Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3997 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ant tiek daužtam reikia būti, kad tokių klausimų klausti? Klausi taisykles ar pažeisi? *Myliu SuperGames.lt* kam taisykles tada surašytos forume? kad pas vartotojus klausti? su logika tau biški nelabai

Su logika man gerai. Yra toks dalykas kaip supratimas, turbūt tu jo neturi. Ką žinau aš, žinai gi kaip šitam forume su moderatoriais, ispėjimai ateina ir išeina iš niekur :D

(redaguota)

Su logika man gerai. Yra toks dalykas kaip supratimas, turbūt tu jo neturi. Ką žinau aš, žinai gi kaip šitam forume su moderatoriais, ispėjimai ateina ir išeina iš niekur :D

Jo vartotojai ekstrsasensai pasakys, tau ar duos moderatorius tau įspejimą.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Slow down :DD Koks dar urvas. Kad nusišnekėjai visai. Tiesą pasakiau, tai uro*as išraudonavai :D Nepergyvenk, gal ir tu gyvenimą gausi. Kiauras paras gal prie kompo sėdi, gyvenimo neradęs, aš va atradau laiko prisėst prie kompo, žiūriu išlindo gi galvijas nepatenkintas gyvenimu. Okey, ką aš čia ginčysiuos, atrodo suaugęs " vyras ", bet pasirodo net bręst nepradėjęs. Nu jo. Okey, "einu nuo kompo, nes tėvai pamatė", tu gali toliau sėdėt, gyvenimo liekana :D :D :D

Ką aš paatebėjau, jog tu rašai nelogiškus dalykus. "Gyvenimo liekana" lel, galim paklaust kas čia? Dėja, neatspėjai, nekimarinu aš prie kompo ilgai, turiu darbą(iš kurio dabar rašau per pertrauką), o tu - sėdi ant tėvų sprando ir dar man, suaugusiam žmogui drįsti aiškint? Aš neseniai teigiau, jog >2000m ir t.t kartos žlugusios...

Guess who's back

(redaguota)

Jo vartotojai ekstrsasensai pasakys, tau ar duos moderatorius tau įspejimą.

Blemba, tau rimtai su susigaudymu aplinkoje sunkiai. Gi gal kažkam yra taip buve, žodžiu, leavinu aš šita tema, nes beribos čia matau bus. Vienam teisybę pasakai, tai rekaut pradeda, apsiverkes visas raudonas, kitam aiškini, vistiek nesupranta. Iš kur tokių lodarių atsiranda, nesuprantu. Bet kokiu atveju sekmes, tikiuosi nesusidursim ateityje.

Ką aš paatebėjau, jog tu rašai nelogiškus dalykus. "Gyvenimo liekana" lel, galim paklaust kas čia? Dėja, neatspėjai, nekimarinu aš prie kompo ilgai, turiu darbą(iš kurio dabar rašau per pertrauką), o tu - sėdi ant tėvų sprando ir dar man, suaugusiam žmogui drįsti aiškint? Aš neseniai teigiau, jog >2000m ir t.t kartos žlugusios...

Gaila, bet aš ne 21 amžiaus "kartoj" gimiau kaip tu sakai. Kad suauges, tai nepasakyčiau, nors gal visiškai neišaukletas :D Redaguota , nario Aivaras.`

Blemba, tau rimtai su susigaudymu aplinkoje sunkiai. Gi gal kažkam yra taip buve, žodžiu, leavinu aš šita tema, nes beribos čia matau bus. Vienam teisybę pasakai, tai rekaut pradeda, apsiverkes visas raudonas, kitam aiškini, vistiek nesupranta. Iš kur tokių lodarių atsiranda, nesuprantu. Bet kokiu atveju sekmes, tikiuosi nesusidursim ateityje.

Gaila, bet aš ne 21 amžiaus "kartoj" gimiau kaip tu sakai. Kad suauges, tai nepasakyčiau, nors gal visiškai neišaukletas :D

Tai katroj, galvoji, kad 22?:D:D

Aš atbuvęs čia 4-5 metus, nebelaiko nervai matyti tokius kaip tu su debiliškais pranešimais:)

• Teigiamai 1

Guess who's back

Lukonic tik pinigai ir terūpi o ne forūmas. O šeip ''Drakonas mirė tegyvuoja Drakonas''

Kokie pinigai? Jokių pinigų čia niekas niekam nemoka

Dabar taip, pasakysiu ir savo juodasias ir baltasias skyles.

