Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kas iš visų čia esančių tai tu labiausiai juokini.  Visų pirma nei tu žinai mano ketinimus nei tu žinai kiek sumokėsiu.  Ką tu išvis gali apie mane spręsti jeigu net nesi susirašęs su manimi?  Tokie kaip tu pizdukai yra žlugę tik patys to nemato. :D  Pažiūrėsim kaip tu "toli" eisi su savo manierom, o dabar turėk bent kruopelę žmogiškumo ir nyk nachui iš mano temos, nes tavęs čia niekas nekvietė pasakei savo idiotišką nuomonę - užtenka, nežadu aš spardytis su kažkokiais snargliais.

Čia free forumas, darau ką noriu, aš neklausiau kiek tu sumokėsi aš žinau kiek tu maximaliai gali investuoti į projekto grafikos atributiką, kadangi tokie nikštukai kaip tu kas trečia diena kuria čia temas ir prašo viešai visų gfx darbelių už simboline kainą " 4 Eurai ", arba už gfx ranga forume. (Clap) (Clap) Sakai žluge ? vo čia tai tu labai susimovėi :D aišku šita tema su tavim aš nediskutuosiu, mažiausiai mane pisa ką galvoja šiam forume esantys vaikai apie mane.

Man tiesiog užpisa tokie žmonės kaip EisvetLox, be priežasties ant visų šokineja. Matosi dėmesio trukumas.

xd kiek viena diena vis jaunesnis ir jaunesnis tu man pasirodai, jei rmt kiek tau ? 12 ?

Redaguota , nario EisvetArtGraphics

Čia free forumas, darau ką noriu, aš neklausiau kiek tu sumokėsi aš žinau kiek tu maximaliai gali investuoti į projekto grafikos atributiką, kadangi tokie nikštukai kaip tu kas trečia diena kuria čia temas ir prašo viešai visų gfx darbelių už simboline kainą " 4 Eurai ", arba už gfx ranga forume. (Clap) (Clap)

xd kiek viena diena vis jaunesnis ir jaunesnis tu man pasirodai, jei rmt kiek tau ? 12 ?

Eisveitai neišsipyzdavok iš žmonių ant tiek :D Man net graudu darosi skaityti. Suprantu, kad linksma, bet po velniais :D eis dar skūstis kažkam ir teks dar tiems, kam pasiskundė knist protą.

Čia free forumas, darau ką noriu, aš neklausiau kiek tu sumokėsi aš žinau kiek tu maximaliai gali investuoti į projekto grafikos atributiką, kadangi tokie nikštukai kaip tu kas trečia diena kuria čia temas ir prašo viešai visų gfx darbelių už simboline kainą " 4 Eurai ", arba už gfx ranga forume. (Clap) (Clap) Sakai žluge ? vo čia tai tu labai susimovėi :D aišku šita tema su tavim aš nediskutuosiu, mažiausiai mane pisa ką galvoja šiam forume esantys vaikai apie mane.

Na tai man gerai.. Aš bent neseneju, ilgiau gyvensiu. O tau tikriausiai pavydas visa kūną valgyt baigia kad tave tuoj į kapus nuvarys tie stumimai be priežasties.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Tu nežinai nieko, visiškai nieko ir būtent tai įrodo, kad esi idiotas, kuris bando pasirodyti "kietesnis", taip neneigsiu tavo darbai grafikoje yra gražūs, tačiau kaip asmenybė tu esi šlykštus šuo, kuris tiesiog loja.  Tavo argumentai net neverti diskusijos nes nieko nežinodamas šneki per daug.  Ko krataisi jei tavęs nepisa niekas čia? :D Jeigu tavo nuomone aš vaikas tai tada tavo poelgiai, rašysena ir aplamai elgesys prilygsta dar jaunesniam ir nesubrendusiam vaikėzui, kurį skriaudžia mokykloje ar kieme.  Neieškok paguodos šiame forume, na, bent jau šioje temoje.

Jeigu taip kalbi apie amžių tai pasakyk kiek gi tau pačiam?  Nes dabar jau leidai susidaryti nuomonę, kad pilnametis nesi tikrai ir nieko savo mažoje galvelėje neturi.

Eisveitai neišsipyzdavok iš žmonių ant tiek :D Man net graudu darosi skaityti. Suprantu, kad linksma, bet po velniais :D eis dar skūstis kažkam ir teks dar tiems, kam pasiskundė knist protą.

Graudu darosi skaityti tokius pranešimus kaip tavo ir to, kuriam lendi į subinę dėl kažkokios naudos, kas jau vien po pirmojo tavo pranešimo aišku kaip diena.

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Aš esu tsg psichologinis manjakas kuris jaučia malonuma kada jūs bėsinates nuo mano komentarų, o su gramatika man hujovai nes aš jau kaip 3 metai nebegyvenu Lietuvoje, tas bšk ir pakišo man koja, bet vistiek tai jau suradai biča kuriam įteiksi gfx ranga už nupieštus gfx darbelius ?

Jau dabar iš pirmo tavo teiginio matosi, kad nebeturi ką pasakyti.  Man asmeniškai tai visiškai nusispjaut ant tavo komentarų rašomų čia tiesiog, kad ir kokie jie būtų dalbajobiški negaliu į juos neatsakyti ypač matant jose šmeižimą ir kažkokių neteisingų argumentų ar faktų konstatavimą.

