Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na nezinau, gal yra zmoniu, kuriems terminas vyras asocijuojasi su skausmu, baime, fizines jegos naudojimu pries kitus be butinybes, gasdinimais ir t.t. Nes visa tai armijoj vieni pakelia, o kiti sukelia. Kiek is pusbrolio esu girdejas, tai zmones, turintys aukstesni ranga tyciojasi is eiliniu bei naujoku. O jai tikites ten uzsiauginti raumenu, tai pamirskit, per 9 menesius jokio rimto raumens neisugdysit, o kas galvoja kad iseis is ten atrodantys, kaip bodybuildr'iai ar kaip nors panasiai, labai klystat. Taip pat atsiranda mananciu, kad taps tikrais kovotojais po tos nesamones, tiems galiu pasakyti, kad gyvenat fantaziju pasauly. Kas pasikeicia, tai issisokeliai nusileidzia ant zemes, arba dar auksciau iskelia snapus ir igaunat kazkiek daugiau istvermes, toliau nubegsit ir t.t.

Redaguota , nario life55

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Lakstyt su ginklu dėl kitų pridirbto š... ir but žeminamam - gyvenomo matymas ?

Ir cia dar neviskas! Iseit is armijos, girtis visiems, kad jis neva dabar tikras vyras, pradet puldinet kitus ir niekam nepasakot, kad armijoj buvai duchu 

Žinokit, man linksma su jumis  :funny:  :mucha:

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Lakstyt su ginklu dėl kitų pridirbto š... ir but žeminamam - gyvenomo matymas ?

Tai kam ėjai į savanorius, jeigu tavo tokia prasta nuomonė apie kariuomenę?

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Pasiskaityk įdėmiau, šauktinis aš , o ne savanoris, jeigu toks būčiau, čia nerašyčiau.

Tai, kad nerašei, jog šauktinis esi. Rašei, kad esi savanorių gretose:

Blogai girdėjai, nes ima tik dirbančius arba savanorius, aš ir jų gretose :))

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Mano nuomone armija gerai. Aisku dabar nesusikloste aplinkybes sitai kartai nes buvo pertrauka ir visi atsipalaidavo ir pajuto lafa o dabar jau baisu kad neaisku kas kaip bus, valdzia tinkamai visko neisaiskino o dar ir propogabda bandoma sumenkinti tarnyba jos svarba ir jos lygi. Tie kas sako kad rusijos armija gera o lietuvoj sh kazi koks procentas ju toj rusijos armijoj tarnavo kad kalba? Labai artimas zmogus tarnavo tiek tarybu sajungos tiek jau nepriklausomos Lietuvos armijose, ir tikrai aukstose pozicijose, net branduolini ginkla siauliuose saugojo. Su juo neretai pakalbam apie tai. Jo atsakymas ar patiko armijoje man gerai isimine:

"O tau ar patiktu kai 2 meus sikna spardo?"

Tiek rusijos tiek lietuvos armija tas pats siknos spardymas, savitvardos, istvermes, ir savo limitu tikrinimas.

Kas liecia armijos kokybe tai armija yra armija. Nesvarbu kur ji rusijoj ar lietujoj. Aisku skiriasi kai kurie aspektai, bet musu armija ir neturi atrodyti kaip rusijos. Paprastas pavyzdys - Dembeliavimas. 

Rusijoj tai veikia nes tu to dembelio daugiau niekad po armijos gyvenime ir nesutiksi, o lietuva ganetinai maza valstybe tai apie joki tikra dembeliavima ir kalbos negali but, beto net rusija savo rmija nuo viso to pertvarko ir masiskai senamadzius generolus meta is pareigu o jus cia i juos dar bandot rykiuotis. Pas juos pacius milziniskos pertvarkos.

Armija yra butinybe nesvarbu kokia ji. Taip kad reiks eit eisim ir tuo dziaugsimes. nereiks, neisim ir taip pat busim laimingi o cia mykt kazko ir skustis nera reikalo nieko tuo nepakeisit. Dar ne pries tiek daug metu lietuvoj zmones ejo i armija po 12 menesiu ir atrodo zemele neapsiverte isgyvensim ir tuos 9.

