Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kodel? nes iseisi i gatve ir bus pyzdiec. Tik per tokius zapadlo ir dingsta normalus zmones is forumo. Anyway good luck

Tu man čia negrasink, bet tu tai tikras gejus ne kitaip pristorėjai prie manes, kad parašau kad man patinka kraujomaiša/Incest, čia jau mano reikalas jei man patinka ir aš čia nieko blogo nematau, matyt pats už tai busi ir norėtum bet tau kaip ir man tik svajoti ir belieka

Tu man čia negrasink, bet tu tai tikras gejus ne kitaip pristorėjai prie manes, kad parašau kad man patinka kraujomaiša/Incest, čia jau mano reikalas jei man patinka ir aš čia nieko blogo nematau, matyt pats už tai busi ir norėtum bet tau kaip ir man tik svajoti ir belieka

Zinok, kitos svajones pildosi. O mano svajone sutikti toki kaip tu.

Tam skirtas FITNESAS, bei boksas, imtynes. Jos neveltui buvo sugalvotos.

Nereik prisipisinėt ir nereikės jokio nei Fitneso nei bokso nieko :)

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

Nereik prisipisinėt ir nereikės jokio nei Fitneso nei bokso nieko :)

Taip pasiteisina tinginiai, zinoma, neisizeisk :D

Nereikia prisipisinėt, kad kiti prisipistų. Kiekvienoj šulėj tarp 1-9 klasių yra "mūžikų", kurie turi savo "klanelį" ir kabinėjasi prie silpnesnių ir pnš. Dažniausiai tokie nuo 9 klasės eina į profkę.

Arba degraduoja.

Jei ten lb jauni pvz 11-12m. tai ten tokios muštynės ,bet jau 18-20 tai geriau nesikišti ,nes pats į rūrą gausi :D  Šeip daugiausiai mokykloj matau ,kad tyčiojasi ir man tai p*, tam yra visokios solacinės pedagogės ir direktorius, nieko jau nepadarysi ,kad 11-mečiai rūko ;)

Na nuo 16 jau kimba i mustynes rimciau. Tad nepatariama kistis, nes nuo abieju gausi :D

Gerai, esu patyrias patyčias, ir patikėkit norėjau kad kaškas padėtu. "Jeigu prisidirbo, pats tegul aiškinasi" O jeigu kaip man buvo dėl nieko prisikabina ir knisa protą?

Patyčios, visada būna tyčiojamasi dėl kažko, iš niekur nieko prie žmonių neprisikabina. Dažniausiai prisikabinama prie tų, kurie atrodo silpnesni, tau tiesiog reikia parodyt, kad tu toks nesi, pirmas žingsis, tai tiesiog nekreipti dėmesio ką sako kiti, nes koks skirtumas, jų žodžiai nieko nepakeis, būtent taip tu turi galvoti, jiems tiesiog atsibos tyčiotis, jeigu tu į tai nekreipsi dėmesio.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Patyčios, visada būna tyčiojamasi dėl kažko, iš niekur nieko prie žmonių neprisikabina. Dažniausiai prisikabinama prie tų, kurie atrodo silpnesni, tau tiesiog reikia parodyt, kad tu toks nesi, pirmas žingsis, tai tiesiog nekreipti dėmesio ką sako kiti, nes koks skirtumas, jų žodžiai nieko nepakeis, būtent taip tu turi galvoti, jiems tiesiog atsibos tyčiotis, jeigu tu į tai nekreipsi dėmesio.

Arba tęs patyčias ar gal net jas perkels į kitą lygį (mušimą, reketavimą ir pnš), nes matys, kad negali apsigint ir esi "auka"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...