Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kiek laiko maniau, kad ewar tikrai paženges projektas ir rimtas. Bet jų pgr. administratorius tikrai sušiko visa jų reputacija. Aš primečiau esas eilinis vaikas kuris įkyriai nardo ir prašinėja visko ko tik gali, ir štai visos pasekmės :

Aš nesistengiu nieko nuvertinti ar šeip sakyti, kad čia lievas projektas, bet tokie žmonės tikrai daro serverius prastesnius nei jų gauta reputacija.

http://www.part.lt/img/ba8f77fda93af5197c95103fc2254bb4771.bmp
http://www.part.lt/img/d0df0fafee82793fb184ff6457fa8242736.bmp

NYCGifathon12.gif

nespausk

(redaguota)

Nu bet tai irgi žodynas nekažką, viskas pasikartoja, atraskite ką nors naujo, nematyto, nepatirto žmonės. :D

O apie EWAR Projektą nežinau ką čia ir bepasakius, anksčiau tikrai labai buvo geras, išpopulerėjas, žaidėjų krūvom vaiksčiodavo, na o dabar nubluko visai, nupušėjo gal tiksliau pasakius. :D

Redaguota , nario So Good√ιק

Bet ir administratoriaus veiksmus galime pateisinti :

1. Tikrai labai nervina kai tau nuolatos rašo, prašinėja ir reikalauja kažko, už ką nėra atsakingas.

2. Pats išprokavai ir pirmas pradėjai "stumti".

3. Manau administacija gali reikštis kaip nori, kaip sugeba už serverio ribų ir kaip matome visi "stumimai" vyksta SKYPE, tad kaip ir nieko blogo.

*Myliu SuperGames.lt*, įkėlei dabar, kai tave varto kažkoks vaisius *Myliu SuperGames.lt*. Rimtai, lupamas su žabom gal esi? Pizdėc, jei aš taip paną siuntinėčiau visur, kad 2 min neatrašė, mane nachui pasiųstu. Debilas esi, degradavai išvis, žmogus gal kitiems atrašinėja, tas jau *Myliu SuperGames.lt* 3 klaviatūras pasijungęs daužo, kad unbaną gautu su draugeliais palošt. Jei draugai normalūs - palauks, kad ir 10-15min, bet jasna, kokie ten rimti sėdi, kad palaukt nesugeba.

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

(redaguota)

*Myliu SuperGames.lt*, įkėlei dabar, kai tave varto kažkoks vaisius *Myliu SuperGames.lt*. Rimtai, lupamas su žabom gal esi? Pizdėc, jei aš taip paną siuntinėčiau visur, kad 2 min neatrašė, mane nachui pasiųstu. Debilas esi, degradavai išvis, žmogus gal kitiems atrašinėja, tas jau *Myliu SuperGames.lt* 3 klaviatūras pasijungęs daužo, kad unbaną gautu su draugeliais palošt. Jei draugai normalūs - palauks, kad ir 10-15min, bet jasna, kokie ten rimti sėdi, kad palaukt nesugeba.

Tu vaikas pirma išsiskaityk kas rašoma.

Ir nemanau, kad normaliuose projektose administracija taip elgdavosi, pas mame to tikrai nebūdavo.

Redaguota , nario Gvidas.

NYCGifathon12.gif

nespausk

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...