Mano nuomone armija gerai. Aisku dabar nesusikloste aplinkybes sitai kartai nes buvo pertrauka ir visi atsipalaidavo ir pajuto lafa o dabar jau baisu kad neaisku kas kaip bus, valdzia tinkamai visko neisaiskino o dar ir propogabda bandoma sumenkinti tarnyba jos svarba ir jos lygi. Tie kas sako kad rusijos armija gera o lietuvoj sh kazi koks procentas ju toj rusijos armijoj tarnavo kad kalba? Labai artimas zmogus tarnavo tiek tarybu sajungos tiek jau nepriklausomos Lietuvos armijose, ir tikrai aukstose pozicijose, net branduolini ginkla siauliuose saugojo. Su juo neretai pakalbam apie tai. Jo atsakymas ar patiko armijoje man gerai isimine:

"O tau ar patiktu kai 2 meus sikna spardo?"

Tiek rusijos tiek lietuvos armija tas pats siknos spardymas, savitvardos, istvermes, ir savo limitu tikrinimas.

Kas liecia armijos kokybe tai armija yra armija. Nesvarbu kur ji rusijoj ar lietujoj. Aisku skiriasi kai kurie aspektai, bet musu armija ir neturi atrodyti kaip rusijos. Paprastas pavyzdys - Dembeliavimas. 

Rusijoj tai veikia nes tu to dembelio daugiau niekad po armijos gyvenime ir nesutiksi, o lietuva ganetinai maza valstybe tai apie joki tikra dembeliavima ir kalbos negali but, beto net rusija savo rmija nuo viso to pertvarko ir masiskai senamadzius generolus meta is pareigu o jus cia i juos dar bandot rykiuotis. Pas juos pacius milziniskos pertvarkos.

Armija yra butinybe nesvarbu kokia ji. Taip kad reiks eit eisim ir tuo dziaugsimes. nereiks, neisim ir taip pat busim laimingi o cia mykt kazko ir skustis nera reikalo nieko tuo nepakeisit. Dar ne pries tiek daug metu lietuvoj zmones ejo i armija po 12 menesiu ir atrodo zemele neapsiverte isgyvensim ir tuos 9.

Aukso žodžiai, ir nesuprantu tų kurie myža čia, gi ar jums negėda prieš tevą ar senelį kuris atitarnavo ir gyvena laimingai. Dabar pažiūriu tėvo armijos nuotraukas ir vaizdajuostes tai iš kart norisi eit tenais.

Tai, kad nerašei, jog šauktinis esi. Rašei, kad esi savanorių gretose:

Pas mus tik kariuomenė o ne armija (Rusijoje ji) na šiaip realiai pagalvokit, koks medikas gali būt, jeigu juo nenorima būt, tas pats ir su karininkais, jeigu žmogus koks žurnalistas ir jis visiškai neturi pašaukimo karininko link, tai koks iš jo karys ?

Realiai pats gavau šaukimą, praėjau medicininę apžiūrą, nors ten jie net nežiūri į tai, su viena akimi gerai nemačiau - liejosi, užrašė jog puiki rega, psichologas kokių retą, paaiškinau kad į mėn padarau iki 1 000 eurų, jis pasakė kad kariuomenėje uždirbsiu daugiau ir gyvensiu geriau  :)) Tai tiek optimizmo iš mano pusės, bet gerai, savanoriai nors susirinko, tegul eina žmonės savo noru, tarnauja + dauguma baigę vidurinę irgi eina, nes supranta, jog Lietuvoje su darbu prastai.

Dar vienas su "padarys vyrą arba tvirtą ir t.t.". Aš pvz ir tu gimiau vyru, tai taip išeina, jog be armijos vyras nebūsi ? Armijoje šauktinius vienur žemina, iš jų tyčiojasi (taip būna). Armija vyrais nepadaro nieko, logiškai pagalvok, dabar yra kita era, o vis dar bando nesutarimus spręsti karu... Tai čia vėl grįštama į senuosius laikus, nors dabar tikrai geri laikai išspręsti tai kitaip.

Aukso žodžiai, ir nesuprantu tų kurie myža čia, gi ar jums negėda prieš tevą ar senelį kuris atitarnavo ir gyvena laimingai. Dabar pažiūriu tėvo armijos nuotraukas ir vaizdajuostes tai iš kart norisi eit tenais.

Norėčiau pamatyt ar turėdamas pastovias pajamas, norėtum savo verslą per 9 mėnesius prarasti ? Prašau, visi eikit ir tarnaukit, kitiem palengvinsit gyvenimą :) Kodėl turėtų būti gėda, kada kiti laikai ? Dabar tėvai pvz tik džiaugiasi, kad darbas geras mano.

(redaguota)

http://cdn2.hubspot.net/hub/94958/file-17210385-jpeg/images/uncle-sam.jpeg O tu, jau uzsirasei i savanorius?

Redaguota , nario xOzer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...