•Temos kūrėjo vartotojas yra beveik naujas, nes pranešimų nėra visai, drysta teigti apie Marių ir kitus šio tinklapio administratorius.

•Taip, Eimantas P. yra tas žmogus kuris tikrai nevertas moderatoriaus posto (apgavimai, nerišlūs sakiniai, gramatika ir t.t)

•95% jog čia rašai iš antro vartotojo, nes bijai gauti užblokavimą ar šiaip bijai jog pabloginsi savo reputacija. Antras vartotojas +1 prie žlugimo ribos.

•Marius nevaikas, turi savo gyvenimą, žmoną, vaiką, ne taip kaip jūs čia visi rašantieji.

•Visi rašo jog va koks Marius ir kita administracija bloga, nes nepriėmė į moderatorius?

•Gustas tai kažkokio supergames serverių administratorius, kurį pirmą kart matau, nei darbo nei incetyvų, todėl nemanau jog reikia čia kažkokio serverio.

•Pranas su Ksorak dirba forume, tik jūs nematot, nes nesekat jų.

Tai tiek.

P.S nėra nardymo.

žmona ir vaikai, bet kuria kažkokio 2005 metų žaidimo serverį :D

Tu nejauti kaip tu nusišneki? Pasigyrė, mat 4-5 metus :DD aš čia taip pat nuo 2010 metu ir ką? Man 16 taip, kad skaičiuokis kada gimes. Nors tau ne kažkaip su galva žiuriu, tai gal net nebandyk skaičiuot, vistiek nepaeis.

tavo IQ = -1;

mano IQ > tavo IQ

pienburni, raminkis, turbūt dar nesuaugai. Kiekvienas forumo narys sutiktu su manimi, jog tu čia šūda rašai ir nejauti kaip nusišneki :)

Aivarai, juodą grybą tu čia pjauni ;)

• Teigiamai 1

Guess who's back

Marius - Turintis savo gyvenima , turi žmona , vaika , ir jam svarbiau šeima , ne kaip jums čia sedėti prie kompiuterio ir verkti dėl forumo .

RenaldasJ - Taip pat turi savo gyvenima , turi darba , ir negyvena ant tėvu sprando kaip jums , paduoda lekštyte i rankas , tad raminkites , ir  rodykit pagarba suaugusiams žmonėms , prasmirde sėdit prie to kompiuterio ir kramtot bandeles , už laido mes visi kieti , bet akis į aki kažka pasakyti nebelabai jau ir kieti pasidarom . Argi ne taip ?

(redaguota)

Marius - Turintis savo gyvenima , turi žmona , vaika , ir jam svarbiau šeima , ne kaip jums čia sedėti prie kompiuterio ir verkti dėl forumo .

RenaldasJ - Taip pat turi savo gyvenima , turi darba , ir negyvena ant tėvu sprando kaip jums , paduoda lekštyte i rankas , tad raminkites , ir rodykit pagarba suaugusiams žmonėms , prasmirde sėdit prie to kompiuterio ir kramtot bandeles , už laido mes visi kieti , bet akis į aki kažka pasakyti nebelabai jau ir kieti pasidarom . Argi ne taip ?

Man tai kažkaip poxuj ant tu Renaldu. Nors jam ir 50 ant jo dejau. Nerodo pagarbos man - nebus ir jam. Fakin'. Jis pradėjo, ne aš. Kaip supratau šitam forume ne tik skaityt yra nemokančių, bet ir apskritai daunu, nesusipratėlių. Sako suauges, suauges žmogus kito žmogaus iš oro dalbajobu nevadintu :D nu, vadinas neišauklėtas, man ir liks eilinis duxelis, turbut vaikyste sunki buvo. Oke. Dabar tikrai im out. Išsakiau savo nuomone apie visokius renaldus, xujaldus. Pasikėlę lodariai. Redaguota , nario Aivaras.`

Dabar taip, pasakysiu ir savo juodasias ir baltasias skyles.

•Temos kūrėjo vartotojas yra beveik naujas, nes pranešimų nėra visai, drysta teigti apie Marių ir kitus šio tinklapio administratorius.

•Taip, Eimantas P. yra tas žmogus kuris tikrai nevertas moderatoriaus posto (apgavimai, nerišlūs sakiniai, gramatika ir t.t)

•95% jog čia rašai iš antro vartotojo, nes bijai gauti užblokavimą ar šiaip bijai jog pabloginsi savo reputacija. Antras vartotojas +1 prie žlugimo ribos.

