Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hey, ieškau partnerio į projektą.

Projektas - Jackpot !

Aš ieškau partnerio kuris paremtu mano jackpot projektą. 

• Kodėl negaliu pats iš savo lėšų paremti projektą? - Aš nesu dirbantis, nesu pilnametis.
  • Kodėl ieškau remėjo? - Nes kaip minėjau nesu pats dirbantis.
  • Ar žmogus turi būt pilnametis? - Taip, būtinai , nes mūsų projektas sieks ne 10 ir ne 20 eurų pelna į mėnesi.
  • Kokios sumos man reikėtu? - ~60eurų.
  • Kodėl tiek mažai reikia? - Nes mes turime Botą, + svetaine. Mums trūksta tik hostingo ir domeno.
  • Ką aš darysiu? - Viska ką reikės su projektu.
  • Už ką jūs atsakingas? - Susitarsime ką norėtumėt.
  • Kaip žinote , kad mes tikrai uždirbsime? - Išmanau reklamavima,  realiai tik to ir reikia ,kad būtų pelnas.
  • Per kiek laiko atsidarys projektas? - per 1 Savaite.
  • Kiek man pačiam metų? - 16metų.
  • Kiek gausite % pelno ? - 30% pelno, atskaičiavus pinigus už VPS, domeną, hostinga.

Norint sužinote daugiau informacijos pridėkite mane į skype ir pakalbėsime. Prirašyt galiu visko, bet normaliai suprasti reikia pakalbėti. PM

Redaguota , nario Zender

• Kodėl tiek mažai reikia? - Nes mes turime Botą, + svetaine. Mums trūksta tik hostingo ir domeno.

Nežinau kaip jums,  bet 60 eurų nėra maži pinigai, bent jau man. Ir beto domenas ir hostingas tikrai nekainuoja 60 eurų.

sekmės.

Čia ir ieškomas žmogus kuriam ne gaila būtų. + man teko daugiau įnvestuoti į botą. :) HOstas + Domenas ~20eurų, bet dar į reklama ant giftų 5 ( kur rodo warmup ) Matai jei prašysiu  20eur ir duosiu 30% pelno, tai čia per gerai jau būtų.

Lol :D gi ką tik rašei, jog tau nėra kas nusipirksi viską :D o dabar ieškai domeno + hosto :DD sakei botą po 100 eurų pardavinėji ir pinigų viskam turi + tu tą botą free gavai ir web :D Tai kam čia žmonėms meluot ? :D

1. Jei su jumis nekuriu projekto tai gal nemalkite šudo? 2. Tu parodyk kur sakiau free? Sakiau , jog gavau iš žmogaus , ir negalvok ,kad free viska gauni... . Jei sumis nekuriame projekto nereiškia ,kad reikia šmeižti. Nieko aš nemeluoju , kam reikės tas parašys, jau 3 žmonės parašė, dabar galvoju su kuriuo dirbti, ir tu galvoji kažka pakeisi parašes paprasta žinute kuria galėtu parašyt eilinis žmogus? Nu čia jau jūsų problema. 

(redaguota)

Tai apsispręsk vadini "jūs" ar "tu" :D tu ten primali tik šūdą, paskui paverki savaitę laiko, dėl to ir nedarau su tavim, nes įsivaizduoji taip: žmogus duoda paramą, tavo projektas ir jį siunti n* :D tipo iš kart rašai koks pelnas :D kurio taip greit nebus ir iš vis jeigu bus :D gal eik pajuokinsi tuos 16 metų vaikus. 

Esminis dalykas toks, pradės girtis, kas yra Photoshop master, nors parsisiųsti jo nemoka :D bei dar visokio š... pripasakos :D Paskui pradės verkti dėl visko, galiausiai prašys dar pinigų, nes atsiras 2,3 ir t.t. asmenų kuriems reikės mokėti pinigus :D galiausiai - dingsite iš projekto :D Čia nėra šmeižtas, čia gili tiesa.

Edit: man juokingiausia tai, jog sakei, kad botą pardavinėji po 100 eurų ir jau 3 žmonėm pardavei :D tai kur tie tavo šimtai, jog neišgali domeno ir hostingo + reklamos turėt ? Geriau tu nejuokink žmonių. Atsiras naivuolių - sveikinu :D bet parašyt aš ir daug ką galiu, nors bus kitaip 

Redaguota , nario BaubasPoLova

kam konkreciai reikalinga tau tokia investicija ''60  europietisku'' ?

kiek pats zadi isleisti ant projekto ?

ir tikriausiai supranti kad su tokiomis sumomis nieko nepasieksi nes cia vaiku zaidimai.

Jis paims domeną + hostingą ir reklamą paims per csgo serverius kur warmup būna :D visas jo reklamavimas :D

Tai apsispręsk vadini "jūs" ar "tu" :D tu ten primali tik šūdą, paskui paverki savaitę laiko, dėl to ir nedarau su tavim, nes įsivaizduoji taip: žmogus duoda paramą, tavo projektas ir jį siunti n* :D tipo iš kart rašai koks pelnas :D kurio taip greit nebus ir iš vis jeigu bus :D gal eik pajuokinsi tuos 16 metų vaikus. 

