Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

žynok gali visko būti. Dabar gal kokiam turtuoliu vaikui reikia organo, jie viska padarys, kad savo vaika isgelbet... dabar hal seka jo gyvenimo buda. Kad butu sveiki organai ir pan

Jo jo, girdėjau apie tai, kaiptik kažkokiam senam vienam žmogui kepenų naujų reikia. Tai dabar ieško naujų kepenų. Taiva, saugok savo kepenis :o

P.S baikit diskutuot, aiškiai matosi, kad jam protas pasisukęs. Kai žmogui rimtai sako kreiptis pas psichologą, tai jis ignoruoja...

(redaguota)

P.S baikit diskutuot, aiškiai matosi, kad jam protas pasisukęs. Kai žmogui rimtai sako kreiptis pas psichologą, tai jis ignoruoja...

Aš nesakau, kad mane seka ar jaučiuosi sekamas. Nu aš tiesiog pateikiau visokius pastebėjimus ir paklausiau nu ar įmanomas variantas su sekimu. Nu man nėra kaip sakant labai didelės baimės ar kažko panašaus dėl sekimo nu tiesiog kaip sakiau norėjau sužinoti ar įmanomas variantas. Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Pasiknaisiojau, ir radau, tau herojaus sindromas, ale įdomi tą psichologija. Nežiūrėk holivudiniu filmu relax biški :)

Jei sektų, niekas tau signalų nedavinėtų, į langus random čiuvai nespoksotų ir visaip kaip tiesiog specialiai neišsidavinėtų, įsivaizduoju, ką į ranką tipo kalbėjęs žmogėnas tarstelėjo: yeah, house is still here. Galiu tik įsivaizduoti, kokios dabar technologijos. Paskaityk, ką senais laikais stasi sugebėdavo http://kultura.lrytas.lt/istorija/zersetzung-vokieciu-istobulintas-asmenybes-zlugdymo-metodas.htm. Mažiau holivudo filmų reik žiūrėt.

Pasiskaityk:
http://www.socialanxietysupport.com/forum/f26/savior-complex-hero-syndrome-and-related-disorders-137450/

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Main%20Character%20Syndrome

https://www.psychologytoday.com/blog/real-men-dont-write-blogs/201406/why-we-dont-give-each-other-break

Vis gi būna rimtu atveju, kad seka.

Gali būti ir sutapimas, bet patarčiau kruopščiau viską tikrinti. Įsidėmėk visas mašinas važiuojančias pro šalį. Federalai, nors ir gerai finansuojama organizacija, tačiau transporto ūkį turi ribotą. Žinoma, jie numerius keičia reguliariai, bet atkreipk dėmesį į defektus, nubrozdinimus, ratlankių tipą. Aš tavo vietoje namą apstatyčiau kameromis ir viską filmuočiau. Filmuotą medžiagą kruopščiai kategorizuočiau ir atlikčiau išsamią į kadrą patekusių žmonių bei transporto priemonių analizę ir profiliavimą. Tikiuosi kaimynus visus pažįsti gerai. Jeigu kartosis koks nors svetimas veidas ar vienas ir tas pats automobilis, vadinasi tau ne paranoja o esi rimtai sekamas.

Dėl malunsparnio tai yra senas ir patikrintas būdas įsitikinti - pašvitinti lazeriu pilotui į akis. Jeigu jokių nusiskundimų nesulauksi, vadinasi jie tikrai tave seka, o tyli nenorėdami išsiduoti. Jeigu gausi baudą, vadinasi ten skraidoma ne dėl tavęs. Bauda. žinoma, nemalonu, bet dėl šventos ramybės geriau jau susimokėti ir miegoti ramiai. [[[ Žinoma, labai gali būti, jog jie skaito ir tavo postus internete, įskaitant ir šitą forumą. Tada jie perskaitys šitą mano postą ir mėgins tave išdurti. T.y. net ir sekdami tave vis vien patrauks atsakomybėn už švitinimą lazeriu. Nepakibk ant jų gudrių išmonių.

O mobilus telefonas neskleidžia kokių nors įtartinų garsų ir traškesių? Jeigu taip, tai nedelisant jį sunaikink. Geriausiai sudegink. Įsigyk paprastą mobilką be jokių bluetooth, gps ir wifi, naudok tik prepaid sim korteles, kurias geriausiai pirk internetu išgalvotais vardais. Korteles keist dažnai. Bendrauk tik su tais žmonėmis su kurias bendrauti yra neišvengiama. Visus kitus kuriam laikui išbrauk iš savo gyvenimo.