•Marius nevaikas, turi savo gyvenimą, žmoną, vaiką, ne taip kaip jūs čia visi rašantieji.

•Visi rašo jog va koks Marius ir kita administracija bloga, nes nepriėmė į moderatorius?

•Gustas tai kažkokio supergames serverių administratorius, kurį pirmą kart matau, nei darbo nei incetyvų, todėl nemanau jog reikia čia kažkokio serverio.

•Pranas su Ksorak dirba forume, tik jūs nematot, nes nesekat jų.

Tai tiek.

P.S nėra nardymo.

Idomiai :D Marius turi laiko prie vLRG laiko kuris greitai zlugs o forumuj neturi taip?

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Man tai kažkaip poxuj ant tu Renaldu. Nors jam ir 50 ant jo dejau. Nerodo pagarbos man - nebus ir jam. Fakin'. Jis pradėjo, ne aš. Kaip supratau šitam forume ne tik skaityt yra nemokančių, bet ir apskritai daunu, nesusipratėlių. Sako suauges, suauges žmogus kito žmogaus iš oro dalbajobu nevadintu :D nu, vadinas neišauklėtas, man ir liks eilinis duxelis, turbut vaikyste sunki buvo. Oke. Dabar tikrai im out. Išsakiau savo nuomone apie visokius renaldus, xujaldus. Pasikėlę lodariai.

aš norėčiau tau tik pasakyti tai, kad grįžtum į mokyklą.. :) apie sunkia vaikyste čia pradėjai... turėjau. Ne lengvą žinoma, bet išaugau normalus, o ne kaip dabartiniai pyzdukai :))))(pvz TU)

Guess who's back

(redaguota)

zmones nesipykit gi noramliai isliks sitie samnperiai va sampo serva susikurs gaus pinigu ir gyvuos ne tik adminai bet ir moderatoriai ir visi visi forumo nariai tvarka yra palaikoma moderatoriu ir administratoriu jus tai nematot nes tvarka visada yra todel nera ka matyt nes viskas yra sutvarkoma dar prie to gi galima paslept savo prisijungimo statusa todel ir nerodo kad adminai prisijunge jei nebutu adminai prisijunge tai sitas forumas seniai jau virstu i lavonu kruva krc vapsce isnyktu aplauzytu sonus nariai sitam forumui ir paskui nebeliktu nei pinigu nei adminu nei moderatoriu nes jiem bus aplauzyti sonai nuo nariu kurie nori zaist sampa keistis tokiomis naudingomis paslaugomis kaip php fusion irasymas keistis legendiniais sargo akauntais ir kelti cia savo tokius slagerius kaip animals taigi geriau palaikykit foruma nes jei jis isgrius ir pusiausvyros tai nekas bus nuo nariu aplauzys sonus adminam bus anarchija ir sukurs savo foruma ma​ze lt bet kadangi ma​ze lavonas tai i ji ateis tik zombiai ir ma​ze lt liks dar daugiau lavonu

bušas padare 9/11 rona paula uz prezidentus

Redaguota , nario samp-gamer
  • Teigiamai 1

zmones nesipykit gi noramliai isliks sitie samnperiai va sampo serva susikurs gaus pinigu ir gyvuos ne tik adminai bet ir moderatoriai ir visi visi forumo nariai tvarka yra palaikoma moderatoriu ir administratoriu jus tai nematot nes tvarka visada yra todel nera ka matyt nes viskas yra sutvarkoma dar prie to gi galima paslept savo prisijungimo statusa todel ir nerodo kad adminai prisijunge jei nebutu adminai prisijunge tai sitas forumas seniai jau virstu i lavonu kruva krc vapsce isnyktu aplauzytu sonus nariai sitam forumui ir paskui nebeliktu nei pinigu nei adminu nei moderatoriu nes jiem bus aplauzyti sonai nuo nariu kurie nori zaist sampa keistis tokiomis naudingomis paslaugomis kaip php fusion irasymas keistis legendiniais sargo akauntais ir kelti cia savo tokius slagerius kaip animals taigi geriau palaikykit foruma nes jei jis isgrius ir pusiausvyros tai nekas bus nuo nariu aplauzys sonus adminam bus anarchija ir sukurs savo foruma ma​ze lt bet kadangi ma​ze lavonas tai i ji ateis tik zombiai ir ma​ze lt liks dar daugiau lavonu

bušas padare 9/11 rona paula uz prezidentus

Geriau pizdink tu savo sa:mp'a lost..

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3997 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...