O dėl gramatikos tai tiksliau būtų jei pasakytum, kad niekada rašyt ir nemokėjai. :D  Koks tavo išvis reikalas radau aš kažką ar neradau ir plius ką aš jam už tai duosiu?  Jeigu tavęs niekas čia nepisa tai vis dėl, primink, kodėl tu vis dar čia? :D 

(redaguota)

Jau dabar iš pirmo tavo teiginio matosi, kad nebeturi ką pasakyti.  Man asmeniškai tai visiškai nusispjaut ant tavo komentarų rašomų čia tiesiog, kad ir kokie jie būtų dalbajobiški negaliu į juos neatsakyti ypač matant jose šmeižimą ir kažkokių neteisingų argumentų ar faktų konstatavimą.

O dėl gramatikos tai tiksliau būtų jei pasakytum, kad niekada rašyt ir nemokėjai. :D  Koks tavo išvis reikalas radau aš kažką ar neradau ir plius ką aš jam už tai duosiu?  Jeigu tavęs niekas čia nepisa tai vis dėl, primink, kodėl tu vis dar čia? :D

Manes niekas nepisa, ką jūs apie tai manot, aš turiu savo nuomone kurį yra akivaizdi ne tik man bet ir visiems čia esantiems, eilnis snarglys bandantis gauti gfx darbelių vos ne nemokamai, graudu skaityti ir žiūrėti, bet tu nenusimink, tu ne vienas toks ;) be taves dar daugiau, ir jų daugėja, kiek viena savaite kaip minimum po 2,1 parašo ir paprašo free darbų

Redaguota , nario EisvetArtGraphics

Man 18 metų ir drąsiai galiu paneikti, kad užsiimti tokiais vaikškais projektais ir rašyti tokias nesąmones ir siūlyti žmonems gfx rangus už jų atliktas paslaugas yra 13 metų vaiko lygis.

Puiku.  Tau 18 metų tačiau tai ką tu parašei tikriausiai... blemba, tikriausiai pats net nesupranti? :D  Pats paneigei tai už ką visą laiką čia ginčijaisi.  Visų pirma tu sprendi apie viską iš niekur, visi tavo įvertinimai yra iš piršto laužti, vien tai, kad parašęs pranešimą tu jį redaguoji ir keiti nauju tai dar juokingiau. :D  Bandai pasirodyti kietesniu prieš ką, asmenis, kurių amžiaus cenzas iki 14? 

Niekas nesąmonių nerašo, paskutinį kartą kai lankiausi šiame forume, rodos prieš pusmetį tai mačiau tikrai gražių grafikos darbų būtent šioje skiltyje.  Ieškodamas tokio žmogaus ir parašiau čia temą su pasiūlymais, net parašiau, kad atlygis yra realus ir visą tai aptarsim įvertinus darbą ir aptarus privačiai, o tu, šūdo gabale, atėjęs čia atsiprašant pisi protą koks tu kietas ir kaip tau čia viskas atrodo vaikiška, kai pats šiuo atveju elgiesi 100 kartų didesniu mažvaikiu. :D

Manes niekas nepisa, ką jūs apie tai manot, aš turiu savo nuomone kurį yra akivaizdi ne tik man bet ir visiems čia esantiems, eilnis snarglys bandantis gauti gfx darbelių vos ne nemokamai, graudu skaityti

Nu ir ką dar su tavim kalbėti? :D  Tu įsikabinęs to vieno kaulo ir ne už ką jo nepaleisi.  Savo nuomonę ginti yra gerai tada kada ji yra pagrįsta, tačiau tikrai dabar ne laiku ir ne vietoje šitie tavo pasispardymai. 

Taip, tavo nuomonė yra akivaizdi ir ji buvo akivaizdi po pirmojo tavo pranešimo, bet kam tai įdomu?  Galbūt tiems vaikams, kurie lenda tau į subinę "for the greater good" kaip sakoma, bet manęs tas nedomina, nedomina manęs ir tavo nuomonė.  Pasakei ją - užtenka, vis dar nesuprantu ką toks subrendęs bičas veikia mano temoje?  :)

Nu ir ką dar su tavim kalbėti? :D  Tu įsikabinęs to vieno kaulo ir ne už ką jo nepaleisi.  Savo nuomonę ginti yra gerai tada kada ji yra pagrįsta, tačiau tikrai dabar ne laiku ir ne vietoje šitie tavo pasispardymai. 

Taip, tavo nuomonė yra akivaizdi ir ji buvo akivaizdi po pirmojo tavo pranešimo, bet kam tai įdomu?  Galbūt tiems vaikams, kurie lenda tau į subinę "for the greater good" kaip sakoma, bet manęs tas nedomina, nedomina manęs ir tavo nuomonė.  Pasakei ją - užtenka, vis dar nesuprantu ką toks subrendęs bičas veikia mano temoje?  :)

Tai aš ir neprašau taves cituoti mano pokalbiu, kad ir tema yra tavo, bet nuomone man tavo neįdomi, aš laukiu kol atsiras kokių savanorių norinčiu papaišyti tavo super projektui

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...