Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš pats suprantu ką steam badge duoda, steamu naudojuosi jau daug metų. :)

Aš ką klausiau tai ar tas Monster Summer Badge lygis kyla žaidžiant ar pats kyla nieko neveikiant, nes aš nei karto nežaidęs to žaidimo o tas badge pas mane 220 levelio.

Galima pasikelti pačiam hackinant arba su scriptais. 

Jei paliksi ant AFK, irgi kyla, bet lėtai labai :D

Galima pasikelti pačiam hackinant arba su scriptais. 

Jei paliksi ant AFK, irgi kyla, bet lėtai labai :D

Manau tu nesupranti ką aš sakau.

Aš žaidimo nežaidžiu, nei karto nebuvau įjungęs, bet man badge levelis kyla, aš klausiu ar taip turėtų būt ar man susibugavojo? Apie kokius tu hackus ir scriptus kalbi? :D

❤️

Manau tu nesupranti ką aš sakau.

Aš žaidimo nežaidžiu, nei karto nebuvau įjungęs, bet man badge levelis kyla, aš klausiu ar taip turėtų būt ar man susibugavojo? Apie kokius tu hackus ir scriptus kalbi? :D

Tai džiaukis kad kyla :D

Aš kalbu apie hackus, kai pasikelti žaidimo lygį gali iki 1.000 ir tokį patį Steam'e Badge užsidėti.

Kadangi man nei tų kortų ypatingai reikia, nei tas žaidimas domina, nei badge ar xp reikalingi, tai pasidomėjau kažkiek ir parišau tą reikalą :D

...

Reddit:

Ir kas gero? :D

Ir Flash Sale:

Naujas Flash Sale: [Flash Sale 2]

Kolkas nieko ypatingai gero.

.

Outlast nusipirkau. 80% nuolaida. Kažin ar bus Black Mesa didesnė nuolaida? Jei ne, tai ir nereikia :D

Black Mesa buvo ant flash sale -25%. Žaidimai pigiau nekainuos. Bet į Sale pabaigą, akcijos turėtų sugrįžti.

..

Užkabino mane tas Monster žaidimas :D :D 1140 level.. bet čia turbūt mažas :D Toks for fun :D :D

221f49c6cf76d038317f865578849062199.png

http://gyazo.com/ca924ed3c61fe2067e4408fa36a017f9

Biški pinigų. Net nelošiant keliasi.

LYGIAI:1337-L33T

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ  Gigabyte GeForce GTX 760 2GB   Crucial 8GB  ||

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

(redaguota)

Aš kokią valandą prisėdęs buvau :D Toks įdomus geimas, beveik nieko nesuprantu, bet patinka žudyt ir + gauni drop kortelės lb greitai

Kaip ten gaut tas korteles nesuprantu.... Lošiau 3min gavau kortelę,kitą kart apie 45min nieko...  Pasidalinkit kaip jus gaunat. Kokių gudrybių.

Redaguota , nario Sprit3LT

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

Naujas Flash Sale: [Flash Sale 2]

Kolkas nieko ypatingai gero.

.

Black Mesa buvo ant flash sale -25%. Žaidimai pigiau nekainuos. Bet į Sale pabaigą, akcijos turėtų sugrįžti.

..

Užkabino mane tas Monster žaidimas :D :D 1140 level.. bet čia turbūt mažas :D Toks for fun :D :D

221f49c6cf76d038317f865578849062199.png

Kaip tu čia toki leveli pasiekei? Mano tik 360..

(redaguota)

Trečia diena: Trečia diena + Flash Sale 1

Ir kas gero? :D

Iš Flash Sale:

Trečia diena atnešė neblogų pasiūlymų :D

Tik nesupratau, kodėl Counter-Strike: Global Offensive yra and Daily Deals uždėtas :D jam buvo -50% nuo Sale pradžios :D :D

Redaguota , nario Ðeivis

Tik nesupratau, kodėl Counter-Strike: Global Offensive yra and Daily Deals uždėtas :D jam buvo -50% nuo Sale pradžios :D :D

Nu aš laukiu irgi galvoju updatinasi. Nes kai įeini nerašo ten daily deal end in 47:45:50 sakykim. Rašo iki june 22

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...