Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki norėjau padiskutuoti apie moderatorių veiklą šitame forume, kadangi jog beveik nematau. Turiu kitą supergames.lt vartotoją ir ant jo gavau suspenduoja iki tam tikro laiko negaliu rašyti pranešimų - už tai jog sukūriau temą kurioje pardavinėjau steam vartotoją už 5 eurus kadangi man tiek būtent reikėjo ir vienas žmogus sumąstė jog esu kažkoksai Lukas ir kuris visus apgaudinėja ir pnš. Paprašęs įrodymų nesugebėjo net nieko atsiųsti - esu ramus kadangi žinau jog ten neesu aš kaip mano vardas, banko duomenis viskas skiriasi. Rašiau moderatoriams gal tris kartus - jokio atsakymo. Bet gavau suspendavo dėl įžeidimo.

Tai maždaug moderatorių logika išeina taip į viską gilintis tingi, kur įžeidimas blokuoja nesvarbu ar draugiškai ar kaip. Pabrėžiu nekalbu būtent apie visus moderatorius tik dalį jų.

Tad ir norėjau padiskutuoti su Jumis ar tik man vienam čia ar šitame forume nelabai administratorius tinkamus moderatorius pasirinko? Kurie tik uždirba dėl to jog turi statusą ir pardavinėja steam žaidimus.

(redaguota)

Tai kad čia išviso nesąmonė,atsimenu paprašiau pagalbos dėl viruso vieno pyst atsiprašant ipiso įspėjimą už neinformatyvų temos pavadinimą,nors aiškiai parašyta viskas..

pvz čia,temos pavadinimas noržmalus o tas davė ispėjimą

- http://www.supergames.lt/topic/232981-reik%C4%97tu-pagalbos-pilkas-hamachi-tunnel/#entry1679931

Redaguota , nario Maquex

(redaguota)

Logiškai pagalvojus dabar mano situacijoje jus parašote temą jog kažką pardavinėjate numetu kontaktus va Lukas, paštas toksai, skype toksai. Kurio net neesu gyvenime matęs ir sako jog ten aš (kažkoksai scameris), visi žmonės bijo pirkti - moderatoriams IP viską nusiųsčiau, skype daviau ir el.paštą. Niekas nesutapo - žinoma galėjau suskūrti kitus, bet visgi nei vieno neigiamo atsiliepimo pas mane nebuvo esu pardavęs gal kokius penkis vartotojus visi patenkinti, moderatoriai negalėjo padaryti nieko - kaip sakoma nepagautas ne vagis turėtu vadovautis moderatoriai, argi ne?

Redaguota , nario new LOCAL;
(redaguota)

Logiškai pagalvojus dabar mano situacijoje jus parašote temą jog kažką pardavinėjate numetu kontaktus va Lukas, paštas toksai, skype toksai. Kurio net neesu gyvenime matęs ir sako jog ten aš (kažkoksai scameris), visi žmonės bijo pirkti - moderatoriams IP viską nusiųsčiau, skype daviau ir el.paštą. Niekas nesutapo - žinoma galėjau suskūrti kitus, bet visgi nei vieno neigiamo atsiliepimo pas mane nebuvo esu pardavęs gal kokius penkis vartotojus visi patenkinti, moderatoriai negalėjo padaryti nieko - kaip sakoma nepagautas ne vagis turėtu vadovautis moderatoriai, argi ne?

nefrepostink

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.
(redaguota)

- http://www.supergames.lt/topic/232981-reik%C4%97tu-pagalbos-pilkas-hamachi-tunnel/#entry1679931

Kai duoda įspėjimą už netinkamą pavadinimą moderatorius jį pakeičia į normalų

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Gerai pakalbėkime apie administraciją/moderatorius.

Raudonas - Poc*ui jam vpš prisijungia į savaitę vieną kartą ir fsio.
Marius - Kuria savo projektą "Aceit" neturi laiko sedėti prie supergames.

GustasD3 - Vpš serverių administratorius, tai reiškias kas turi serveri visi turi gauti tą serverių administratorių, vpš nesuprantu koks jo darbas.

Pranas - Prisijungia kekvieną dieną, bet pranešimų per savaitę parašo - 0

KSoorak` - Vpš kas šitas per vienas? Nedirba.

Саша Белый - Nedirba.

.lukonic` - Jei bučiau savininkas ir taip apleisčiau projektą, tai jam atiduočiau savininką, kad prižėtu, nes dabar pats aktyviausias jis yra iš moderatorių.

.

GustasD3 - Vpš serverių administratorius, tai reiškias kas turi serveri visi turi gauti tą serverių administratorių, vpš nesuprantu koks jo darbas.

