Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nori Valve prasisukt :D Uždės ant Daily Deals ir galvoja žmonės pradės pirkti dideliais kiekiais :D

Kadangi Counter-Strike: Global Offensive yra ant Daily Deals, tai pigiau kaip dabar 5,49€, tikriausiai ir nekainuos. Tai tiek :D

Kas laukėte šiam žaidimui akcijos, tai pirkite dabar arba laukite Sale pabaigos. Daily Deal, Flash Sale- tai pigiausi žaidimai viso Sale metu.

(redaguota)

Nežinau , kažkaip nieko ypatingo nesurandu . Tad klausiu jūsų nuomonės :)

Aš tai Tau siūlyčiau pasipildyti Steam Wallet ir nusipirkti žaidimą, kuriam paskirti galėtum bent kelis 100 valandų.

Iš žaidimų, tai pasiūlyčiau šiuos, kuriuos jau gana ilgai žaidžiu ir man jie yra neatsibostantys:

Nepamirškim naujo Flash Sale:

Redaguota , nario Ðeivis
(redaguota)

Nu ką, iššaušo vėl nauja Sale diena :D Ir ką gi mes dabar gero turim? :D :D
O turim štai ką:

Iš Flash Sale:

Visos akcijos:

Monster Milestones: Redaguota , nario Ðeivis
(redaguota)

Aš tai biški nesuprantu to Monster Game... Esu 7 steam lvl ant to acc ant kurio žaidžiu tą žaidimą ir negaunu nei 1 trading card... Pragrajinu po 40min-1val-1val30min ir no drop... Gal kas galėtų paaiškinti kame bėda?

Galbūt nesi nieko pirkes ant steam ir nesi nė kart įsidėjas pinigų į steam wallet?

Redaguota , nario Matt.T

Ir wallet aktyvus yra, ir iš steam žaidimų pirkta yra, ir badge craftintų, ir steam guard aktyvus. Viskas veikia, viskas viską atitinka.

1. KAIP GAUTI DROP KORTAS IŠ MONSTER ŽAIDIMO?

2. KOKS YRA LIMITAS?

ATSAKYMAI

Kortos gaunamos drop. Per 24 h. kiekvienas žaidėjas gali gauti nuo 2 iki 3 kortelių.

Para prasideda nuo Daily Deal pradžios ir tęsiasi iki pabaigos.

Nuo 20.00 iki 20.00 LT laiku.

Kortos gaunamos jeigu esi nemažesnio kaip 5 lygio.

Visiškai nereikia žaidimo žaisti, turėti Steam Wallet, kad gautum kortas, svarbu įeiti į žaidimą kas 12 h. bent po 1 min. ir gausi drop.

• Teigiamai 1

1. KAIP GAUTI DROP KORTAS IŠ MONSTER ŽAIDIMO?

2. KOKS YRA LIMITAS?

ATSAKYMAI

Kortos gaunamos drop. Per 24 h. kiekvienas žaidėjas gali gauti nuo 2 iki 3 kortelių.

Para prasideda nuo Daily Deal pradžios ir tęsiasi iki pabaigos.

Nuo 20.00 iki 20.00 LT laiku.

Kortos gaunamos jeigu esi nemažesnio kaip 5 lygio.

Visiškai nereikia žaidimo žaisti, turėti Steam Wallet, kad gautum kortas, svarbu įeiti į žaidimą kas 12 h. bent po 1 min. ir gausi drop.

Vo ačiū už atsakymą.

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...