Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3539 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nėra skirtumo su kokia esama OS įrašinėji kitą, nes reikės formatuoti diską ir diegimą leisti per BIOS, kitaip sakant, boot'inti. Įsirašyk bootable USB per RUFUS arba bootable DVD per Nero ar ką kitą. O kaip įrašyti su formatavimu, žiūrėk pamokas YT.

Youtube turi pilna pamokų, o šiaip tiesiog reikia mokėti anglų kalba.

galbūt net pamokas galėtumėte numesti? Kurios būtu suprantamėsnės :D

Nėra skirtumo su kokia esama OS įrašinėji kitą, nes reikės formatuoti diską ir diegimą leisti per BIOS, kitaip sakant, boot'inti. Įsirašyk bootable USB per RUFUS arba bootable DVD per Nero ar ką kitą. O kaip įrašyti su formatavimu, žiūrėk pamokas YT.

Šiaip problemų gali būti, kadangi kiek aš buvau užtrukęs kol išvis įsirašiau ta Linux o paskui dar kiek laiko užtrukau kol sugėbėjau normalų bootable usb pasidaryt per Linux.

(redaguota)

Šiaip problemų gali būti, kadangi kiek aš buvau užtrukęs kol išvis įsirašiau ta Linux o paskui dar kiek laiko užtrukau kol sugėbėjau normalų bootable usb pasidaryt per Linux.

Nu tiesa, bet aš turiu omeny, pats Windows įrašymas nesiskiria, spaudi F8, pasirenki USB ir vsio, varai Windows.

Autoriau,

Redaguota , nario Tautedorus

Windows 8 įrašynejimas

Bootable USB darymas

Download link'as

http://kat.cr/microsoft-windows-8-1-pro-wmc-x86x64-multilanguage-march-2015-preactivated-t10338529.html

Nu tiesa, bet aš turiu omeny, pats Windows įrašymas nesiskiria, spaudi F8, pasirenki USB ir vsio, varai Windows.

Aš tai kitaip darau :D, per BIOS pasidarau kad pirma boot'intu USB perkraunu PC ir viskas.

Pasakojat viską tik pamirštat, jeigu per bios įrašinėsi ir jau yra linux įdiegti, formatuojant HDD gausi klaidą :) Taigi išmes užrašą ir pagal jį į youtube pasižiūrėt video turėsi, nes linux turi specifinius hdd padalinimus.

Aš lygtais negavau HDD klaidos. Buvau įsirašes Ubuntu bet man nepatiko tai be problemų lygtais Windows 7 įsirašiau.

Tai čia kaip kam patinka, aš iš vis einu į UEFI BIOS'ą ir tik tada spaudžiu F8 :D

Nu žiūrint koks motherboard'as, nevisi turi UEFI (kaip ir mano).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3539 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...