Peršokti į turinį

Programavimas. Nuo ko pradeti ?


Rokyzas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas.Aš asmeniškai pradėjau nuo java.Na žinoma durnai padariau,nes net nežinodamas kas yra tas programavimas praktiškai bandžiau kirsti vieną iš sunkiausių programavimo kalbų.Šeip žiūrint ką tu nori pradėt mokytis programuoti.Ar tave domina tinklapių kūrimas,ar visokių apps ar žaidimų kūrimas.Jei tinklapiams tai HTML + CSS + jquery ir tik tada imti to prieskonio prie tinklapių tai JavaScript,ten jau bus programavimas.HTML ir CSS padės pasistatyti tavo puslapį,o Jquery padės lengviau perprasti JavaScript programavima,nes visgi JavaScript yra programavimo kalba.Jei tu nori kurti appsus ar žaidimus ar kažką daugiau siūlyčiau imti Java.Nes su Java gali kurti bet ką,nors ir kosmosui reikalingas programas,kad ten palidovus valdyt :D ar dar ką.Bet jei rimtai kalbant tai jo,su java gali statyti ką nori.Tiek žaidimus,tiek puslapius gali rašyti (bet nelabai kas tai daro,nes tai nemadinga).Šeip yra begales kitų programavimo kalbų tiek Tinklapiems,tiek Žaidimams ar dar kam.Jei nori dirbti prie tinklapių pradžiai patarčiau imti HTML + CSS,o paskui tik jquery ir JavaScript.Jei nori rašyti tarkim žaidimus ar kitokias programėles pradžiai siūlyčiau imti phyton,programavimo kalba,nes ji nėra sunkiai peprantama.O paskui tik imti kokią sunkesne kalbą,kaip c++ ar Java.Sekmės tau :) parašiau tai ką žinojau,gal kas pataisys mane.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Paskaitęs kitų patarimus nusprendžiau dabar pradėti su html+css, o vėliau žiūrėsiu ! Jeigu galit įmeskit savo darbus kažkas.

 

9e93beefc1edfc41e3b3a28615f7a800371.png

 

Žaidimo variklį ir visą kitą kūriau aš pats.

 

c1c1db9382b90c702443bd98f0d28357170.png

 

4df9e4b1e3a3de80d97cd531b46d345b339.png

Čia keičiasi spalvos bg į random spalvas

8cb35c0aadbf8e47e1c389734979decc370.png

Čia pats quiz'as

 

Kažkas sakys, kad čia nėra sunku, bet taipat čia buvo naudotas failas kuriame galima surašyti kad ir milijoną klausimų ir galima bus atsakyti i juos visus.

 

Bet aišku čia kur aš sukūriau yra šlamštas, nes čia pačio manęs kurtas variklis su C# piešti per kompą nemoku gerai tai gavosi tokie vingiuoti, nors turėjo būti tiesiog apvalūs, o dabar kodo neturiu šitų būčiau pakeitęs viską ;D

Redaguota , nario Dr.Arnas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Viena iš sunkiausių kalbų ir yra JAVA žinoma su ja galima sukurti labai daug, tačiau reikia labai daug laiko, t.y. daugiau nei c++. Mano nuomone.

 

Su JAVA galima daug ką sukurti, bet su c++ tikrai įmanoma daugiau, taipat jinai panaši į c# tai galima sakyti išmoksti dvi kalbas vienu metu, tuolabiau C žaidimai kaip pavizdys naudoja mažiau resursu nei JAVA žaidimas ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...