Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3552 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš kaip supratau tu nori pavogti kitų idėjas jeigu nori kad kiti nekomentuotu kad nebaigtu darbų nekelti. O aš pasakysiu kad visgi - trink tu šita dizainą ir kol neužbaigsi nekelk arba bent 70% kokių nenupieši.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Aš kaip supratau tu nori pavogti kitų idėjas jeigu nori kad kiti nekomentuotu kad nebaigtu darbų nekelti. O aš pasakysiu kad visgi - trink tu šita dizainą ir kol neužbaigsi nekelk arba bent 70% kokių nenupieši.

Jeigu aš pirkau duonos ir kita diena tu taip pat jos pirkai, tu kopijuoji ar vogei? Nesąmonės visiškai kalbi, klausiu normalių žmonių kurie turi patart ką galima įterpti į dizainą jog poto nereikėtu jo karpyti ar ką, gal man jų mintis patiks, ką žinai.

Jeigu aš pirkau duonos ir kita diena tu taip pat jos pirkai, tu kopijuoji ar vogei? Nesąmonės visiškai kalbi, klausiu normalių žmonių kurie turi patart ką galima įterpti į dizainą jog poto nereikėtu jo karpyti ar ką, gal man jų mintis patiks, ką žinai.

Tai kas tu per dizaineris jeigu negali susigalvoti ką įterpti į dizainą kai jis net nebaigtas?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Tai kas tu per dizaineris jeigu negali susigalvoti ką įterpti į dizainą kai jis net nebaigtas?

Iš kur dabar aš patapau dizainerių, jog laisvalaikio dešimt minučių papaišau kažką? Jeigu neskaitai mano pranešimo pilnai ne aš kaltas, minėjau jog pabaigsiu naujienas ir lentelės poto apačia tik tai liks, pagrinde idėjų mintis ne tiek kiek iš dizaino pusęs bet kiek iš sistemos, kaip cs:go žaidėjų statistikos atvaizdavimas ir panašiai.

new LOCAL, rimtai, kodėl tau nepaklausius puikaus darrel patarimo ir nepabandžius pačiau daugiau padirbėti ties darbu, įterpti daugiau detalių, o ne rodyti beveik tuščią lapą su keliomis iš interneto paimtomis ikonomis ir šiek tiek teksto? No offense, bet reikia pačiam kažką daryt, juk photoshopas ir yra programa reikalaujanti vaizduotės. Dirbi.

NTYfKMx.jpg

Grafikos paslaugos. Spausk ant paveikslėlio.

new LOCAL, rimtai, kodėl tau nepaklausius puikaus darrel patarimo ir nepabandžius pačiau daugiau padirbėti ties darbu, įterpti daugiau detalių, o ne rodyti beveik tuščią lapą su keliomis iš interneto paimtomis ikonomis ir šiek tiek teksto? No offense, bet reikia pačiam kažką daryt, juk photoshopas ir yra programa reikalaujanti vaizduotės. Dirbi.

Dėja, iliustratorius reikalauja pačiam kažką daryti photoshopas tam ir skirtas koreguoti/tobulinti, no offense.

Dėja, iliustratorius reikalauja pačiam kažką daryti photoshopas tam ir skirtas koreguoti/tobulinti, no offense.

Klounas :D programos čia apskritai ne prie, dizaineris tam ir yra, kad viską pats  vizualiai įgyvendintu... O jei nežinai kaip užpildyti, tai nebepiešk iš viso

Dizaineris busimas auga, jau isivaizduoju, gauna užsakyma nupiešia kelias detales ir ikelia į forumą, kad jam siūlytume, kaip viską pabaigti :D

Eik Namo

Jeigu tu neturi vaizduotės tai kaip ruošiesi toliau gyvent? Nes ankščiau ar vėliau tau jį gyvenime tikrai pravers :), tai kad lavink vaizduotę.

HP Omen 15

Jeigu tu neturi vaizduotės tai kaip ruošiesi toliau gyvent? Nes ankščiau ar vėliau tau jį gyvenime tikrai pravers :), tai kad lavink vaizduotę.

