Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš vienas iš šio forumo kuris tikrai nori eiti kariauti ? ;D Mane domina visa ši karinė technika, noriu pajausti tą discipliną. Bet turbūt neteks eiti į kariuomenę, nes turiu sveikatos sutrikimų :/

Ne ne tu vienas, aš ir dabar galėčiau eiti, kad tik priimtų. O jei galima sužinoti, kokios problemos?

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

(redaguota)

Nemokamas sporto klubas, kuris dar tau moka. Yra zmoniu, kuriems patinka ginklai, karas, karine technika, tai cia hobbis. Daugiau nieko gero kariuomeneje neizvelgiu.

Moka 35eurus į mėn higienos prakėms, gerai apmoka, o po to išeini, daryk ką nori nei darbo, nieko, reikia per nauja visko ieškotis, nes išeisi iš kariuomenes tik su diplomu, kad kariuomene baigei.... Nuotraukyčių prisižiūrėjot visai graiai atrodo viskas :D Tokiems lengvatikiams nebent ta kariuomene.

Bet jei čia hobis tavo nematau problėmu :)

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Moka 35eurus į mėn higienos prakėms, gerai apmoka, o po to išeini, daryk ką nori nei darbo, nieko, reikia per nauja visko ieškotis, nes išeisi iš kariuomenes tik su diplomu, kad kariuomene baigei.... Nuotraukyčių prisižiūrėjot visai graiai atrodo viskas :D Tokiems lengvatikiams nebent ta kariuomene.

Bet jei čia hobis tavo nematau problėmu :)

As nesakiau, kad man patinka kariuomene. Priesingai - as jos nekenciu ir net nesiruosiu eiti (savanoriskai). Kuriuos domina tegul eina, nes tai beveik tas pats kas sporto klubas + susipazinimas su karine technika.

(redaguota)

As nesakiau, kad man patinka kariuomene. Priesingai - as jos nekenciu ir net nesiruosiu eiti (savanoriskai). Kuriuos domina tegul eina, nes tai beveik tas pats kas sporto klubas + susipazinimas su karine technika.

Damn. Kodėl jūs pamirštat, kad pakeisit vapšė gyvenimo būda (jeigu norėsit), sporto klubas, čia kaip nori, gali ten ir virėju būti. Kodėl jūs taip nenorit eiti. Sakot, kad gyvenima sugadins. Ir gi ten galėsi išsilaikyti teisias (B...), profesiją.

• Karinis išsilavinimas
  • Baigęs mechaniko profesiją.

Ir zjbs yra, užtenka, ten milijonų negausi, bet pinigo turėtum, darbą greit rastum, su kariniu išsilavinimu. Aš baigęs kariuomenę, ieškosiu darbo, jeigu neis, eisiu į profkę. ir viskas. 

Nenori į kariuomenę?

• Eik į kalėjimą.
  • Mokykis univere
Redaguota , nario KokaiN

(redaguota)

Damn. Kodėl jūs pamirštat, kad pakeisit vapšė gyvenimo būda (jeigu norėsit), sporto klubas, čia kaip nori, gali ten ir virėju būti. Kodėl jūs taip nenorit eiti. Sakot, kad gyvenima sugadins. Ir gi ten galėsi išsilaikyti teisias (B...), profesiją.

• Karinis išsilavinimas

Visų pirmą sprendi, kokias pareigas ten užimsi, ne tu.  Viskas derinama pagal sveikatos būkle, jei atitiks fiziniai duomenis būsi eilinis ir tiek.  Gali paskirti ir virėju ir gausi virėjo profesija :D

Ir kas pas tave per mastymas? nenori į kariuomene eik į kalejimą arba univera, taip sakai lyg tik 2 variantai ir tik būtų.

Ir kam bandyti savo nuomonė kitiems įpiršti, dar ir klaidinga? Jei tau patinką ir eini, visų požiūris skirtingas.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Visų pirmą sprendi, kokias pareigas ten užimsi, ne tu.  Viskas derinama pagal sveikatos būkle, jei atitiks fiziniai duomenis būsi eilinis ir tiek.  Gali paskirti ir virėju ir gausi virėjo profesija :D

Ir kas pas tave per mastymas? nenori į kariuomene eik į kalejimą arba univera, taip sakai lyg tik 2 variantai ir tik būtų.

Kalbu apie privalomą tarnybą.

Į kariuomenę neiima, kurie mokinasi. Ir  tie kurie teisti yra, arba dėl ligų

• Karinis išsilavinimas

Ir zjbs yra, užtenka, ten milijonų negausi, bet pinigo turėtum, darbą greit rastum, su kariniu išsilavinimu. Aš baigęs kariuomenę, ieškosiu darbo, jeigu neis, eisiu į profkę. ir viskas. 

Nenori į kariuomenę?

• Eik į kalėjimą.
  • Mokykis univere

Čia tik sako darbą gausi, niekam karininkų nereikia tik pačiai kariuomenei :) Ok, išsilaikai teises šaunu, bet pvz aš ir kiti turi darbus, kuriuose uždirbam tiek, kiek mum reikia, kam turim aukoti savo verslus dėl valstybės, kuri dėl mūsų nieko nepadarė ? Čia jum atrodo kaip kieta būti karininku (priverstinai), bet deja.

Čia tik sako darbą gausi, niekam karininkų nereikia tik pačiai kariuomenei :) Ok, išsilaikai teises šaunu, bet pvz aš ir kiti turi darbus, kuriuose uždirbam tiek, kiek mum reikia, kam turim aukoti savo verslus dėl valstybės, kuri dėl mūsų nieko nepadarė ? Čia jum atrodo kaip kieta būti karininku (priverstinai), bet deja.

