Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 471 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Steam Deck  

13 balsai

  1. 1. Ar žadate pirkti Steam Deck?

    • Ne, nes esu jau nusipirkęs / nusipirkusi
      1
    • Ne, nes esu jau nusipirkęs / nusipirkusi ir laukiu kol atvež
      0
    • Taip, žadu pirkti
      1
    • Nesu apsisprendęs / apsisprendusi dėl pirkimo
      0
    • Ne, nes tokie dalykai manęs nedomina
      7
    • Laukiu akcijų
      4
    • Kitas variantas
      1


Recommended Posts

header_292x136.jpg

Gal yra kas nors iš čia esančių, kurie turi Steam Deck, arba gal yra tų, kurie yra užsisakę ir laukia kol atvež? Būtų įdomu sužinoti jūsų nuomones! 

~ Savaitę+ turiu Steam Deck. Asmeninė nuomonė yra gan gera. Kaina puikiai atitinka kokybę. Iš pradžių valdymas buvo keistas, dydis ganėtinai per didelis lyginant su telefonu, bet po trumpo naudojimosi, labai patiko. Dažnai net yra minčių, žaisti su Steam Deck, nei su PC, nes nereikia sėdėti prie stalo, ir gali žaisti net ir parke. Yra galimybė naudoti Win OS, bet tai "turi kainą": yra įvairių bugų, kurie stipriai apsunkina Steam Deck naudojimą, dauguma dalykų gali visai neveikti arba veikti nekokybiškai. Aš asmeniškai neturiu Win OS, nes pilnai pakanka to, kas yra, bet jeigu domina ši tema, Youtube galima rasti labai daug naudingos info: https://www.youtube.com/results?search_query=steam+deck+windows+os Kiek teko bandyti žaidimų, jokių problemų neturėjau, net jeigu ir Steam Store "Steam Deck compatibility" skiltyje yra rašoma, kad kai kurios funkcijos gali neveikti. 

Silpni VR žaidimai veikia puikiai. Galingesni VR žaidimai arba užstringa pradžioje, arba turi labai didelį lag.

Nusipirkus Steam Deck, yra gaunamas Specialus Steam profilis. Jis atrodo štai taip: https://steamcommunity.com/my/?previewprofile=1&appid=1675200&itemtype=9 Man asmeniškai, tai 10/10

O ką manote Jūs, apie Steam Deck? Dėkui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)
2022-05-28 18:53, MynThOn parašė:

;ooo  512 GB versija (jeigu nori daugiau vietos )  ~700 eu.. PS5 kaina realiai.. Brangiai blemba,as tai nepirkciau tikrai uz tokia suma , manau tikrai nera vertas tiek pinigu. :) 

Steam Deck turiu jau apie mėnesį (plius, minus) ir atvirai pasakysiu, man asmeniškai, žaisti per Steam Deck yra patogiau nei per PC. Yra žaidimų, kurie nėra skirti žaisti per Steam Deck, jie veikia, viskas yra ok, tik atsiranda tam tikri aspektai, kurie trugdo mėgautis žaidimu, tai yra teksto dydis, "pakibimas" ties loading screen, didelis lag arba visiškai napatogus valdymas, tiesiog nėra galimybės išnaudoti žaidimo galimybių, ir viskas tampa per daug limituota. Aš tik du žaidimus tokius turėjau, tad tai nėra kažkoks didelis minusas man.

Kalbant apie tuos žaidimus, kurie veikia puikiai, tai viskas ok, ekrano dydis yra puikus, 100% geriau nei su telefonu. Baterijos gyvavimo laikas yra pakankamai geras, net ir po mėnesio ji laiko gerai, nors Steam Deck buvo naudojamas gan intensyviai.. Žaidimus galima žaisti iš SD kortelės ir jie veikia tokiu pačiu našumu, kaip kad iš pačio įrenginio.

Suma nėra didelė jeigu tu dirbi ir gauni pajamas. Lyginant su PS5, man asmeniškai, Steam Deck is geriau. Bet tai yra skonio ir patogumo reikalas. Kaina ~ 400 Eur https://store.steampowered.com/steamdeck ir tai tikrai nėra didelė suma. 

Jeigu aš neklystu, yra galimybė kažkokią sumą padengti iš Steam Wallet. Bent jau buvo tokia galimybė man perkant, reiktų plačiau pasidomėti tuo, bet mačiau daug temų, kad žaidėjai galėjo atsisikaityti Steam Wallet. Jeigu turi gan daug susitaupęs virtualių pinigų Steam Wallet, tai būtų dar pigiau.

Jeigu yra noras pirkti brangų telefoną žaidimams, geriau būtų nusipirkti Steam Deck ir daug pigesnį telefoną. Bus ir mažesnė spinduliuotė į smeginis / į kūną, ir akims geriau, ir daug patogiau + su telefonu nėra jokios galimybės žaisti Steam žaidimus. Tokia būtų mano nuomonė. 

Redaguota , nario ゲーマー
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 7 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 471 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...