Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3615 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,
Taigi CPU temperatūra yra 90-80C, termopastos yra ir ant procesoriaus ir ant ventiliatoriaus . Dulkės išvalytos. Gal žinote kodėl taip yra?

J7fESEF.png

EDIT:

Taigi sutaisiau ventiliatorių, jis dabar prisispaudęs prie procesoriaus. Pakeičiau termopastą. Ir vistiek temperatūra 90-70C. Tai yra normalu? Gal žinote kaip pataisyti?

http://www.part.lt/img/77be00d708abfd06ef1334dc83ef1478108.png

Atkreipkite dėmesį koks CPU naudojimas per Speccy programėlę ir koks per Task Manager. Be to su 80+ temperatūra kompiuteris visiškai nekaista, cooleris pučia vėsų orą.

Redaguota , nario mariusqw

Web Development.

Termopasta bloga/pasenusi? Ventiliatorius nedirba? Žiūrėk ar aušinimas gerai veikia ar ventiliatorius normaliai pritvirtintas.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Termopasta bloga/pasenusi? Ventiliatorius nedirba? Žiūrėk ar aušinimas gerai veikia ar ventiliatorius normaliai pritvirtintas.

Termopasta gera. Ventiliatorius dirba. Ventiliatoriaus 2 varžtai tik įsideda į motherboard'ą, kiti 2 sugedę, tie cypsiukai juodi įsispaudę ir nenoriu bandyti traukti jų, nes gali lūžti. Dėl to tipo gali būt temperatūra, kad 2 varžtai neįdėti?

Web Development.

Galimi būdai:

1. Sena termopasta (reikia keisti kaina 3€)

2. Ventiliatoriu prapūst ir užtept

3. Gali būti kad ventiliatorius baigiasi. (Man tai buvo nutikę nes būdavo kad silpnai eidavo sutepimai nepadėdavo)

Kiek ventiliatorius eina?

Pas mane: 

Fan Speed 2812 RPM

Kaip pasižiūrėti ventiliatoriaus RPM? 

Jungiant pc? 

KxIsADR.png

Web Development.

Silpnas ventiliatorius, dėkis geresnį pas tave iki 2000RPM tai tau per silpnas, nes eina 1968RPM, ir matosi 100% kad jis veikia tai nespėja tau aušinti. Ieškokis kur eina min 2800RPM

Arba per BIOS Pažiūrėk kad yra nustatyta limitas ventiliatoriaus greičio

Ir pas mane 2 varžtai sugedę ir jie neįsispaudžia, dėl to gali būti kažkas?

Web Development.

Rekomenduoju pasikeisti ventiliatoriu, ir bus ramiausiai, nes tau po kiek laiko pradės vis daugiau dirbti ir vėliau dirbs visad 60-100% CPU ir sakant galėsi keist naują procą... Aš taip jau 2 procus sugadinau, bet pas mane buvo 1 varžtas nulūžęs.

Tau geriau sumokėti 15€ ar 150€ ?

balticon.net - International Gaming Community.

Rekomenduoju pasikeisti ventiliatoriu, ir bus ramiausiai, nes tau po kiek laiko pradės vis daugiau dirbti ir vėliau dirbs visad 60-100% CPU ir sakant galėsi keist naują procą... Aš taip jau 2 procus sugadinau, bet pas mane buvo 1 varžtas nulūžęs.

Tau geriau sumokėti 15€ ar 150€ ?

Tai aš nesakau, kad drošt noriu procą. Tiesiog aš išvažiuoju ryt, nebent pirmadienį ar antradienį nunešiu tą ventiliatorių. :D

Web Development.

termopastos yra ir ant procesoriaus ir ant ventiliatoriaus . 

Gal gali man paaiskint is kur ta zinai?

Zinojai kad atklijavus cooler'i nuo proco, negalima tiesiog atgal uzdet ir naudotis. Reik butinai ta termopasta nuvalyt, ir uztept vel.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Taigi sutaisiau ventiliatorių, jis dabar prisispaudęs prie procesoriaus. Pakeičiau termopastą. Ir vistiek temperatūra 90-70C. Tai yra normalu? Gal žinote kaip pataisyti?

Atkreipkite dėmesį koks CPU naudojimas per Speccy programėlę ir koks per Task Manager. Be to su 80+ temperatūra kompiuteris visiškai nekaista, cooleris pučia vėsų orą.

Redaguota , nario mariusqw

Web Development.

Per Speccy rodo ne CPU naudojimą, o kiek procentų užkaitęs CPU atsižvelgiant iki maksimalios (tau likę 7% iki maksimalios). Be to, kaip tepi termopastą?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3615 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...