Namus periodiškai tikrink nuo 'blakių'. Visada išeidamas palik duryse žymę, kad žinotum ar, tau nesant, nebuvo kas nors įėjęs į tavo butą.

Šiaip tai labai patartina nusipirkti pasą kitu vardu (UK lietuviškas pasas kainuoja £500-£600). Su tuo pasu atsidarai kelias banko sąskaitas, išsinuomoji mažą butuką ir išsilaikai teises. Butą naudoji visokiems siuntiniams ir pirkiniams internetu. Kad internetu pirkti viską tik su laikinom prepaid visa ar mastercard kortelėmis, manau, ir aiškinti nereikia,

Jie galingi ir pavojingi, bet ir juos galima pergudrauti. Sakau tai iš patirties. Tikiuosi užvedžiau ant kelio :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Pasiknaisiojau, ir radau, tau herojaus sindromas, ale įdomi tą psichologija. Nežiūrėk holivudiniu filmu relax biški :)

Jei sektų, niekas tau signalų nedavinėtų, į langus random čiuvai nespoksotų ir visaip kaip tiesiog specialiai neišsidavinėtų, įsivaizduoju, ką į ranką tipo kalbėjęs žmogėnas tarstelėjo: yeah, house is still here. Galiu tik įsivaizduoti, kokios dabar technologijos. Paskaityk, ką senais laikais stasi sugebėdavo http://kultura.lrytas.lt/istorija/zersetzung-vokieciu-istobulintas-asmenybes-zlugdymo-metodas.htm. Mažiau holivudo filmų reik žiūrėt.

Pasiskaityk:

http://www.socialanxietysupport.com/forum/f26/savior-complex-hero-syndrome-and-related-disorders-137450/

https://www.psychologytoday.com/blog/real-men-dont-write-blogs/201406/why-we-dont-give-each-other-break

Gali būti ir sutapimas, bet patarčiau kruopščiau viską tikrinti. Įsidėmėk visas mašinas važiuojančias pro šalį. Federalai, nors ir gerai finansuojama organizacija, tačiau transporto ūkį turi ribotą. Žinoma, jie numerius keičia reguliariai, bet atkreipk dėmesį į defektus, nubrozdinimus, ratlankių tipą. Aš tavo vietoje namą apstatyčiau kameromis ir viską filmuočiau. Filmuotą medžiagą kruopščiai kategorizuočiau ir atlikčiau išsamią į kadrą patekusių žmonių bei transporto priemonių analizę ir profiliavimą. Tikiuosi kaimynus visus pažįsti gerai. Jeigu kartosis koks nors svetimas veidas ar vienas ir tas pats automobilis, vadinasi tau ne paranoja o esi rimtai sekamas.

Dėl malunsparnio tai yra senas ir patikrintas būdas įsitikinti - pašvitinti lazeriu pilotui į akis. Jeigu jokių nusiskundimų nesulauksi, vadinasi jie tikrai tave seka, o tyli nenorėdami išsiduoti. Jeigu gausi baudą, vadinasi ten skraidoma ne dėl tavęs. Bauda. žinoma, nemalonu, bet dėl šventos ramybės geriau jau susimokėti ir miegoti ramiai. [[[ Žinoma, labai gali būti, jog jie skaito ir tavo postus internete, įskaitant ir šitą forumą. Tada jie perskaitys šitą mano postą ir mėgins tave išdurti. T.y. net ir sekdami tave vis vien patrauks atsakomybėn už švitinimą lazeriu. Nepakibk ant jų gudrių išmonių.

O mobilus telefonas neskleidžia kokių nors įtartinų garsų ir traškesių? Jeigu taip, tai nedelisant jį sunaikink. Geriausiai sudegink. Įsigyk paprastą mobilką be jokių bluetooth, gps ir wifi, naudok tik prepaid sim korteles, kurias geriausiai pirk internetu išgalvotais vardais. Korteles keist dažnai. Bendrauk tik su tais žmonėmis su kurias bendrauti yra neišvengiama. Visus kitus kuriam laikui išbrauk iš savo gyvenimo.

Namus periodiškai tikrink nuo 'blakių'. Visada išeidamas palik duryse žymę, kad žinotum ar, tau nesant, nebuvo kas nors įėjęs į tavo butą.

