Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Taigi išsirinkau 2 telefonus, ir noriu išklausyti jūsų nuomonės. 

Kokį patariate pirkti?

http://pigu.lt/foto_gsm_mp3/mobilieji_telefonai/telefonas_huawei_p8_lite_dual_sim_juoda?id=5698128

Arba

http://pigu.lt/foto_gsm_mp3/mobilieji_telefonai/telefonas_lg_magna_h500f_pilka?id=5718099

Ačiū už nuomonės.

P.S Gero vakaro ;)

Redaguota , nario Haris^^

Man nei vienas, jai ieškai gero telefono tai imk G2 LG, arba iš sony xperia Z kažka. Nesigailėsi tikrai geri telefonai :)

Supranti, man dabar nereikia brangaus telefono. Dabar gavosi tokia situacija, kad seną sugadinau, tai man tik tam kartui. :) Bet vistiek ačiū.

Kam tau telefonas reikalingas? Žaisti, fotografuoti, filmuoti? Ar kažkam dar kitam?

Labiau žiūriu į kamerą.

(redaguota)

Šiaip Huawey galingesnis yra, na o kameros tokios pačios, bet manau dar gerai paieškojęs galėtum rasti gal už panašia kaina ir ir su 13MP pagrindine kamera :/ na ir minėtas LG G2 turi 13MP, tik priekinė kamera lievesnė... Šiaip jei labiau žiūri į kamerą tai manau dar gali bandyti ieškoti geresnio varianto. Na o kaip minėjo Quattro' tuos telefonus, tai taip jie gal ir geresni, bet kaina skiriasi taip pat nemažai.

Redaguota , nario Str33t

Šiaip Huawey galingesnis yra, na o kameros tokios pačios, bet manau dar gerai paieškojęs galėtum rasti gal už panašia kaina ir ir su 13MP pagrindine kamera :/ na ir minėtas LG G2 turi 13MP, tik priekinė kamera lievesnė... Šiaip jei labiau žiūri į kamerą tai manau dar gali bandyti ieškoti geresnio varianto.

Huawei geresnis. (iš šitų 2) 

Ačiū už nuomonės.

Nei vienas, skelbimuose galima geresni paimt.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nematau prasmės imti iš skelbimų, Noriu naują pasiimti.

O as matau prasme. Gausi gera telefona uz ta pacia kaina. (Ten galima ir su garantija paimt, jei kas nezino)

Aisku gali imt nauja, bet tas tel bus gaidziu gaidys. Bet uztat zinosi kad emei nauja.. :D :D

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

O as matau prasme. Gausi gera telefona uz ta pacia kaina. (Ten galima ir su garantija paimt, jei kas nezino)

Aisku gali imt nauja, bet tas tel bus gaidziu gaidys. Bet uztat zinosi kad emei nauja.. :D :D

Žinok, kiek esu pirkęs telefonų, tai visą laiką nauja tepirkau. Nesu pirkęs iš skelbimų ;) 

Žinok, kiek esu pirkęs telefonų, tai visą laiką nauja tepirkau. Nesu pirkęs iš skelbimų ;)

Uzjauciu. :)

Mano brolis ne viena karta pirko telefoną iš skelbimų, draugų ir nekarto negavo kažkokio tai sugadinto.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...