Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3639 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Ideja tokia

Buna sudetos masinos (ss numesiu apacioj). Nuvarai su ta car I vieta, nueiti prie deziu paspausi ,,H", pasiimi dezes, nunesi prie masinos paspaudi vel H ir ant masinos atsiranda deze. I ta masina tilptu koki 10 deziu. Poto nuvarai I kokia vieta ir ten iskrauni taipat.

Nzn, ar imanoma tai ar ne :D

masinos pavadinimas : dft-30

Srr uz klaidas, rasau per tlf

Nusikalstomu Grupuočių sistema - Kad žmogus galėtu susikurti gauja ir ji galėtu reketuoti verslus, gautu kažkiek bapkių nuo verslo į gaujos vado kišene, galėtu banke padėti bomba ir susprogdinti ir paimti visus žaidėjų padetus į banka pinigus, gaujos vadai galėtu užregistruoti mašina kai susikure pvz : koki paprasta sultan padaryti prieinama visiems gaujos nariams, su komandomis grobti verslus, pastatus, žaidėjus. Galėtu surišti žmonės tik tas kuris nusipirkęs virve (vadas arba pavaduotojas).

Sukurti gauja reikalavimai:

1k $ , 1xp.

Komandas pats sugalvok :D ir dar vienas prasymas  /gkiepka (vadui) galetu pasirinkti kokia kiepka ant gaujinio kuris parases /kiepka jam užsidetu vado paskirta kiepka :D

Ideja tokia

Buna sudetos masinos (ss numesiu apacioj). Nuvarai su ta car I vieta, nueiti prie deziu paspausi ,,H", pasiimi dezes, nunesi prie masinos paspaudi vel H ir ant masinos atsiranda deze. I ta masina tilptu koki 10 deziu. Poto nuvarai I kokia vieta ir ten iskrauni taipat.

Nzn, ar imanoma tai ar ne :D

masinos pavadinimas : dft-30

Srr uz klaidas, rasau per tlf

LV serveryje taip yra.

Na mano idėja paprasta, bet būtų veikla tipo kompiuterinę ir ten kompiuteriniai žaidimai. Vienas iš jų tiesiog DM, kitas Ugnis prieš Ledą. Būna dvi komandos ir vieni su gesintuvais o kiti su flamethroweriais ir kariautų kaip nors dėl check pointų, gesintuvai gina (gesina) ir dar kažkokį ginklą abi komandos turi o su aukščiau minėtais nedarytų damage.

Turiu dvi idėjas.

1:

Padaryti mašinos tempimo sistemą, kai būna realybėj su virvėm, tai sampe galima su kokiu obiektu, tipo stovi šalia dvi mašinos, vienoj mašinoj parašai /tempti ir prisikabina ta mašina, ir važiuoja tau iš paskos, ir ją gali pervežti kur nori (Panašiai kaip mechanikai, tik ten su bet kokia mašina ir nereikia jos pakelti.)

2:

Padaryti Atominę elektrinę kaip atskirą darbą, ir tipo ten j turėtų gaminti elektrą visam san adreasui, jei elektrinėj niekas nedirbs, visos san andreaso lempos nešvies naktį ir pnš.. Tipo ten turi dirbti žmones, papildyti kuro strypus ir t.t. Taipogi būtų galima padaryti kad ji random laiku galėtų sprogti, ir visi žaidėjai būnantys 10 km atstumu, apsinuodytų radiacija t.y imtusi gyvybės, nieko nematytų. Na ir dar galima kažką sugalvoti.

Good Luck.

Būtų visai įdomu tikroviškas spidometras. Vienam serverį esu tai matęs ir getai labai atrodė. Tik tiesiog ten reikėjo atsisiųzti papildomus failus. Spidometras rodytų greitį, apsukas, variklio temperatūrą paskui kampe kaip juodas kvadračiukas ir tarkim baigesi tepalas, tai užsidega švieskė, akumas išsikrovė vėl užsidega ir t.t.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Na pirmoji mano norima sistema būtu kaip ir darbas ar kažkas panašaus šiaip manau tai būtu unikalu . Darbas būtų morgine pvz . Kai miršta žmogus mirties vietoje atsiranda lavonmaišis čia jau jai tuo užsiimtum surasčiau tam tinkama objekta važinėtu tie darbuotojai su katafalka ar kokia kita mašina žinoma atitinkanti realybe.ir tuos maišus į krautu į gala čia jau su animacijom tekti pažaist o šiaip manau mano idėje dar proto ribose

Jaigu imtumeisi šio darbo parašyk man į skype turiu ir dar viena idėje skype naglyzzz

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Nežinau ar yra kur tokia idėja, bet sugalvojau savo serveryje padaryti kažką panašaus. Sakykim turint nuosavą mašiną ir kai ją sudaužai kad net užsidegtų, tai ji degtų apie 2-3min ir per tą laiką galėtų atvažiuoti gaisrininkai ir užlieję vandeniu užgesintų arba jei nedirba gaisrininkai turėtų mašinoje vežiotis gesintuvą ir eitų užgesinti. Jei mašina sprogsta viskas jo kaip ir neitų sutaisyti nebent gauti šiek tiek € parduodant į metalo laužą. Galima dar ką nors prigalvoti bet vat kažkas tokio :)

Galėtum padaryti taip kad su mašinų sistemą. Jeigu iškart atsisedus į mašiną žaidėjas paleidžia NITRO jam mašinos variklis užsikaltu ir negalėtu važiuoti tada reikėtu kviesti mechanikus kad sutaisytu variklį.

Nu cia easy, netestinau bet principas toks.

new
	timeForSuck[MAX_PLAYERS];

public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate) {
	switch (newstate) {
	    case PLAYER_STATE_DRIVER: {
	        new vehicleiID = GetPlayerVehicleID(playerid);
	        if (GetVehicleComponentInSlot(vehicleID, GetVehicleComponentType(1010)) == 1010) {
				timeForSuck[playerid] = GetTickCount()+5000;

}
		}
	}
	return 1;
}

if (newkeys && KEY_FIRE) {
    if (GetVehicleComponentInSlot(vehicleID, GetVehicleComponentType(1010)) == 1010) {
		if (GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER) {
	 		if (timeForSuck[playerid] - GetTickCount() > 0) {
				SendClientMessage(playerid, -1, "variklis broken gg wp");
			}
		}
	}
}

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3639 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...