Šiaip tai labai patartina nusipirkti pasą kitu vardu (UK lietuviškas pasas kainuoja £500-£600). Su tuo pasu atsidarai kelias banko sąskaitas, išsinuomoji mažą butuką ir išsilaikai teises. Butą naudoji visokiems siuntiniams ir pirkiniams internetu. Kad internetu pirkti viską tik su laikinom prepaid visa ar mastercard kortelėmis, manau, ir aiškinti nereikia,

Jie galingi ir pavojingi, bet ir juos galima pergudrauti. Sakau tai iš patirties. Tikiuosi užvedžiau ant kelio :D

Nu kam tu dar labiau skatini "serganti" zmogu? Tuoj per tokius postus vapsie nuo proto nusoks :o

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Dėl ko kažkas turėtų sekti kažkokį "random" vaiką? Norėtų, tiesiog ateitų ir išneštų tave iš tų namų, o ne terliotusi šitaip... Vaikų linijai kokiai paskambink, apsiraminsi, išsikalbėsi. Gal tiesiog dar mažas esi, prisižiūrėjai baisių filmų ir apėmė negera nuojauta.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Na nežinau koks reikalas sekti vaikį kažkokį? Nesupyk tiesiog taip išsireiškiau. Ką gali būti tokio padaręs jog tave sektų? Stebėtų? Jei labai norėtų ir kiltų įtarimai tai tiesiog iškviestų į komisariatą ar dar kokią nesamonę, ar tiesiog į namus gal kokius užeitų, bet vistiek koks reikalas? Lankeisi kažkur? Pridarei kažko? Galbūt tiesiog tau yra depresija ir tiek, nes kitaip nepavadinsi tokios baimės.

(redaguota)

Dėl lėktuvo nebus sutapimų nes gali būti oro takai kur turi skristi. Pvž pas mane praskrenda per dieną ~ 10 keleivinių lėktuvų nes yra oro takas ar kažkas tai

Nu sakau aš nesu tikras dėl to lėktuvo ir jis nėra keleivinis, bet nu toks mažas kai privatininkų, 2 vietų ar kiek ten būna.

Pasiskaityk:

Nu man yra, kad pravažiuoja vis svetimas automobilis juodas audi universalas paaukštintas man atrodo taip lyg, kad paaukštintas ir turėklai yra po durimis mašinos, tai aš įsidėmėjau nu šitą mašiną. Sraigtasparnis rečiau praskrenda, bet aš nu vis girdžiu, kad lėktuvas tas privatininkų per dieną kelis kartus skrenda. Telefonas, kai yra tai dabar nėra, bet nu seniau buvo, kad jis taip lyg tyliai ūžtų ar zvimbtų nu bet aš juo nesinaudoju, bet seniau buvo. Aš jį perkraudavau ir jis man gerai vėl veikdavo, bet būdavo, kai man atrodo žaidimą įjungdavau tai jis pradėdavo tokias nesąmones. Nu aš nemanau, kad gali patekti į vidų kaip sakant pastato.

Paaiškink šitai: ar tu esi toks svarbus asmuo, keliantis grėsmę ar pnš, kad tave sektų su lėktuvais? Jeigu net daktarų nesekė lėktuvais. Peace ;)

Nu aš sakau, kad gali lėktuvai būti tik sutapimas, kad skrenda vis virš mano namo, bet nu paminėjau pastebėjimą šitą.

mažiau per sa-mp narkotikus platink

Aš nežaidžiu daug laiko šito nu dalyko.

Dėl ko kažkas turėtų sekti kažkokį "random" vaiką? Norėtų, tiesiog ateitų ir išneštų tave iš tų namų, o ne terliotusi šitaip... Vaikų linijai kokiai paskambink, apsiraminsi, išsikalbėsi. Gal tiesiog dar mažas esi, prisižiūrėjai baisių filmų ir apėmė negera nuojauta.

Nu man nėra jokios kaip nu baimės ir man nėra įtampos jokios tiesiog pastebėjau kelis dalykus pastaruoju metu ir man pasidarė nu tiesiog įdomu ar įmanomas dalykas, kad čia galimai stebi.

