Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na sveikas.

Taigi, kaip manau, čia yra diskusijų forumas, nebūtinai, apie žaidimus. O dabar noriu pakalbėti apie Kariuomonę.

Kaip jums skamba sąvokos, KARYS ir ARMIJA/KARIUOMONĖ

Keletas foto iš šauktinių:

11885107_10155923293245247_2234642197111

11892188_10155923294025247_7943513698460

11947445_10155923293250247_2310653829136

11058590_10155923293060247_4370615367744

11947401_10155923293070247_7640244226836

11889465_10155923293680247_9113991014199

11214302_10155923293505247_1295686741897

11139386_10155923293735247_4001056863495

Man asmeniškai, AMAZING ten

Na bet labiausiai, mane supiktino, kad taip stovi:

11873468_10155922390175247_2951361236838

Redaguota , nario KokaiN

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Aš nieko prieš tos armijos, bet šauktiniai yra nesamonė nieks neturi teisės verst kažką daryti. Jeigu man reiktu tarnauti iš kart po mokyklos baigimo tai *Myliu SuperGames.lt* bet jei kai darba susirasiu tai nu *Myliu SuperGames.lt*.

amm. Bijai? Ko čia bijot, tik iš tavęs gali padaryti tvirtą vyrą!

Su mielu noru į Rusijos armiją eičiau. Į Lietuvos kariuomine reiktų pagalvot.

Na jo, pas Rusų yra kitokia tvarka.

Pas mus tik kariuomenė o ne armija (Rusijoje ji) na šiaip realiai pagalvokit, koks medikas gali būt, jeigu juo nenorima būt, tas pats ir su karininkais, jeigu žmogus koks žurnalistas ir jis visiškai neturi pašaukimo karininko link, tai koks iš jo karys ?

Realiai pats gavau šaukimą, praėjau medicininę apžiūrą, nors ten jie net nežiūri į tai, su viena akimi gerai nemačiau - liejosi, užrašė jog puiki rega, psichologas kokių retą, paaiškinau kad į mėn padarau iki 1 000 eurų, jis pasakė kad kariuomenėje uždirbsiu daugiau ir gyvensiu geriau :)) Tai tiek optimizmo iš mano pusės, bet gerai, savanoriai nors susirinko, tegul eina žmonės savo noru, tarnauja + dauguma baigę vidurinę irgi eina, nes supranta, jog Lietuvoje su darbu prastai.

amm. Bijai? Ko čia bijot, tik iš tavęs gali padaryti tvirtą vyrą!

Na jo, pas Rusų yra kitokia tvarka.

Dar vienas su "padarys vyrą arba tvirtą ir t.t.". Aš pvz ir tu gimiau vyru, tai taip išeina, jog be armijos vyras nebūsi ? Armijoje šauktinius vienur žemina, iš jų tyčiojasi (taip būna). Armija vyrais nepadaro nieko, logiškai pagalvok, dabar yra kita era, o vis dar bando nesutarimus spręsti karu... Tai čia vėl grįštama į senuosius laikus, nors dabar tikrai geri laikai išspręsti tai kitaip.

Na taip. Aš tikrai neisiu, už tėvynę, aš eisiu dėl savęs.

Pas mus tik kariuomenė o ne armija (Rusijoje ji) na šiaip realiai pagalvokit, koks medikas gali būt, jeigu juo nenorima būt, tas pats ir su karininkais, jeigu žmogus koks žurnalistas ir jis visiškai neturi pašaukimo karininko link, tai koks iš jo karys ?

Realiai pats gavau šaukimą, praėjau medicininę apžiūrą, nors ten jie net nežiūri į tai, su viena akimi gerai nemačiau - liejosi, užrašė jog puiki rega, psichologas kokių retą, paaiškinau kad į mėn padarau iki 1 000 eurų, jis pasakė kad kariuomenėje uždirbsiu daugiau ir gyvensiu geriau :)) Tai tiek optimizmo iš mano pusės, bet gerai, savanoriai nors susirinko, tegul eina žmonės savo noru, tarnauja + dauguma baigę vidurinę irgi eina, nes supranta, jog Lietuvoje su darbu prastai.

Dar vienas su "padarys vyrą arba tvirtą ir t.t.". Aš pvz ir tu gimiau vyru, tai taip išeina, jog be armijos vyras nebūsi ? Armijoje šauktinius vienur žemina, iš jų tyčiojasi (taip būna). Armija vyrais nepadaro nieko, logiškai pagalvok, dabar yra kita era, o vis dar bando nesutarimus spręsti karu... Tai čia vėl grįštama į senuosius laikus, nors dabar tikrai geri laikai išspręsti tai kitaip.

Padarys tvirtą vyra.

Sakiau, GALI, jeigu pats nenori, niekas neišeis, o dėl pašaukimo, niekas negimsta mokėdamas, iš balerinos, galima padaryti karį. Na bet Lietuvoje, abejoju ar tai įmanoma.

Aš asmeniškai esu už šauktinius, užteks ant tėvų sprando gulėti. Na bet taip, tu teisus, ne kiekvienas galėtų žudyti.

Na taip. Aš tikrai neisiu, už tėvynę, aš eisiu dėl savęs.

Padarys tvirtą vyra.

Sakiau, GALI, jeigu pats nenori, niekas neišeis, o dėl pašaukimo, niekas negimsta mokėdamas, iš balerinos, galima padaryti karį. Na bet Lietuvoje, abejoju ar tai įmanoma.

Aš asmeniškai esu už šauktinius, užteks ant tėvų sprando gulėti. Na bet taip, tu teisus, ne kiekvienas galėtų žudyti.