Саша Белый - Nedirba.

.lukonic` - Jei bučiau savininkas ir taip apleisčiau projektą, tai jam atiduočiau savininką, kad prižėtu, nes dabar pats aktyviausias jis yra iš moderatorių.

Bent vienas žmogus pylė iš kibiro visiems į veidus.. Pritariu tau +REP

Tai kad čia išviso nesąmonė,atsimenu paprašiau pagalbos dėl viruso vieno pyst atsiprašant ipiso įspėjimą už neinformatyvų temos pavadinimą,nors aiškiai parašyta viskas..

Turbūt todėl, kad aš duodu įspėjimą, o tada pažeidimą sutvarkau, pats parašau tinkamesnį temos pavadinimą :D

New LOCAL; — neatsimenu tavo situacijos, jeigu gali, primink, duok temą ar dar ką, nes tikrai neatsimenu. 

Саша Белый - Nedirba.

Tiek Ksoorak tiek Saša dirba, galbūt ir nesimato kur jie dirba, tačiau kiek aš žiūriu, dirba. Vasara moderatoriams yra truputi sumažintas darbas, neprivalom tiek daug dirbt, kiek paprastai reikia, todėl gal ir dėl to taip atrodo.

Sveiki norėjau padiskutuoti apie moderatorių veiklą šitame forume, kadangi jog beveik nematau. Turiu kitą supergames.lt vartotoją ir ant jo gavau suspenduoja iki tam tikro laiko negaliu rašyti pranešimų - už tai jog sukūriau temą kurioje pardavinėjau steam vartotoją už 5 eurus kadangi man tiek būtent reikėjo ir vienas žmogus sumąstė jog esu kažkoksai Lukas ir kuris visus apgaudinėja ir pnš. Paprašęs įrodymų nesugebėjo net nieko atsiųsti - esu ramus kadangi žinau jog ten neesu aš kaip mano vardas, banko duomenis viskas skiriasi. Rašiau moderatoriams gal tris kartus - jokio atsakymo. Bet gavau suspendavo dėl įžeidimo.

Tai maždaug moderatorių logika išeina taip į viską gilintis tingi, kur įžeidimas blokuoja nesvarbu ar draugiškai ar kaip. Pabrėžiu nekalbu būtent apie visus moderatorius tik dalį jų.

Tad ir norėjau padiskutuoti su Jumis ar tik man vienam čia ar šitame forume nelabai administratorius tinkamus moderatorius pasirinko? Kurie tik uždirba dėl to jog turi statusą ir pardavinėja steam ž

aidimus.

Juokingas vartotojas :D Viskas apie autorių: http://www.supergames.lt/topic/233014-vradion-siautėja-forume-o-administracija-tyli-d/

Suteršė mano temą, o dabar verkia :D Aš negaliu nesijuokti :D Kiek dar nick prisikursi, vradion :D

Jums čia visiems atrodo kad moderatoriai nedirba, įdomu ar dauguma čia iš jūsų dirbtu kai už lango tokie karščiai. Moderatoriai nėra kažkokie nolaiferiai kaip dauguma čia esančiu.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Jums čia visiems atrodo kad moderatoriai nedirba, įdomu ar dauguma čia iš jūsų dirbtu kai už lango tokie karščiai. Moderatoriai nėra kažkokie nolaiferiai kaip dauguma čia esančiu.

Jup vasara atostogos, oras, poilsis, rudieni prasideda mokslai, žiema mokslai įpusėja, sesijos, ir pan. Pavasari egzai. Taip verda gyvenimas, kad pzdc :D

Čia moderatorius kaikurie turi ne dėl to, kad prižiūrėti foruma, o tesiog pamandravot prieš draugus, tipo aukštas pareigas turi :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Juokingas vartotojas :D Viskas apie autorių: http://www.supergames.lt/topic/233014-vradion-siautėja-forume-o-administracija-tyli-d/

Suteršė mano temą, o dabar verkia :D Aš negaliu nesijuokti :D Kiek dar nick prisikursi, vradion :D

Būtent, tu šneki bet net nežinai ar ten aš, būtent padariau lygiai tau tą patį, tu  suteršei mano temą savo tuščiomis kalbomis, kur nei IP - niekas nesutampa. Jokių sąsajų net su juo nėra, kad pigiai parduodu vartotoją aš esu radija kažkokia? Tai tu nešnekėk nesąmonių būtent ir rodau moderatorių norą išsiaiškinti, tai čia tada galiu sakyti visi vagis - bet įrodymų neturiu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...