Esminis dalykas toks, pradės girtis, kas yra Photoshop master, nors parsisiųsti jo nemoka :D bei dar visokio š... pripasakos :D Paskui pradės verkti dėl visko, galiausiai prašys dar pinigų, nes atsiras 2,3 ir t.t. asmenų kuriems reikės mokėti pinigus :D galiausiai - dingsite iš projekto :D Čia nėra šmeižtas, čia gili tiesa.

Edit: man juokingiausia tai, jog sakei, kad botą pardavinėji po 100 eurų ir jau 3 žmonėm pardavei :D tai kur tie tavo šimtai, jog neišgali domeno ir hostingo + reklamos turėt ? Geriau tu nejuokink žmonių. Atsiras naivuolių - sveikinu :D bet parašyt aš ir daug ką galiu, nors bus kitaip 

1. Dalykas tuo metu aš neturėjau boto, todėl už jį reikėjo mokėt. Tai ką čia tipo blogai ,kad reikia sumokėt? Tu nelysk kur nereikia vapšhe tavo kaltė, kad sumokėjai pinigus kažkiam idiotui kur " tau bota padarė ir kitka kur niekas neveikia, kad su tavim nebekuriu tai čia jau problema? dabar verksi ? Sako savaite verkiu, xd 3 dienas galvojom kurit 1 kart kalbėjau, galiausiai tavo botas neveikia nu ir eik tu n*, jei tu pradėjai daryt viska be manęs, liepiai nelyst ir kita. Man nesvarbu ką tu sakysi ar ką , žinau ką sako žmonės. Bandai padaryt, kad niekas neiti , kad su tavim nedariau. Pasakysiu taim rašyk ką nori duosiu durniui kelia.  Tai pl pl, jog moku dirbti su photoshop, ir 2 mėnesius nedirbau, tipo čia problema? Tai žinoma nemoku, iš kur man per 5min gauti pilnai nucrachina ir full ? Aš nesisiunčiu pro šudus su virusais. Aš geriau nusiperku normalu photoshop. 

Jis paims domeną + hostingą ir reklamą paims per csgo serverius kur warmup būna visas jo reklamavimas 

Apie mano reklamavima neišmanai tai gal nekalbėk? 

kam konkreciai reikalinga tau tokia investicija ''60  europietisku'' ?

kiek pats zadi isleisti ant projekto ?

ir tikriausiai supranti kad su tokiomis sumomis nieko nepasieksi nes cia vaiku zaidimai.

1. Domenas + Hostingas. + keletas warmup giftų.

2. Aš jau išleidau už VPS, botą. ~150eurų.

3. Taip , bet kai jau turi botą tai ir nereikia daug.

Visų pirma, tai aš su tavim nedariau už tavo vaikiškas kalbas, tai tik nereikia čia pasakot, visų antra nifiga tu neturėjai tiek pinigų ir neturi, atėjai vėl pajuokint žmones. Tavo visas reklamavimas jau buvo pasakytas paties: spaminsiu steam grupę ir dėsiu warmup reklamas , tai ką čia kliedi pats ? Mano botas neveikia, nes steam guard nuimtas :D tai kaip tu galvoji jis veiks ??? :D Prieš tai veikė tik 7 dienų tereikėjo laukt kol savo nagų neprikišai. Vienintelis durnius tai tu čia esi ;) 

Patariu atidžiau su juo, nes arba gausit ragų arba pripūs jum vėjų. Jis papasakos kaip jackpot laimėjo 13k paskui pralošė ir jam negaila ir t.t. :D nors jis gyvenime to nebuvo laimėjas kaip ir nemokėjo tų pinigų. 

Visų pirma, tai aš su tavim nedariau už tavo vaikiškas kalbas, tai tik nereikia čia pasakot, visų antra nifiga tu neturėjai tiek pinigų ir neturi, atėjai vėl pajuokint žmones. Tavo visas reklamavimas jau buvo pasakytas paties: spaminsiu steam grupę ir dėsiu warmup reklamas , tai ką čia kliedi pats ? Mano botas neveikia, nes steam guard nuimtas :D tai kaip tu galvoji jis veiks ??? :D Prieš tai veikė tik 7 dienų tereikėjo laukt kol savo nagų neprikišai. Vienintelis durnius tai tu čia esi ;) 

Patariu atidžiau su juo, nes arba gausit ragų arba pripūs jum vėjų. Jis papasakos kaip jackpot laimėjo 13k paskui pralošė ir jam negaila ir t.t. :D nors jis gyvenime to nebuvo laimėjas kaip ir nemokėjo tų pinigų. 