Na nežinau koks reikalas sekti vaikį kažkokį? Nesupyk tiesiog taip išsireiškiau. Ką gali būti tokio padaręs jog tave sektų? Stebėtų? Jei labai norėtų ir kiltų įtarimai tai tiesiog iškviestų į komisariatą ar dar kokią nesamonę, ar tiesiog į namus gal kokius užeitų, bet vistiek koks reikalas? Lankeisi kažkur? Pridarei kažko? Galbūt tiesiog tau yra depresija ir tiek, nes kitaip nepavadinsi tokios baimės.

Nu man nėra jokios baimės tiesiog kaip sakant smalsumas man yra. Aš čia rašau ne dėl to, kad persigandęs nu esu, nes aš nesu persigandęs tiesiog kaip ir sakiau man yra smalsu ir noriu sužinoti ar čia įmanomas variantas. Nu aš lankiausi nelegalios veiklos svetainėse ir dar buvo vienas žmogus nu ir buvo jis įsiutęs labai, bet manau jis nelabai susijęs.

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Nu sakau aš nesu tikras dėl to lėktuvo nu ir jis nėra keleivinis, bet nu toks mažas kai privatininkų, nu 2 vietų ar kiek ten būna.

Nu man yra, kad pravažiuoja vis svetimas automobilis juodas audi nu universalas paaukštintas man atrodo taip lyg, kad paaukštintas ir nu turėklai yra po durimis mašinos, tai aš įsidėmėjau nu šitą mašiną. Nu sraigtasparnis rečiau praskrenda, bet aš nu vis girdžiu, kad lėktuvas tas privatininkų per dieną nu kelis kartus skrenda. Nu telefonas, kai yra tai dabar nėra, bet nu seniau buvo, kad jis taip lyg tyliai ūžtų ar zvimbtų nu bet aš juo nesinaudoju, bet seniau nu buvo. Aš jį perkraudavau ir jis man gerai vėl veikdavo, bet būdavo nu, kai man atrodo žaidimą įjungiau tai jis pradėdavo tokias nesąmones. Nu aš nemanau, kad gali patekti į vidų nu kaip sakant pastato.

Nu aš sakau, kad gali lėktuvai būti tik sutapimas, kad skrenda vis virš mano namo, bet nu paminėjau pastebėjimą šitą.

Aš nežaidžiu daug laiko šito nu dalyko.

Nu man nėra jokios kaip nu baimės ir man nėra nu įtampos jokios tiesiog nu pastebėjau kelis dalykus nu pastaruoju metu ir man pasidarė nu tiesiog įdomu ar įmanomas dalykas, kad čia nu galimai stebi.

Nu man nėra jokios baimės nu tiesiog kaip sakant smalsumas man yra. Aš čia rašau ne dėl to, kad persigandęs nu esu, nes aš nesu persigandęs nu tiesiog kaip ir sakiau man yra smalsu ir noriu sužinoti ar čia įmanomas nu variantas. Nu aš lankiausi nelegalios veiklos svetainėse ir dar nu buvo vienas žmogus nu ir buvo jis įsiutęs labai, bet manau jis nelabai susijęs.

Žmogau, kad ir ką vartoji, mesk... Vos išvepleni kažką ir tie sakiniai nerišlūs... Jau nebesuprantu, ar čia koks pokštas ar liga? Jei rimtai, tai kreipkis į savo globėjus su šia problema, o ne po forumus lakstyk.

Redaguota , nario Alter
  • Teigiamai 1

Žmogau, kad ir ką vartoji, mesk... Vos išvepleni kažką ir tie sakiniai nerišlūs... Jau nebesuprantu, ar čia koks pokštas ar liga? Jei rimtai, tai kreipkis į savo globėjus su šia problema, o ne po forumus lakstyk.

Tai, kad nu tu pats prirašei visus šitus, nes mano pranešime nėra tiek daug, kai čia rodai. Aš taip pat noriu paklausti kokia problema? Aš jau kaip sakant trečią kartą kartoju, kad aš tik dėl smalsumo rašau ar yra įmanomas toks variantas, kad seka, o ne dėl baimės.

• Neigiamai 1

(redaguota)

Tai, kad nu tu pats prirašei visus šitus, nes mano pranešime nėra tiek daug, kai čia rodai. Aš taip pat noriu paklausti kokia problema? Aš jau kaip sakant trečią kartą kartoju, kad aš tik dėl smalsumo rašau ar yra įmanomas toks variantas, kad seka, o ne dėl baimės.

