Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Geriau nesikišti, jei nereikia tau problemų tiesiog nusisuki nežiūrau ir apsimeti jog nieko nematai. Jei ir padėsi vienam, gali būt tokia situacija kad tas kuris mušė kita dieną bus su savo draugeliais kimarins pamatys tavę ir žiūrėk kad tau prolemos nepersimestų. Jei ne iš draugų kažkas aš tiesiog einu savo keliu ir viskas

76561198021428691.png

Jeigu muštynės tarp bachūrų tai net nesikišu,ko mano reikalas,tegul aiškinasi santykius patys. Nebent va pradėtų lyst prie merginos ar šiaip nieko dėto žmogaus kuris galbūt negali pats apsigint.

Dėl patyčių tai nežinau net,esu matęs,bet nieko nedariau. Nors pats kartais pasityčioju iš draugų/klasiokų,bet tai draugiškai ir viską supranta jie  . :D

O dėl vaikų kai prašo parukyt tai čj pajuokaučiau "Skubu duot jau" ir tiesiog nueičiau. :D Tegul rūko jei smegenų nerasta.

• Parašė po 1 mėnesio...

O tai ką tu siūlai daryt? Imt už ausies ir pas tėvus vest? Tai paskui mums pz bus kad mes lendam prie tu vaikų, tai čia kažką aptarinet beprasmiška.

Taip, jeigu mokykloje - pas direktorę. Ne kartą esu taip pasiielgęs, atsprašant pizdy vaikai gavo gerai ir nuo tėvų ir nuo direktorės. O korridoriuose mane pamatę dėdavo į kojas. 

Aš asmeniškai stabdau ir muštynes, ir patyčias - visada kai tik galiu. Žinoma jeigu matyčiau, kad mušasi jau suauge/bendro amžiaus vyrai, tai tegul mušasi, nebent vienas iš jų būtų nekaltas ir negalėtų apsiginti.

Dėl vaikų kurie prašo parūkyti. Na aš pats pabandžiau 14-os, tuo nesididžiuoju, bet aš ir nieko neprašiau, kad man nupirktų ar duotų. Gavau pats. Aišku, jeigu pamatyčiau rūkanti vaiką prieičiau sudrausmint, jeigu šakotūsi, tiesiog pasigaučiau už pakarpos ir iškviesčiau policiją. Man tai kas, mažiau debilų - geresnis gyvenimas.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...