Sako nedariau kuris čia pasisiūlė į projektą?, bet nebekuriu su tavim, nes pradėjai nesamones daryt? Reklamą yra reklamą ir to nepakeisi kokia jį yra. Bet ką tu čia pasakei kažkaip tik juoktis galima ir tiek. Jūsų botas ištraukas iš interneto su errorais, ir tiek/. Matai jei su tavim nekūriau tai dabar čia postinsi ir kitka darysi? Tipo man įdomu? Man vapšhe gyliai *Myliu SuperGames.lt*, kai sutavim nekuriu tai čia pradėsi rašinėt? Sako jackpot laimėjau 13k, lol parodyk kur sakiau? Ok, numesk man dabar foto. Ačiū <3 Dar gal tokiu idiotų čia atsiras? Būtų įdomu dar pasirašinėt, nes su juo nebeidomu kai šneka ta pati nieko naujo nepasako ir tiek... Atrodo kam čia įdomu ką jis nusipeza. Man tai gėda būtų vietui tavęs čia rašyt , tiesiog kalbi ko negali įrodyt. Prašau arba nepostinti arba be įrodymu net nekelti ok? Nes tik gėda pasidarysi.

Atvažiuok ir įrodysiu :) Taip aš iš kaimo, bet nors neslepiu to, kaip tu :D Įrodyčiau viską jeigu steam tik laikytų pokalbių išrašus bei būčiau įrašęs ką tu kalbi per skype.Tada sėdėtum prisišikęs ir tylėtum ;) Dabar baisiai čia erelį vaidini, nors iš temų matosi, tavo bot'o klaidos :D

(redaguota)

Gal nori iš manęs bot'ą nusipirkti už 100e? Veikiantis galiu įrodyti.

Nesuprantu koks turi būti kvailas, jog nusipirktum botą iš žmogaus, kuris jį atsisiuntė iš interneto? Arba čia fantazijos arba rimtai kažkas netvarkoje... 
Kiek supratau tu ieškai partnerio į savo projektą, kuris sumokėti turi 60e ir paskui jis gauna tik 30% pelno dalies, o tu likusius pasiimi sau? Nors galima sakyti abudu tiek pat darbo įdėsite, bet vistiek tu kietesnis ir tau daugiau turi pareiti... Blmb įdomus tu man.

Jūsų tie jackpotai yra durnių išmanymas. Tuos Jackpot'us dabar kuria vos ne kas antras žmogus, o ir taip pilna neišmanėlių kurie net pasijungti boto nesugeba... Gudročiai. ;D 

Duok durniui kelia. 

Tu man parašei iš kaimo esi, nu tai 1. aš iš miestelio .2. Tu sakei tu iš kaimo, ir dirbai prie šudo metimo, tai kame problema?

Prie šūdo metimo ar dar kur, tai nėra skirtumo, manau geriau dirbti prie šūdo metimo ir uždirbti tikrai didelius pinigus, nei sėdėti prie kompiuterio, naudoti elektrą už kurią tėvai turi sumokėti, gyventi už tėvų pinigus ir dar maldauti pinigų forumuose. + aš pats esu iš miesto, tačiau visą vasarą praleidau kaime ir galiu pasakyti kad kaime daug labiau tampi išprusęs žmogus, nei gyvendamas mieste, tad jeigu kažką blogo turi prieš kaimą, tuomet rėžk. 

Redaguota , nario KSoorak`

• Ar žmogus turi būt pilnametis? - Taip, būtinai , nes mūsų projektas sieks ne 10 ir ne 20 eurų pelna į mėnesi.

O tai pričiom tau pačiam 16 o remėjas turi būtinai būt pilnametis? 

Aš kiek supratau, tai visi projekto pinigai eis pas tą rėmėją, o tuomet tas rėmėjas turės persiųsti tuos pinigus jam, irgi įdomiai išmąstyta :D Kiek žinau savo banko sąskaitą nuo 7 metų galima turėti, na bet čia nežinau nežinau. :D

(redaguota)

Iš viso dėl ko tu galvoji, kad tu uždirbsi daugiau negu 10 ar 20 eurų per mėnesį? Tų jackpot svetainių kaip prišikta, kokių tik nori, kiek tik nori, kad tu gudresnis po poros mėnesių dar tokį patį šūdą sukursi tai tikrai pas tave nebus taip kaip ant CS:GO Shuffle ar CS:GO Jackpot ar netgi šiek tiek pelno  :funny:  :funny:  :funny:

Aš kiek supratau, tai visi projekto pinigai eis pas tą rėmėją, o tuomet tas rėmėjas turės persiųsti tuos pinigus jam, irgi įdomiai išmąstyta :D Kiek žinau savo banko sąskaitą nuo 7 metų galima turėti, na bet čia nežinau nežinau. :D

Prieš klausdamas apie tai nepagalvojau :mucha:  :mucha:

Ką galiu pasakyt, beviltiška būtų su tokiu net prasidėti. 

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...