Tai tegul ir šaukia tuos, kas "guli" pas tėvus o ne tuos, kurie turi darbus ir dirba, nes darbdavys tikrai nelauks 9 mėnesius žmogaus, pvz draugo darbe pusę pašauktų buvo, tai jeigu būtų išėję ir tektų laukt, darbdavys būtų bonkrutavęs... Sakai žudyti, hm, pažiūrėk kas būna per pratybas, nusižudo šauktiniai patys per klaidas.

Šeip kiek pastebėjau puse tų "Šauktinių" yra nerdai (Nekalbu apie visus). Aš esu už, bet nematau, kad Lietuva nėra jau tokia spec padaryta, kad galėtų kažką žmoguje pakeisti, taip nesu tarnavęs kariuominėje, tik dažnai klausaus tėčio pasakojimų, kaip jis tarnavo kariuominėje bet ne Lietuvos, o Rusijos. Manau kariuominėje svarbiausia yra drausmingumas ir ryžtas. Manau kaip tik kariuominė yra gerai, dabar Lietuvoje bus daugiau vyrų o ne "bobų su kiaušais" (Kalbu apie tokius nerdus kur +20 metų ir dar mamos išlaikytinis sėdintis prie kompo). Manau parėję iš kariuominės pažvelgs į pasaulį  kitomis akimis, manau už kariuomėnę aš už, patys mato kaip stovi tie šauktiniai, po gerų 2 mėn jie stovės kaip tikri normalūs vyrai. Čia tik mano nuomonė! Ačiū. :)

Not every beer is a good beer.

Šeip kiek pastebėjau puse tų "Šauktinių" yra nerdai (Nekalbu apie visus). Aš esu už, bet nematau, kad Lietuva nėra jau tokia spec padaryta, kad galėtų kažką žmoguje pakeisti, taip nesu tarnavęs kariuominėje, tik dažnai klausaus tėčio pasakojimų, kaip jis tarnavo kariuominėje bet ne Lietuvos, o Rusijos. Manau kariuominėje svarbiausia yra drausmingumas ir ryžtas. Manau kaip tik kariuominė yra gerai, dabar Lietuvoje bus daugiau vyrų o ne "bobų su kiaušais" (Kalbu apie tokius nerdus kur +20 metų ir dar mamos išlaikytinis sėdintis prie kompo). Manau parėję iš kariuominės pažvelgs į pasaulį  kitomis akimis, manau už kariuomėnę aš už, patys mato kaip stovi tie šauktiniai, po gerų 2 mėn jie stovės kaip tikri normalūs vyrai. Čia tik mano nuomonė! Ačiū. :)

Kitų tikslas - gyventi sau ir turėti pinigų, keliauti :) Aišku kiekvieno nuomonė, tačiau nepamiršk, tie, kurie sėdi namuose pas tėvus, būna jog ir turi darbus neblogus. :) Aš tai visiškai prieš kariuomenę, kaip sakei klausaisi pasakojimų, tačiau paklausytum jų iš Lietuvos kariuomenės po kokių 10-20 metų, tada suprastum skirtumą Lietuvos ir Rusijos laikais :) Be to kariuomenė vyru nepadaro, vyru gimsti, vyru miršti :) Jeigu nori būt tikras vyras - negerk, nerūkyk, pats turėk valios išmoksi ir disciplinos :)

(redaguota)

Aš nieko prieš tos armijos, bet šauktiniai yra nesamonė nieks neturi teisės verst kažką daryti. Jeigu man reiktu tarnauti iš kart po mokyklos baigimo tai *Myliu SuperGames.lt* bet jei kai darba susirasiu tai nu *Myliu SuperGames.lt*.

Jeigu taip stipriai nori neiti į kariuomenę, manau kad būtų pats laikas eiti į univera, iš univero, ir žmones kurie baige univera nepaims.

Redaguota , nario protingesnis uz protinga

Pasiekimai : Buvau vienas iš tų žmonių kurie atemė iš sašos modą.

Na jo. Man tėvas irgi pasakojo, kaip buvo prie ruso. O dabar, su mobiliakais, selfie tik eina. O ten kaip buvo. Šeštą keltis, ir nubėgti dešimt kilometrų, sunkiai dirbdavo. Ankščiau ir buvo, kas nebuvo armijoj, tas ne vyras.

Statysit generolams namus, imsit leitenantu bi*kas į burnas, ir nuolatos antrinsit, taip sere!!! Ir Gryšit tikrais vyrais, visi jumis dydžiuosis :)

Kaip matau praktika kalba?

Jeigu taip stipriai nori neiti į kariuomenę, manau kad būtų pats laikas eiti į univera, iš univero, ir žmones kurie baige univera nepaims.

Ir galėsi bulvyčių skrudinti :)

(redaguota)

Nemokamas sporto klubas, kuris dar tau moka. Yra zmoniu, kuriems patinka ginklai, karas, karine technika, tai cia hobbis. Daugiau nieko gero kariuomeneje neizvelgiu.

Praktiškai taip, gali sustiprėti fiziškai, tiek psichologiškai. Asmeniškai, man ten gyvenimas. Todėl eisiu į kariuominę, ir sieksiu ten savo karjera. Ne man dirbti kažkokiam ofise

Kaip dabar sakė, galės ten ateiti tavo draugai, bus net wifi. Nu krč, mažas skirtumas nuo sanatorijos :D Ten turėtų užgrūdinti vyrus...

Redaguota , nario KokaiN

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...