Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Maxhton Cloud Browser.

GREITA, PATOGU, SAUGU.

Sveiki, nerandate patogios, greitos, gražios, ir tinkančios jums naršyklės?

Aš turiu labai gerą pasiūlymą.

Tai Maxhton Cloud Browser!

Kiekvienam siūlau atsisiųsti šią naršyklę, nes..

• Ši naršyklė automatiškai įdiegia labai gerą AdBlockerPlus`ą, kurio dėka ši naršyklė blokuos visas reklamas.

• Ši naršyklė yra greita.

• Naršyklė yra labai patogi, taippat šone atsiranda pasirinkimo laukelis, jus jį galite išjungti/įjungti, keisti skiną, keisti kitus nustatymus ir panašiai.

• Šią naršyklę galite naudoti tiek ant „Windows “ operacinės sistemos, tiek ant „ Mac “ „ Linux“ „Windows Phone “ „ Android`o“ „ iPhon`o/iPad`o“

• Ši naršyklė yra visiškai nemokama.

• Ši naršyklė turi daug naujovių, ir kitų dalykų, kurių neturi kitos naršyklės.

• Gražesnis „ Dizainas“bei labai patogus, ir šaunus

• Apsauga.

Ir čia dar neviskas..

Nori išbandyti viską? Atsisiųsk ją, ir pradėk ja naudotis jau dabar!

• http://www.maxthon.com/

https://www.youtube.com/watch?t=69&v=1bEgTjQYx4Y

Spausk žalę  :upps:

Redaguota , nario » ๖ۣۜ#ۣۜSP1To_

14_logobsv1.png

Pats naudoju Maxthoną jau tikrai gana ilgą laiką ir man kolkas viena geriausių naršyklių. Kadangi naudojau anksčiau Opera tai spartusis rinkimas buvo būtinas dalykas ir taip atradau šią naršyklę, taip ir apsistojau ties ja. O Chrome ar Mozilla Firefox niekada nelipo. Chrome kiek žinau ryja daug RAM, bet čia tik kiek girdėjęs pats esu.  

Pats naudoju Maxthoną jau tikrai gana ilgą laiką ir man kolkas viena geriausių naršyklių. Kadangi naudojau anksčiau Opera tai spartusis rinkimas buvo būtinas dalykas ir taip atradau šią naršyklę, taip ir apsistojau ties ja. O Chrome ar Mozilla Firefox niekada nelipo. Chrome kiek žinau ryja daug RAM, bet čia tik kiek girdėjęs pats esu.  

Šaunu, aš pats vos ją radęs visas naršykles mečiau lauk, ns ši pasirodė patogiausia  :kiets:

Atsiemu zodzius, visai patiko. kaip opera :o daugiau navarotu, greitas, daug ka perstatyt galima, visai patiko :D

Šaunu, jog pasikeitė nuomuonė. O čia jau geriau negu opera, ir pnš. viskas puiku  :nice:

14_logobsv1.png

Tas aprašymas.... Lyg reklamuotum kokį dormeo memosan čiužinuką :D

Turėjau Dormeo firmos čiužinį ir niekam nepatariu. Aš turėjau iš topshopo. Buvo brangus, todėl galvojau, kad geras, bet nelabai geras. Ten prikišta kažkokio šūdo į vidų ir viskas. Nejaučiau jokio gero efekto. Aš juo susižavėjau, nes gerai reklamavo per televeziją ir žiūrėdavau jo reklamas. Kai įsigyjau supratau, kad šūdas.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

O ką aš reklamuoju? ;D

macthon cloud browserį :D

Turėjau Dormeo firmos čiužinį ir niekam nepatariu. Aš turėjau iš topshopo. Buvo brangus, todėl galvojau, kad geras, bet nelabai geras. Ten prikišta kažkokio šūdo į vidų ir viskas. Nejaučiau jokio gero efekto. Aš juo susižavėjau, nes gerai reklamavo per televeziją ir žiūrėdavau jo reklamas. Kai įsigyjau supratau, kad šūdas.

Aš irgy turiu, visai geri :D

Mozilla Firefox man asmeniškai patogiausia ir greičiausia naršyklė.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...