Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Nepatinka reportintu (no kaziol), patys tegul dirba, dar kad padėčiau tokiems. Ir nepradėkite ginti, kad negali peržiūrėti visko...Nes viską gali. Ir kiek aš tau sakysiu, 10-15 metų rašo taisyklingai, kad atrodytų rimti.  16-20 rašo dažnai be lt raidžių ar pavartoja viena kita keiksmažodi.

šiukšlyne kur freeposteriai kiekvienoj temoj nesąmones rašo ir niekam neįdomu. - ane, yra jų pilną, bet niekaip jie nemažėja, o daugėja. 

Na jeigu tu sugebėtum per dieną pereit per visas temas visuose skiltyse ir sutvarkyt kiekvieną parašytą freepostą tai žmogau sėkmės tau, bandyk eit į modus, būsi daugiausiai pasiekęs moderatorius supergamesuose jeigu taip sugebėsi padaryt. 

Prie ko čia tas rašymas taisyklingai?  :funny:  :funny:  :funny:  :funny:

Man ne 10-15 ir nebandau atrodyti rimtesnis, aš tiesiog pripratęs nuo senesnių laikų rašyti taisyklingai naudodamas lietuviškas raides, tai aš čia dabar skaitosi apsimetinėju rimtesniu? Nu durakas tai neapsakomas.  :mucha:  :mucha:

❤️

Na jeigu tu sugebėtum per dieną pereit per visas temas visuose skiltyse ir sutvarkyt kiekvieną parašytą freepostą tai žmogau sėkmės tau, bandyk eit į modus, būsi daugiausiai pasiekęs moderatorius supergamesuose jeigu taip sugebėsi padaryt. 

Prie ko čia tas rašymas taisyklingai?  :funny:  :funny:  :funny:  :funny:

Man ne 10-15 ir nebandau atrodyti rimtesnis, aš tiesiog pripratęs nuo senesnių laikų rašyti taisyklingai naudodamas lietuviškas raides, tai aš čia dabar skaitosi apsimetinėju rimtesniu? Nu durakas tai neapsakomas.  :mucha:  :mucha:

ne nu, blemba, kad pasakiau kurie kaip raso, tai reiskias visi, ne nu.... Ir gal vienas moderatorius yra, kad negali sutvarkyti forumo?

• Lukonic
  • Pranas
  • Marius
  • Sasa
  • Ksoork 

Where problem, ir nesakau, kad turetu, bet i ta tema uzejo, ir nepatikrino kitu. 

Galės dabar darytis Dovydas B. // atsarginis // atsarginis

:DDDDDD va va

Jau tokią temą senai buvau sukūręs, tačiau iš manęs išsišaipė moderatorius, bei marius.

Tas pats buvo nuo mariaus. 

Dear moderators. We are legion. Expect us!

Geriausia yra [email protected] parašai Aurimui viska kaip kas buvo ir t.t. jeigu viskas gerai moderatorius būna užblokuojamas už free įspėjimus o tu gauni dovana ... aš parašiau užblokavo moda kuris davę man blocka ant supergames ir fsio dar gavau +100 +rep ir kelis pakvietimus ... ir fsio.

Okay, I will try :/ Thnx

Dear moderators. We are legion. Expect us!

Tu nedaskaitai ką rašau.

Keiktis forume, kad būčiau vartojęs, kaip b*b* *iul*k ir pnš, o čia dūchamoras, buvo už ką pavadinti, bet jeigu Lukonic, nededa (o jis žino kada dėti), o tas matai tvarkdarys, pats nusišneka

vistiek čia keiksmažodis, ir keiktis forume negalima, kaip tu to nesupranti?

Jau tokią temą senai buvau sukūręs, tačiau iš manęs išsišaipė moderatorius, bei marius.

tai, kad tu klaunas esi vapšė ir visi žino, kad tu ten skundeisi be reikalo, eik į kampą paverkt dėl to

Tiesa sakant kokių idiotu reikia būti kad sukurti tokia temą. Marius ar Aurimas vis vien į tai nesureguos arba tiesiog praeis pro šalį, buvo neviena tokia panaši temą kaip kai kurie norėjo Marių kad išmestu ir panašiai bet ar kas pasikeite - ne. Tai kad tokias temas kurti yra beviltiška.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Tai liečia visus modus net ir  .lukonic`

Žiūrint į tai kaip kituose skiltyse offtopicai pylasi, įžeidinėjimai ir pan, ramu niekas įspejimų negauną nes moderatorai neskaito, o deda įspejimus tik tiem kurie viena žodeli parąšo arba GIFA įmeta :D. Bet neduok dieve menkai nusižengsi, moderatoriaus sukurtoje temoje, švelniai tariant pistels gaga mėnesiui :D

Ir šiaip niekas nedraudžia kito acc susikurti, nes įspejimai beprasmiški čia.

Eik Namo

Tai liečia visus modus net ir  .lukonic`

Žiūrint į tai kaip kituose skiltyse offtopicai pylasi, įžeidinėjimai ir pan, ramu niekas įspejimų negauną nes moderatorai neskaito, o deda įspejimus tik tiem kurie viena žodeli parąšo arba GIFA įmeta :D. Bet neduok dieve menkai nusižengsi, moderatoriaus sukurtoje temoje, švelniai tariant pistels gaga mėnesiui :D

Ir šiaip niekas nedraudžia kito acc susikurti, nes įspejimai beprasmiški čia.

Pavyzdžių gal kokių nors?

Pavyzdžių gal kokių nors?

Oj daug yra va tavo tema http://www.supergames.lt/topic/231719-l2-c6-ant-windows-10/?hl=nepasileid%C5%BEia#entry1670692

O va to sašos temą http://www.supergames.lt/topic/233869-suteikit-info-apie-windows-10/

Labai operatyviai suregavot, tokių labai daug temų... o nueikit į gfx skilti ir kitas, paskaitykit kiek spamo :) Svarbu jūsų temuose tvarką o kitur p*?

Eik Namo

(redaguota)

Oj daug yra va tavo tema http://www.supergames.lt/topic/231719-l2-c6-ant-windows-10/?hl=nepasileid%C5%BEia#entry1670692

O va to sašos temą http://www.supergames.lt/topic/233869-suteikit-info-apie-windows-10/

Labai operatyviai suregavot, tokių labai daug temų... o nueikit į gfx skilti ir kitas, paskaitykit kiek spamo :) Svarbu jūsų temuose tvarką o kitur p*?

Čia ne į temą, bet noriu moderatorių paklausti už ką JuBanGrybas gavo įspėjimą Sašos temoje ? Aš nematau, kad būtu taisykles pažeistos.

Redaguota , nario # Karolis

Čia ne mano tema jeigu ką :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...