Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiaip visą tiesą pasakei apie RolePlay mapperius , nes ištikro padeda porą objektų ir viskas tipo mapp darbas , paimkime pavyzdį kūris yra kuriamas ls-rp.lt kur kūria -K9 ir jis buvo įkelės porą mapp darbų ir tuose mapp darbuose buvo tik sudėtos tvorelės ir kedės ir šviestuvais .

Kaip ir sakė pats Rokas, ROLE-PLAY mappinge nėra nieko sunkaus. Bet aš taip suprantu, jog jus daug tu mappingų nesate matę, jai sakot tik apie konteinerius ir šiukšles prie durų. O LS-RP K9 yra šūdas ir pats jo projektas irgi yra šūdas, išvis sakyčiau, jog ten ne ROLE-PLAY projektas, o tik jo pavadinimas. Nenukrypstam nuo temos. 

Šiandien vakare padarysiu išvadas iš šios diskusijos/temos. Diskusijos galim nebetęsti. Dėkingas visiems už aktyvų temos palaikymą .:)

(redaguota)

Kiekvienas turi savo nuomonę ir į viską žiūri kitaip esant skirtingoms situacijoms.. 

Paimkime tuos tavo "RolePlay" serverių mapp'erius, kuriais gali būti kiekvienas tinginys. Padėti šiukšlių maišą šalia durų, pastatyti šiukšlių dėžę prie kelio, prie namo pastatyti sofą ir aplink ją primėtyti įvairių šiukšlių kiekvienas gali. Aš asmeniškai to net neskaitau mapp'inimu, nes tai tik originalaus "GTA SA" žaidimo sukurtos aplinkos patobulinimas, kuris nuo originalo skiriasi tik tam tikromis akivaizdžiomis detalėmis

Tikras "mapp'eris" (kt. architektas) turi turėti savo idėją, kurią išpildo savo savitu stiliumi ir yra vertinamas aplinkiniu teigiamai iš sukurto darbo bendro vaizdo, o ne iš sunaudotų objektų skaičiaus ar gražiai pateiktos vaizdinės medžiagos (ENB, grafinis apipavidalinimas, vaizdo klipo montažas ir kt.). Aš asmeniškai vertinu žmogų kaip architektą pagal jo sukurto darbo bendrą vaizdą (iš visų pusių, o ne tik iš gražiausių), darbo kokybę ir originalumą - būtent šie trys kriterijai yra kertiniai vertinimo kriterijai žiūrint mano akimis.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Mano TOP5:

• Lafa (originalumas ir bendras vaizdas);

• Nuko (kokybė).

• Nematau daugiau žmonių, kurie darbuotųsi originaliai, kokybiškai ir bendras vaizdas priverstų pavydėti darbo;

• Nematau daugiau žmonių, kurie darbuotųsi originaliai, kokybiškai ir bendras vaizdas priverstų pavydėti darbo;

• Nematau daugiau žmonių, kurie darbuotųsi originaliai, kokybiškai ir bendras vaizdas priverstų pavydėti darbo;

Tau kiek zinau > 18, o tu apie tuos mappus ir visa kita visados savo litanijas su tokiu uzsidegimu rasai, kad daraisi vis labiau apgailetinas. :D

o kodel architektas? juk tu statai, tu esi statybininkas, like4real gal ieskai pagalbiniu darbininku patexturinsiu apdaila.

Kai susirasi mergina galesi jai papasakot, kad tu esi pastates graziausia dangoraizi lossantose su jos istexturintu vardu, ehhh.

Redaguota , nario @Raimis_R

Man gaila tokių žmonių kurie sako kad Roleplay stilius tai yra padėti kelis objektus ir tiek . Patarčiau pabandyti patiems kažką sumapinti ne GRP stiliaus :)

Turbūt kiekvienas mapp'eris yra bandęs ir žino, jog tai nesulyginama su tais darbais, kuriuos statai nuo nulio. Galbūt atvirkščiai jums reikėtų pamėginti sukurti kažką savo, tiek iš pastato pusės, tiek iš pagrindo pusės ir vidaus?

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

(redaguota)

Turbūt kiekvienas mapp'eris yra bandęs ir žino, jog tai nesulyginama su tais darbais, kuriuos statai nuo nulio. Galbūt atvirkščiai jums reikėtų pamėginti sukurti kažką savo, tiek iš pastato pusės, tiek iš pagrindo pusės ir vidaus?

Baisiai nusišneki. "Pastato pusės", "pagrindo pusės" ? Man gal tau parodyti kaip atrodo šiuolaikinis ROLE-PLAY stiliaus žemėlapis ? Dabar tarkim sulygink savo GrenSide RedCounty žemėlapį, su mano BlissCointy žemėlapių ir pamatysi skirtumus. Žinoma, GRP stiliuje bus žymiai daugiau dalykų, kurie net nebus naudojami žemėlapyje, o ROLE-PLAY viskas kas yra padaryta, yra tikrai išnaudojama.

Redaguota , nario Quel

Baisiai nusišneki. "Pastato pusės", "pagrindo pusės" ? Man gal tau parodyti kaip atrodo šiuolaikinis ROLE-PLAY stiliaus žemėlapis ? Dabar tarkim sulygink savo GrenSide RedCounty žemėlapį, su mano BlissCointy žemėlapių ir pamatysi skirtumus. Žinoma, GRP stiliuje bus žymiai daugiau dalykų, kurie net nebus naudojami žemėlapyje, o ROLE-PLAY viskas kas yra padaryta, yra tikrai išnaudojama.

Rodyk ir vardink kur viską išnaudoji. :D

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Ko jūs čia visai ginčyjates  :D,na o man tikriausiai labiausiai patinka Mafijos_Tėvo mapp darbai,daugiau nežinau geresnių už jį.

Taip, visi pritarkim S'Jobs' ui, jog RP' e map' inamos tik šiukšlės.

Rodyk ir vardink kur viską išnaudoji.  :D

http://www.supergames.lt/topic/220844-quel-freestyle-lcrp/
http://www.supergames.lt/topic/186469-mac-mappingas/
RP' e priešingai negu GRP' e visa tai naudojama. Žmonės RP' ins, jog sėdi, kalbasi, valgo, geria, žaidžia krepšinį, paišo grafičius ir t.t... Žmonės RP' ins jausmus, emocijas, baimę. RP' e bandoma atkurti realybę. O GRP' e... Kokia prasmė iš tų map darbų? Mirsi, atsispawninsi ligoninėje ir vos išėjęs toliau eisi DM' inti.

Rodyk ir vardink kur viską išnaudoji. :D

Laggeris viską paaiškino. Užbaigsim šitą diskusiją labai paprastai. Tu nesi niekada normaliai užimtas ROLE-PLAY žemėlapių, o tik bandęs kažką daryti. Tu mappini tik GRP stiliaus serveriams ir tik ten turi patirties. Bandyti, tai nėra rimtai tuom užsiimti. Asmeniškai pats tiek GRP tiek RP stiliaus žemėlapius esu kūręs labai ilgą laiką ir galiu pasakyti, kad ROLE-PLAY stiliui reikia daugiau pamąstyti, negu GRP'e ir tikriausiai tie kas darė ir tą ir ta keletą metų, geriau nusimano, negu tas, kuris darė vieną dalyką visą savo karjerą. Netęsk diskusijos, ignoruok. Aš tiesiog paaiškinau kitiems, kas seka šią temą. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...