Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

atsitiko tokia problema, prieš kelias dienas, tarkim, lošiant CS:GO, pradėjo jaustis toks kaip ir lag'as. Įsivaizduokit žaidime einu ir, staiga, mane atkelia atgal į pradinę vietą ir tuo metu užkyla PING'as iki ~100ms. Kaip manot, kur čia problema? Gal soft'e? O gal sugedo modemas/ routeris? Tiekėjams neskambinsiu, nes jie tik atvykę pinigus nulups, o naudos nebus, jei problema su soft'u. Kiek testavau, interneto stabilumas geras:

126332570.png

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 1

Sveiki,

atsitiko tokia problema, prieš kelias dienas, tarkim, lošiant CS:GO, pradėjo jaustis toks kaip ir lag'as. Įsivaizduokit žaidime einu ir, staiga, mane atkelia atgal į pradinę vietą ir tuo metu užkyla PING'as iki ~100ms. Kaip manot, kur čia problema? Gal soft'e? O gal sugedo modemas/ routeris? Tiekėjams neskambinsiu, nes jie tik atvykę pinigus nulups, o naudos nebus, jei problema su soft'u. Kiek testavau, interneto stabilumas geras:

126332570.png

Pasiziurek ar nenaudoji jokiu "internet booster'iu" nes jie tik gadina viska.

Dar aisku jei nemokama antivirusine (nors abejoju kad tu taip sufeilinsi)

Gali but dar Update kieno nors fone siunciasi. 

Nu ir aisku dar gali but kad problema pas tiekeja, gal kazkur kazka tvarko, ir greitu laiku vel viskas veiks puikiai. 

Ir del skambinimo jiems, man (pas mane TEO i-netas) jeigu kokia problema, atvaziuoja ir sutvarko nemokamai. O pas tave ne?

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Pasiziurek ar nenaudoji jokiu "internet booster'iu" nes jie tik gadina viska.

Dar aisku jei nemokama antivirusine (nors abejoju kad tu taip sufeilinsi)

Gali but dar Update kieno nors fone siunciasi. 

Nu ir aisku dar gali but kad problema pas tiekeja, gal kazkur kazka tvarko, ir greitu laiku vel viskas veiks puikiai. 

Ir del skambinimo jiems, man (pas mane TEO i-netas) jeigu kokia problema, atvaziuoja ir sutvarko nemokamai. O pas tave ne?

Booster'ių nenaudoju, nes ten visiška nesąmonė (:D), virusų nėra, atnaujinimų kaip ir nėra. Na, dėkui, bus matyt, gal susitvarkys, o jeigu ne - perrašysiu Windows, o tada jei bus blogai - kviesiu meistrus.

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...