Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiek tiek informacijos apie konkursą: Jau yra 5 konkursantai, kurie pakvietė daugiau nei po 10 žmonių į grupę, kad patektumėte į laimėtojų penktentuką, jums reikėtų pakviesti bent 20 žmonių. :) 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

UPDATE PRIDETA NARIU 60.

Narių tokių, kaip "Atostogos vasarą nidoje" arba "fyfos" pridėti nežadu. Tad gali nekviesti "beleko".  :)

Žaidimai nebrangūs kurie bus dovanojami konkursui pasibaigus. Tad juos galima nusipirkti be jokio vargo, ir laiko švaistymo, kad ir iš tavęs pačio! :)

O kokie žaidimai tavo manymu turėtų būti dalinami? Kas norės tas ir taip dalyvaus, beto tokių konkursų veiksmingumas yra mažas, nes visi kviečia bet ką ir bet kaip, pusę iš tų narių reikia atmesti, tad čia man daugiau darbo gaunasi, nei kad tiem kurie kviečia. :)

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png

Visiems sėkmės laimėti , manau apsimoka , o kas tikrai nori laimėti parašykit man į privačią žinutę , duosiu facebook'a ir mane galėsite pakviesti į grupe , turėsite daugiau pakvietusiu žmonių.

Kad pretenduotų žmogus į prizinę vietą, šiuo metu jam reikėtų pakviesti bent 30 žmonių. :)

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...