Aš nesuprantu tu žmogus ant tiek prie to kompiuterio prabuvęs kad tau taip jisai smegenys praplovės ar kas tau yra? Pričiom dabar išvis tą vaizduotę tu bent perskaitai ką žmogus parašo, pabandyk tuomet tris kart perskaityti ir tris sekundės pagalvoti atsakymą nes tokių pievų dar senai esu matęs kad kažkas nusipezėtu, ar pranešimų skaičius - ego kelia?

Nėra photoshope kažkokios vienos paskirties, ką piešti, ar redaguoti!! Šiuo atveju tu prašai patarti, ką pridėti ar kaip užbaigti dizainą, o dizaine pagrinde yra idėja, ir jos įgyvendinimas. Jei jau negali pabaigti pradėto darbo, o prašai pas kitus padėti, tai išsitrink photoshop ir pamiršk, dizainą.

Ar tu esi protiškai nesveikas? Po dizainų aiškiai parašyta, pabaigimo planus aš viską turiu klausiu normaliu žmoniu nuomonės kaip matai ne tavęs, jog patartu ką poto - ar dabar būtų galima pridėti jog galbūt ir man taip pritiktu ir būtų geriau. Nesuprantu ar jums nuo karšto oro ar kad kiaurą parą prie kompiuterio praleidžiate taip blogai darosi?

(redaguota)

new LOCAL;, gavai patirties, kad į Supergames.lt forumą kelti nebaigtų darbų ir klausti ką keisti nėra geras sprendimas, nes daugelis išsi*******s ir įrodinės savo tiesas, kurios yra visiškai lempinės.

Tai *Myliu SuperGames.lt* pats pagalvok, kiek faktoriu priklauso, nuo galutinai užbaigto dizaino? *Myliu SuperGames.lt* pas jus protai įkelia vos pradėta dizainą ir vertink jam ir patarinėk... Lyg aš žinočiau kokia pas ji dizaino idėja.

Nueik į rimtesni projekta kur publiką vyresne, ten iš viso apšiks darbą, arba nekomentuos.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Tai *Myliu SuperGames.lt* pats pagalvok, kiek faktoriu priklauso, nuo galutinai užbaigto dizaino? *Myliu SuperGames.lt* pas jus protai įkelia vos pradėta dizainą ir vertink jam ir patarinėk... Lyg aš žinočiau kokia pas ji dizaino idėja.

Nueik į rimtesni projekta kur publiką vyresne, ten iš viso apšiks darbą, arba nekomentuos.

Nereikia net eiti į rimtesnį projektą, čia ir taip visi apšika.

Kas tavęs prašė kad vertintu? Išvis čia vertinti gali tik tais pora žmonių kurie su grafika dirba ir tikrai ne tokius dizainus, tad nekelk savęs į tokias aukštumas ir neimk ant savęs tiek daug. Neprašiau jokio įvertinimo tiesiog daugiau idėjų kokių, kurias galėčiau pridėti tačiau atsiranda tokie kaip tu kuriems gyvenimas skriaudžia ir jie lieja pykti šiaip sau, jau geriau tiesiog praeik pro tokias temas jei tavo psichinė būkle tokia nestabili.

Kas tavęs prašė kad vertintu? Išvis čia vertinti gali tik tais pora žmonių kurie su grafika dirba ir tikrai ne tokius dizainus, tad nekelk savęs į tokias aukštumas ir neimk ant savęs tiek daug. Neprašiau jokio įvertinimo tiesiog daugiau idėjų kokių, kurias galėčiau pridėti tačiau atsiranda tokie kaip tu kuriems gyvenimas skriaudžia ir jie lieja pykti šiaip sau, jau geriau tiesiog praeik pro tokias temas jei tavo psichinė būkle tokia nestabili.

Pasakiau kaip yra, ir tiek jokio pikčio neturiu. Priešiškai taip nusiteikes nes nesurandi kaip atsakyti padoriai? Jei kiši savo asmeniškumus.  Tai tik tiek pasakysiu "duok durniui kelia" .

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3552 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...