Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar gailiuosi, kad gimiau tokiame civilizuotame kontinente, noriu būti aborigenu

Aborigenai tvirtina gyvenę Australijoje visais laikais.

Mokslininkai patvirtino, kad jie yra Australijos šeimininkai mažiausiai penkiasdešimt tūkstančių metų. Įspūdį palieka tai, jog per tuos metus jie nenuniokojo nė vieno miško, neužteršė vandens, nesukėlė grėsmės nė vienos gyvūnų rūšies egzistavimui, neprišiukšlino, o maisto bei pastogės niekuomet netrūko. Jie daug juokiasi ir tik kartais verkia, nugyvena ilgus, produktyvius, sveikus gyvenimus, o iš šio pasaulio išeina su visiška sielos ramybe.

Mokslininkai patvirtino, kad jie yra Australijos šeimininkai mažiausiai penkiasdešimt tūkstančių metų. Įspūdį palieka tai, jog per tuos metus jie nenuniokojo nė vieno miško, neužteršė vandens, nesukėlė grėsmės nė vienos gyvūnų rūšies egzistavimui, neprišiukšlino, o maisto bei pastogės niekuomet netrūko. Jie daug juokiasi ir tik kartais verkia, nugyvena ilgus, produktyvius, sveikus gyvenimus, o iš šio pasaulio išeina su visiška sielos ramybe.

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Nu tu tikrai nesveikas ar kas? blokuokite *Myliu SuperGames.lt* jį administratoriai kažkoks apsirūkęs čia sėdi ir rašo nesąmones  , nu yra skiltis apie viską bet nereikia  nukrypti nuo gyvenimo...

Tamsta jei  žmogau nesidomi mokslais, įstorija nereiškia, kad čia nesamonė, čia yra faktas, tad eik žaisk samp, ir rinkis sau expirianca nuo kurio tik bukesnis tampi

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Tamsta jei  žmogau nesidomi mokslais, įstorija nereiškia, kad čia nesamonė, čia yra faktas, tad eik žaisk samp, ir rinkis sau expirianca nuo kurio tik bukesnis tampi

Nu bet kam tu keli tas temas tokias šudinas ... apie kažkokias nesąmones keistenybes ? apie ką įdomaus keltum čia yra ŽAIDIMŲ forumas o ne keistenybių forumas .... rašo nesąmones tai apie aborigenus tai apie reputacija , tai apie masturbacija , tai dar apie kokius grybus nu ... nėra žodžių žmogau išvis čia ŽAIDIMŲ forumas o ne kokių keistenybių ....

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

(redaguota)

Nu bet kam tu keli tas temas tokias šudinas ... apie kažkokias nesąmones keistenybes ? apie ką įdomaus keltum čia yra ŽAIDIMŲ forumas o ne keistenybių forumas .... rašo nesąmones tai apie aborigenus tai apie reputacija , tai apie masturbacija , tai dar apie kokius grybus nu ... nėra žodžių žmogau išvis čia ŽAIDIMŲ forumas o ne kokių keistenybių ....

Či yra skiltis apie viską, todėl ir diskutuojam apie viską.  Aš juk nelendu į samp, gfx ar dar kokias kitas skiltis diskutuoti :)

Yra ir gfx skiltis, eik ten per kiekviena tema ir diskutuok, kodėl jie gfxina žaidimu forume :)

Redaguota , nario JuBanGrybas

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Či yra skiltis apie viską, todėl ir diskutuojam apie viską.  Aš juk nelendu į samp, gfx ar dar kokias kitas skiltis diskutuoti :)

Yra ir gfx skiltis, eik ten per kiekviena tema ir diskutuok, kodėl jie gfxina žaidimu forume :)

Skirk kur GFX ir kur tavo nesąmones .... tu išvis vpš atsilikęs nuo gyvenimo rašai nesąmones bandai ką nors įrodyti o visiems *Myliu SuperGames.lt*

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Skirk kur GFX ir kur tavo nesąmones .... tu išvis vpš atsilikęs nuo gyvenimo rašai nesąmones bandai ką nors įrodyti o visiems *Myliu SuperGames.lt*

Tam drasiai galių paprieštarauti, gana dažnai gaunu iš forumiečiu paraginimu, visgi mano temos yra apšviečiančios. Ir aš neatsilikes o gana daug paženges žmogus, paneig tai argumentuotai :)

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Uzsipisk gal tu... Skiltis Apie Viska ir yra tam skirta kad keli ivairiausias nesamones.. Ir pirmiausia ismok anglu kalbos nes rasosi Gordan o ne Gorden..

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Uzsipisk gal tu... Skiltis Apie Viska ir yra tam skirta kad keli ivairiausias nesamones.. Ir pirmiausia ismok anglu kalbos nes rasosi Gordan o ne Gorden..

Gordon, o ne Gordan.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Dabar gailiuosi, kad gimiau tokiame civilizuotame kontinente, noriu būti aborigenu

Tada aš irgi iš FB nukopijuosiu paneigiantį teiginį (ne mano mintys): "Nesunku susirasti Marlo Morgan Wikipedijoje – knyga yra prasimanymas, dėl kurio aborigenai buvo ir yra baisiai pasipiktinę, tuo labiau, kad autorė iš jo užsidirbo milijonus dolerių… Juos įžeidė daugybė jos prasimanytų intymiausių ir kulto dalykų, kurie gali būti ir greičiausiai yra žalingi jų tikrovėje, kai tenka kovoti už savo išlikimą ir tapatumą. Apmaudu, kad rimta Vagos leidykla pristatydama knygą net neužsimena apie tai, o pristato lyg tikrą autorės gyvenimo įvykį, tuo būdu prisidėdama prie melo skleidimo. Nusivyliau Vaga. Romanas ir turi būti tik romanas. Atkaklesni dar gali susirasti laikraščių iškarpas, kur liudijama, kaip autorė beveik verkdama atsiprašo aborigenų, tačiau tai jau nieko nekeičia, pasaulis klykia iš džiaugsmo skaitydamas jo New Age prasimanymus, o aborigenų balso nebegirdi."

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...