Aš prirašiau tuos "nu"???

demotyvacija.lt_Nevartok-kvaisalu-jei-ne

Kaimynai į/iš darbo važinėja su ta pačia mašina, tai nereiškia kad jie tave seka... Lėktuvų maršrutas virš tavo namo, tai negi dabar jie tave seka? Telefonas sugedo, tai vadinas kažkas įsilaužė, seka? 90procentų žmonių pasižiūri kone į kiekvieną praeivį. NIEKAS TAVĘS NESEKA IR TO BŪTI NET NEGALI, KAD IR KOKIUOSE TINKLAPIUOSE TU LANKAISI, nei tu koks svarbus žmogus, kad būtų tikslas tave sekt. :kiets:

Redaguota , nario Alter
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Kaimynai į/iš darbo važinėja su ta pačia mašina, tai nereiškia kad jie tave seka... Lėktuvų maršrutas virš tavo namo, tai negi dabar jie tave seka? Telefonas sugedo, tai vadinas kažkas įsilaužė, seka? 90procentų žmonių pasižiūri kone į kiekvieną praeivį. NIEKAS TAVĘS NESEKA IR TO BŪTI NET NEGALI, KAD IR KOKIUOSE TINKLAPIUOSE TU LANKAISI, nei tu koks svarbus žmogus, kad būtų tikslas tave sekt. :kiets:

Ten ta mašina ne kaimynų, taip pat sakau, kad tą vieną įsidėmėjau, bet yra ir nu kitų daug ir įtartinai elgiasi. Telefoną paminėjau, nes jis gali būti susijęs su šitu dalyku. Aš jau kartoju penktą kartą, kad lėktuvai gali būti tik, kad taip skrenda, bet pastebėjimas mano yra, kad privatininkų lėktuvai maži tiesiai virš sodo praskrenda kelis kartus per dieną. Nu sakau, kad žiūri ne nu kai einu, bet kai jie gatve eina į langą namo žiūri.

Ten ta mašina ne kaimynų, taip pat sakau, kad tą vieną įsidėmėjau, bet yra ir nu kitų daug ir įtartinai elgiasi. Telefoną paminėjau, nes jis gali būti susijęs su šitu dalyku. Aš jau kartoju penktą kartą, kad lėktuvai gali būti tik, kad taip skrenda, bet pastebėjimas mano yra, kad privatininkų lėktuvai maži tiesiai virš sodo praskrenda kelis kartus per dieną. Nu sakau, kad žiūri ne nu kai einu, bet kai jie gatve eina į langą namo žiūri.

jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demot

Kaip su siena kalbėt...

(redaguota)

jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demot

Kaip su siena kalbėt...

Atsakiau į visus klausimus ir tavo išsireiškimus kur parašei. Tu gal nesupranti lietuvių kalbos ar kas yra?

Ims blemba ir seks kažkokį vaiką :mucha: :mucha: :mucha:  Ką tu padarei? Ar tu čia pasakoji kas samp'e vyksta :funny:  Nejuokinkit , ir rakinkit temą

Jau sakiau daugybę kartų ką padariau. Kaip aš galiu pasakoti kas vyksta SAMP'e, jeigu aš jo nežaidžiu. Viskas kas vyksta yra nufilmuota ir aiškiai matosi, kad vaizdai ne iš žaidimo.

(redaguota)

Bet kaip tokiam vaikui išaiškint? Jis nei nesupranta ką rašom... Į retorinius klausimus atsakinėja...

Rakinam temą, ši diskusija niekur neveda.

Nu tu išreiškiai tą savo nuomonę nu klausimais savo tais retoriniais. Aš tą tavo nuomonę paaiškinau, kuri tau netinka kodėl aš parašiau apie būtent tuos dalykus, kurie tau netiko ir įrodžiau, kad jie galimai gali būti susiję su šiuo dalyku. Sakai, kad tas pats kai kalbėtis su siena. Kam rašai, kad tas pats kas kalbėtis su siena, jeigu nesitiki jokio atsakymo. Aš tau suteikiau atsakymą, o jeigu tu rašai nesitikėdamas gauti atsakymo į tavo klausimus, tai negali teigti, kad tas pats kas kalbėtis su siena, nes jeigu tu užklaustum klausimus ir tu tikėtumeisi gryno atsakymo į juos tada galėtum naudoti šią frazę, nes ji naudojama, kai nėra atsakoma į klausimus iš kurių yra tikimasi atsakymo, o ne kai atsakoma į klausimus iš kurių nėra tikimasi atsakymo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...