėkaus ir praeis.

Joa, su juo viskas aišku, nueini, bandai bazarinti, iškickina. Bijo idiotas.

Visados sugebat matyt tik kitus. O kas visą šitą mėšlevą pradėjo? Patys laikėtės šios taisyklės? "bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai."

Išmokit ir į save iš šono pažiūrėt, o ne į kitus. O tau Saša pasiūlyčiau ignoruot, ir nieko nerašyt, tik sau blogiau prisidarysi.. Parėkaus ir praeis.

Primeni žmogų kuris skaito knygą iš vidurio, ir galvojai kad blogiečiai yra geriečiai. Atsimerk.

Ankščiau visai atrodei normalus. Bet gavus modą žiūriu labai pasikėlei. Būtum protingas nebūtum kreipęs dėmesio į tuos parašus ir t.t. galima juos išjunkti. O čia galima sakyt pradėjai verkt ir vaikais vadint visus. Čia dauguma vaikų, nes į žaidimų forumą papuolei...

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Joa, su juo viskas aišku, nueini, bandai bazarinti, iškickina. Bijo idiotas.

Primeni žmogų kuris skaito knygą iš vidurio, ir galvojai kad blogiečiai yra geriečiai. Atsimerk.

Aš viską nuo pat pradžių seku. Nuo pat pirmo įspėjimo. Aišku, buvo galima viso to išvengt, bet iš dalies patys kalti buvo. Bet ar verta jau visą savaitę velt šitą nesamonę? Ką jūs tuom pasieksit? Jam statusą atims? Jo neatims, o jeigu taip ir nutiktų, jum geriau pasidarytų? Manot forumas geresniu taps? Žinoma yra geresnių kandidatų, bet džiaukitės, kad bent kasnors žiūri čia dar tą forumą. O ne kaip dauguma buvo, ateina ir pasiplauna po savaitės ar dviejų iš posto. Pavydžiu šiam žmogui tik kantrybės ir nervų, nes jeigu man taip būtų, jau senai būčiau praplyšęs ir pakėlęs vėjus, po kurių greičiausiai be modo irgi sėdėčiau..

• Teigiamai 1

Aš viską nuo pat pradžių seku. Nuo pat pirmo įspėjimo. Aišku, buvo galima viso to išvengt, bet iš dalies patys kalti buvo. Bet ar verta jau visą savaitę velt šitą nesamonę? Ką jūs tuom pasieksit? Jam statusą atims? Jo neatims, o jeigu taip ir nutiktų, jum geriau pasidarytų? Manot forumas geresniu taps? Žinoma yra geresnių kandidatų, bet džiaukitės, kad bent kasnors žiūri čia dar tą forumą. O ne kaip dauguma buvo, ateina ir pasiplauna po savaitės ar dviejų iš posto. Pavydžiu šiam žmogui tik kantrybės ir nervų, nes jeigu man taip būtų, jau senai būčiau praplyšęs ir pakėlęs vėjus, po kurių greičiausiai be modo irgi sėdėčiau..

Atleisk, bet manau kad mes geriau pasirinksim kad sašos nebūtų, nenorim free įspėjimu.

(redaguota)

Niek tu neseki jau anksčiau pilna pavyzdžių su argumentais pateikiau šioje temoje http://www.supergames.lt/topic/235915-pasipyktinimas-sa%C5%A1a-belij-moderatoriumi/Tad pasiteisinimų nėrą, kad ir kaip tu gintum aš pateikiau linkus citatas ir pvz :) kartu ir ši tema jo pasisakymai, kalbą patis už save. :) Tuščiažodžiauji ir tiek

Redaguota , nario AssBanGrybas

Aš tikrai ne grybas

(redaguota)

Gerb.,

Саша Белый, nežinau iš kur tu čia atsiradai, bet faktas kad atsiradai. Tau siųlau pačiam trauktis iš moderatoriaus, nes jis tikrai NE TAU. Manau jei taip padarytum ir tai pripažintum, į tave vėl kitaip žiūrėtų SG nariai :) Nes gavęs pareigas, matau, kad pradėjai VISIŠKAI nesiskaityti su dauguma forumo narių, kurie nėra tokio rango kaip tu. Manau, taip elgtis yra apgailėtina, būkim biedni bet teisingi. Kam čia vaidinti tą " CO TO JA" ? Tu toks pats narys kaip ir visi čia esantys. O MODERATORIAUS pareigos yra skirtos ne tam, kad tu galėtum "PAVAIDINTI", o tam, kad "GELBĖTUM" forumą nuo apgavikų, piktadarių ir šiukšlių. Šiuo atveju, nepyk, gal aš ir neteisus, bet forumą reikia gelbėti nuo pačio MODERATORIAUS - TAVĘS. Susimąstyk bičiuli, ir atsimink tai, kad čia yra VISI LYGŪS! :) :taika:

Redaguota , nario Rockis

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...