Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iki mūsų planetos pabaigos žmonija neišgyvens, mirsim geriausiu atveju nuo deguonies trūkųmo, arba nuo kitų gamtos stichiju.

Baisiausias scenariujus bus toks, populiacija plis žaibišku greičiu, truks maisto, žmones pradės valgyti viska, kas jūda įskaitant ir pačius žmones. 

Kitą vertus karas būtų tik į nauda, reikia kažkaip mažinti populiacija, kitaip bus chaosas.

Yra vienas gyvis vandenį kuris nemirtingas yra pažiūrėk FB Neįtiketini faktai yra įdėtas nemirtingas kaip kažkoks į menūza panašus kažkas tokio.

(redaguota)

bus kažkada gi ta pabaiga, kažkada, bet negreitai, pvz kai žemė sunyks, po milijonų metų, arba kai saulė pasidalins į kažkiek mažų žvaigždučių. Manau iki tų 2100 metų žmonija išras tokias technologijas, kurios galės gaminti tuos visus resursus iš nieko. Taipat manau su technologijom iki 2100 mes greičiau atrasim panašia žemę  kurioj galėsim gyventi arba susisieksim su kitom gyvybėm kurios gal padėtu, bet aišku čia fantazija ir hipotezės mano

tai, kad čia daug buvo pranašavo vos ne visais metais nuo 2000 iki dabar ir prieš tai dar prognazavo, bet neįvyko.

Tai jau gal 2 zemes rastos kurioje gyvent galima man rodos :D, ir kiek girdejau menulyje ten kazka maste apie gyvybe. O siaip, as iki tos pasaulio pabaigos nedagyvensiu, tai man pochui! O taip tai, ir tai cia jau pirstais nesuskaiciuosi kiek tu pasaulio pabaigu buvo prognazuota ir neiviena neivyko.

Redaguota , nario Mind

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

(redaguota)

Tai jau gal 2 zemes rastos kurioje gyvent galima man rodos :D, ir kiek girdejau menulyje ten kazka maste apie gyvybe. O siaip, as iki tos pasaulio pabaigos nedagyvensiu, tai man pochui! O taip tai, ir tai cia jau pirstais nesuskaiciuosi kiek tu pasaulio pabaigu buvo prognazuota ir neiviena neivyko.

Kad ir šimtas "rastų" Žemių, mūsų technologijos leidžia vos robotą pasiūst iki paskutinės saulės sistemos planetos... Ir tai labiau palydovas, kuris skrieja daug maž "random".

Redaguota , nario Alter

Yra vienas gyvis vandenį kuris nemirtingas yra pažiūrėk FB Neįtiketini faktai yra įdėtas nemirtingas kaip kažkoks į menūza panašus kažkas tokio.

Ne. Yra kuri galima pamatyti tik per mikroskopa, vardo neatsaimenu, bet jis gali isgeventi tiek salti, tiek karsti, nemirtingas vnz

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Žada ir žada tas pasaulio pabaigas. O jus ir tikit durneliai,žadėjo 2012,neįvyko. Kažkada dar žadėjo nepamenu surado kalendorius. Neįvyko. Ir dėlto,kad neliks maisto ir t.t tai išras naujas technologijas kaip dauginti gyvunus... Pvz. Kaip išvalyti jūrų vandenį ir padaryti jį į geriamajį.

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

Tai iš tiesų skamba kaip itin niūri prognozė, tačiau dar 8-ajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje buvo skelbiama, jog panašus likimas Žemės planetos laukia 2050-aisiais. Taigi, pagal senesnes prognozes, žmonijai beliko tik 35-eri metai gyventi.

anomalija.lt

Atrodos lyg žmonija taip pat gyvena tokiomis technologijomis kaip 1980 metais ir dabar niekur netobulėjam kad išneštumėm savo sveikus užpakalius. Man kad ir asteroidais lytu po langais būtų vpš *Myliu SuperGames.lt*. Jei mirsi - tai mirsi.

LXhYGbX.gif

GALIU PASAKYTI KADA BUS PASAULIO PABAIGA!!

O ji bus tada, kai VISI žmonės galutinai "nuvažiuos" nuo proto. Jie vienas kitą išžudys galutinai, likusieji pasidarys patys sau galą :) Nes pažiūrėkit kas darosi VISAME pasaulyje. Matote daug kažko gero? Aš tai ne.. Vien tik nužudė/nusižudė/mirė/papjovė/nuskendo ir t.t... Tai kaip jūs galvojate kiek tai tęsis? Gi vistiek kažkada ateis ta diena, kai neliks NIEKO  :) 

giphy.gif

O ji bus tada, kai VISI žmonės galutinai "nuvažiuos" nuo proto. Jie vienas kitą išžudys galutinai, likusieji pasidarys patys sau galą :) Nes pažiūrėkit kas darosi VISAME pasaulyje. Matote daug kažko gero? Aš tai ne.. Vien tik nužudė/nusižudė/mirė/papjovė/nuskendo ir t.t... Tai kaip jūs galvojate kiek tai tęsis? Gi vistiek kažkada ateis ta diena, kai neliks NIEKO  :) 

Eik tuoliau žaist savo DayZ ar kažką panašaus. :D Pasaulio pabaiga ateis tau kai tu išeisi iš proto dėl jos  :lol: vis galvosi "O kur ji n*?"

LXhYGbX.gif

Žada ir žada tas pasaulio pabaigas. O jus ir tikit durneliai,žadėjo 2012,neįvyko. Kažkada dar žadėjo nepamenu surado kalendorius. Neįvyko. Ir dėlto,kad neliks maisto ir t.t tai išras naujas technologijas kaip dauginti gyvunus... Pvz. Kaip išvalyti jūrų vandenį ir padaryti jį į geriamajį.

Fantazuojam tuoliau :D Siaip, kaip "sako" resursai baigsi. Logiska. Su tom naftom, ta zeme, isilgai ir skersnai isnarde, ledynai tirpsta. *Myliu SuperGames.lt* kaip cia bus, niekas nezino (maybe)

Aha, o būtų galima šaltinį iš http://www.nasa.gov/ ?

Abejoju. Jie zino daug kartu daugiau negu mes, bet jie nieko neskelbia, kad nebutu "Chaoso"

Rusai prades, ciurkos or JAV uzbaiks pasauli :D

P.S:

Kiek maciau per tv/skaiciau. Rode, menulyje galima gyventi  ir marse.

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...