Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu , manau gal tie lektuvai kai praksrenda buvo paprasti naikintuvai kur patruliuoja Lietuvoje ir viskas , o mašinos kur sustoja ir žiūri į namą , gal tiesiog ten žmonės kur sustoja pasirašyti žinute ir pasižiūri į namą parašyti prie kokio namo nori susitikti arba parašo kur dabar randasi , ir tiosiog jūsų žvilgsniai sueina tuo momentu ir tada tu išsigąsti ir viskas .

O tu lietuvoje gyveni, ar ne :D? nes lietuvoj tokiu dalyku nebuna

Jau rašiau ir paargumentavau viską šita tema. Nu gali būti pvz. kai kurie dalykai tik atsitiktinumai, o kiti susiję, todėl ir nesu tikras dėl sekimo.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Jau rašiau ir paargumentavau viską šita tema. Nu gali būti pvz. kai kurie dalykai tik atsitiktinumai, o kiti susiję, todėl ir nesu tikras dėl sekimo.

Ne nu jeigu tu nieko nesakai tai kokio bybio tau rašyt tokia temą,tikėtis,kad mes tau padėsim jei nieko nesakai? :D

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

(redaguota)

Ne nu jeigu tu nieko nesakai tai kokio bybio tau rašyt tokia temą,tikėtis,kad mes tau padėsim jei nieko nesakai? :D

Nu gali būti, kad dėl tų svetainių nu peržiūrėtų tiesiog visą namą stebi, nes pvz nu nemato koks konkretus asmuo peržiūrėjo

Stobaliai jam kokie 11 krč peržiurėjo terminatoriu ten kur šaudo,ir p* lūžes jau bijo išeit į parduotuve nes ir ten šaudos...

Aš jau rašiau, kad man daugiau, negu 11

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Tada gal vaistų išgęrk,ir eik miegot,arba pasikviesk draugeliu užsikūrkit bonga,arba in*iskit kažko stipriau ir pamatysi kaip pagerės.

Nedomina tokie dalykai

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Nu gali būti, kad dėl tų svetainių nu peržiūrėtų tiesiog visą namą stebi, nes pvz nu nemato koks konkretus asmuo peržiūrėjo

Aš jau rašiau, kad man daugiau, negu 11

Viskas labai paprasta: nustok žiūrėti filmus. Paranoja apsėdo. Galėčiau lažintis, kad tau dar ne vienas metelis iki pilnametystės(tai žinoma nieko blogo, bet paaiškina tavo būklę). Sraigtasparniai praskrenda pro mano namus kelis kart per dieną, tai visiškai normalu. Žmonės pasižiūri į tave lygiai taip pat kaip ir tu, tai negi dabar tu juos seki? Vis dėl to šita tema pakėlė nuotaiką :D

• Teigiamai 2

Biški ne į temą, bet kas tas deep web'as? :D

Tai tamsioji interneto puse, į kuria gali patekti tik per tor tinklus... Panaršiti dar galima ten, bet vos prisijunges būsi sekamas,  slaptuju agentu ... Ten gali užsisakyti narkotiku, samdoma žudika ir ttt. geriau neeik, smalsumas pražūdis tave

Eik Namo

Tai tamsioji interneto puse, į kuria gali patekti tik per tor tinklus... Panaršiti dar galima ten, bet vos prisijunges būsi sekamas,  slaptuju agentu ... Ten gali užsisakyti narkotiku, samdoma žudika ir ttt. geriau neeik, smalsumas pražūdis tave

eik tu nemeluok taip baisiai :D Ten ždž gali nusipirk gun'ų tikrų gun'ų gali gauti lengvai žvairio, bet tave gali ir stebėt per web cam tai patartina geriau užklijuot web cam'ą ar atjungt. O su sekimu gi tavo IP yra slepiamas, jei nekiši nosies kur nereikia tai nieko ir nebus :D

Ne vienas ten buvo ir nieko neatsitiko, nebent tame DW užsakysi/parduosi nelegalaus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...