Ne bent jau man jokio kietumo nėra. Na jeigu jau esi versilininkas, tai gal ir neimtų tavęs ten. Kiek pamenu ima tuos kurie pimpaliuką tampo namie :/

Ne bent jau man jokio kietumo nėra. Na jeigu jau esi versilininkas, tai gal ir neimtų tavęs ten. Kiek pamenu ima tuos kurie pimpaliuką tampo namie :/

Jei tai būtų tiesą, tai būtų puikų, bet matai, skaičiau interviu su tuo generolu, sake tokiu mums nereikia, nevikelių....  bet matai dabar tik savanorius pajeme nieko priverstinai nejeme.

Kitais metais im jau ir šauktinius, pažiūrėsim, kaip tada bus. :)

Eik Namo

Jei tai būtų tiesą, tai būtų puikų, bet matai, skaičiau interviu su tuo generolu, sake tokiu mums nereikia, nevikelių....  bet matai dabar tik savanorius pajeme nieko priverstinai nejeme.

Na jeigu tu pakliūsi, tai sėkmės tau :D

Jei tai būtų tiesą, tai būtų puikų, bet matai, skaičiau interviu su tuo generolu, sake tokiu mums nereikia, nevikelių.... bet matai dabar tik savanorius pajeme nieko priverstinai nejeme.

Sėkmės, lauksim įspūdžių iš kariuomenės

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Blogai girdėjai, nes ima tik dirbančius arba savanorius, aš ir jų gretose :)) Kadangi tie kurie sėdi namie, tinginiai yra, o mes mąstome, kaip gauti kuo didenius pinigus, strateguojame ir t.t. :)

Prajuokino mane jusu komentarai :D Manot, kad vyru tapsi kariuomenej? Trenkti ar kas jums yra? Jai tokiu neesat tokiu niekada nebusit. Paskui del to, kad ten nemokama sporto sale: Jegos papildomai itin daug negausi (pusbrolis savanoris, klausinejau pas ji) pagrinde gausit istvermes, o jai sunku fizini darba dirbat po 12 val+ jus jau turit pakankamai istvermes. Kitas dalykas, per ta laika, per kuri galejot ar gera darba susirast, ar papildomai pinigu prisitaupyt, jus atitarnausit ir vel teks ieskotis kito darbo. O del tu specialybiu, kas ten sake, tai armijos tarkim ir vyreju jokioj virtuvej nereiktu, nes jie nesimokino gaminti kuo skaniau, jie tiesiog gamino. Su vairtuotojais ir t.t. tas pats. O kas nori vapsie i rusu armija, tai jums reiktu pasiklaust pas tevus kas ten darydavosi, gaudavai pizdi, nuo visos sutves, jai kas nepatikdavo, uzduotyse suklysi, nubaus visa komanda, todel paskui vel gausi pizdi. Uz kiekviena dalyka i kakta gausi, o nuo to kad i kakta gauni tikrai netapsi didesniu vyru :D

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Prajuokino mane jusu komentarai :D Manot, kad vyru tapsi kariuomenej? Trenkti ar kas jums yra? Jai tokiu neesat tokiu niekada nebusit. Paskui del to, kad ten nemokama sporto sale: Jegos papildomai itin daug negausi (pusbrolis savanoris, klausinejau pas ji) pagrinde gausit istvermes, o jai sunku fizini darba dirbat po 12 val+ jus jau turit pakankamai istvermes. Kitas dalykas, per ta laika, per kuri galejot ar gera darba susirast, ar papildomai pinigu prisitaupyt, jus atitarnausit ir vel teks ieskotis kito darbo. O del tu specialybiu, kas ten sake, tai armijos tarkim ir vyreju jokioj virtuvej nereiktu, nes jie nesimokino gaminti kuo skaniau, jie tiesiog gamino. Su vairtuotojais ir t.t. tas pats. O kas nori vapsie i rusu armija, tai jums reiktu pasiklaust pas tevus kas ten darydavosi, gaudavai pizdi, nuo visos sutves, jai kas nepatikdavo, uzduotyse suklysi, nubaus visa komanda, todel paskui vel gausi pizdi. Uz kiekviena dalyka i kakta gausi, o nuo to kad i kakta gauni tikrai netapsi didesniu vyru :D

Nors dar vienas protingas iš minios atsirado :)

šitą diskusiją geriau palikim ramybėj. Kad kiaušiai su by*iu tarp kojų, dar tavęs vyru nepadaro

Nusišnekat visiškas nesamonės kiaušus turi reiškias vyras be kiaušių pisk nachui boba su by*iu. O šiaip, Lietuvos kariuomenėj tikrai nepadarys tavęs kažkokio bachuriuko kuris fiziškai atrodo žiauriai stiprus. Buvai lepšys ir liksi lepšys, jeigu neturi raumenų tai nereiškia kad tu neesi vyras viskas priklauso nuo to kaip tu elgiesi su žmonemis ar kaip boba visko bijodamas ar kaip vyras visada padės bėdoje ir panašiai.

Sveiki, bšk naujienų neseku, ar šiais metais pajemė tik savanorius?

Taip, šiais metais užteko savanorių :)

šitą diskusiją geriau palikim ramybėj. Kad kiaušiai su by*iu tarp kojų, dar tavęs vyru nepadaro

Kariuomenė - irgi nepadaro, vyras, mano akimis, kai turi pajamas. Dabar atsakyk į paprastą klausimą, sakai vyrai tik po kariuomenės būna, koks gali iš tavęs vyras būt, kada tu neturi teisės rinktis? Kada tau liepia ir privalai daryt, čia jau labiau į vergovę eina :))

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...