Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Homoseksualai, kas su jais taip "blogai"?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Iškart pasakau, jog temos niekaip nesieju su savo seksualine orientacija, tiesiog pastaruoju metu tuo duomiuosi vis daugiau ir man įdomu sužinoti jūsų nuomones, ties šiuo aspektu.

Visų pirmą reiktų pradėt ties tuo, kad homoseksualu netampa, juo gimstama(Šio dalyko dažnai nesupranta Marozai). Homoseksualai gimdami gauna daugiau priešingos lyties hormonų, nei yra įprasta, tai ir nulemia jų "simpatiją" tos pačios lyties atstovams.

Homoseksualumas nėra psichologinis sutrikimas, dėl to tai negali būt išgydyta. Visi bandymai tai "išgydyti" pacientams atsiliepė sunkiom moralinėm traumom.

Mano nomuone jie yra paprasti žmonės kaip ir mes ir turėtų turėt tokias pačias privilegijas.

P.S Tik parašęs paskutinį sakinį žinojau, kad susilauksiu daug kritikos. Stengsiuos atsakyt į visus komentarus.

Redaguota , nario Arnas922

Kodėl? Kuo pagrystas tavo nusistatymas prieš juos?

Tau patiktų, jeigu tavo mažametis vaikas matytų besibučiuojančius du vyrus? Juk tai ir suformuos tolimesnį vaikų mąstymą. T.y. Noriu paakcentuoti, jog pats vaikas matydamas tokį vaizdą galvos, jog tai yra normalu, todėl pats norės tai išbandyti su kitu vyru (Jeigu vaikas vyriškos lyties).

logo2.png

(redaguota)

Tau patiktų, jeigu tavo mažametis vaikas matytų besibučiuojančius du vyrus? Juk tai ir suformuos tolimesnį vaikų mąstymą. T.y. Noriu paakcentuoti, jog pats vaikas matydamas tokį vaizdą galvos, jog tai yra normalu, todėl pats norės tai išbandyti su kitu vyru (Jeigu vaikas vyriškos lyties).

Tai blogai, jog vaikas bus tolerantiškas žmonėm su kitokia seksualine orentacija?

Atsakant į antrą klausimą pasikartosiu, jog homoseksualuomas yra ne įgyjamas, o įgimtas

Tai jai jie gimsta delto, nes gauna daugiau priesingos lyties hormonu. Tai jie yra tiesiog gamtos isdaiga, tiesiog gamta musu nesutvere taip, kad kistume atsiprasant i subine... Kitas dalykas, dabar skiepyja, kad tai normalu. Tai nychuja nenormalu, cia jau einama pries gamta, mes sutverti tam kad daugintumes, o ne tam kad zaistume su subinem... Kitas dalykas, kai dabar visi sako kad tai normalu, islys tik daugiau pediku, ziurek, kad paskui nereiktu saugotis kaip panoms, kad nepasigautu kokie keturi pedikai ir neisniekintu...

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

(redaguota)

Tai jai jie gimsta delto, nes gauna daugiau priesingos lyties hormonu. Tai jie yra tiesiog gamtos isdaiga, tiesiog gamta musu nesutvere taip, kad kistume atsiprasant i subine... Kitas dalykas, dabar skiepyja, kad tai normalu. Tai nychuja nenormalu, cia jau einama pries gamta, mes sutverti tam kad daugintumes, o ne tam kad zaistume su subinem... Kitas dalykas, kai dabar visi sako kad tai normalu, islys tik daugiau pediku, ziurek, kad paskui nereiktu saugotis kaip panoms, kad nepasigautu kokie keturi pedikai ir neisniekintu...

Žmonės su dauno sindromu taipogi yra tik "gamtos išdaiga", bet mes juos priimam į savo visuominę. Žmonės su papildomom ataugom ant kūno vėl gi "gamtos išdaigos", bet mes jų nepaliekam ant "ledo". Tiesa tokia, kad aš nesu toks, kaip tu, o tu nesi toks kaip aš, mes visi skirtingi, bet sugebam prisitaikyti vieni prie kitų ir sugyventi, tad kodėl taip stipriai atstumiam žmones su kitokia seksualine orentacija?

Antra komentaro dalis išvis neturi logikos, kam homoseksualams niekint merginas? Juk, tai jog žmogus yra gėjus, nereiškia jog jis yra piktybiškai nusistatęs prieš moteriškos lyties atstoves, tiesiog jo jos netraukia.

(redaguota)

Patikslinsiu tave. Jie gali ir įgyti seksualinę orientaciją.

Moksliniai tyrimai įrodė, jog orentacija yra įgimta, mes ta temą studijavom. Visgi socialinis spaudimas senais laikais versdavo homoseksualius žmones slėpt savo orentaciją, nes tai nebuvo toleruojama.

Papildau:

Visgi šiuo metu vis dar dėl to vyksta didelės diskusijos, anot Zigmundo Froido, teorija, kad kūdikis nuo pat gimimo yra susietas su kažkokiu seksualiniu objektu, yra labai diskutuojama.

Žmonės su dauno sindromu taipogi yra tik "gamtos išdaiga", bet mes juos priimam į savo visuominę. Žmonės su papildomom ataugom ant kūno vėl gi "gamtos išdaigos", bet mes jų nepaliekam ant "ledo". Tiesa tokia, kad aš nesu toks, kaip tu, o tu nesi toks kaip aš, mes visi skirtingi, bet sugebam prisitaikyti vieni prie kitų ir sugyventi, tad kodėl taip stipriai atstumiam žmones su kitokia seksualine orentacija?

Antra komentaro dalis išvis neturi logikos, kam homoseksualams niekint merginas? Juk, tai jog žmogus yra gėjus, nereiškia jog jis yra piktybiškai nusistatęs prieš moteriškos lyties atstoves, tiesiog jo jos netraukia.

Turiu omeny, kad homikai gali niekint ne merginas, o buriai susirasti koki silpnesni ciuveli, pasilinksminimui. Kitas dalykas, zmones su dauno sindromu ar kokiomis kitomis igimtomis negalemis nesipuikuoja tuo, nedaro visokiu paradu, kad visi ziuretu kokie jie nenormalus, neina i televizija ir nesako "tai visai normalu, viskas cia gerai". Tiesiog to nekisa kitiems zmonems i galva, jai jau esi homikas, tai nafig daryt ten kazkokius paradus, viesai buciuotis. Juk zmogus su viena mazesne ranka neina ir nerodo tau: "ziurek kokia ranka turiu" gyvena savo gyvenima ir tiek. O bent jau man kai vyras su vyru kazka daro yra taip pat slykstu ziuret kaip ir i kokia nenormale ranka. Tegu visi zino kad tie zmones pyderai, bet jau nereikia cia viesai buciuotis, tai tikrai pasibjauretina

Europos sajunga pilnu pydarastinu pavirs po 10 metų. Tada jau ir Lietuvoi pydaram bus suteikta teisė paimti vaiką iš vaikų namų ir paverst ji trečiuoju pydarastu, o dar po 20 metų jeigu nepritarsi pydaram į tave dauguma žiūrės kaip į nesveika.

Gėda Lietuvai ir šlykštu,kad Eurovizijoi dainos gale pasibučiuoja du vyrai... Čia jau aukščiau visko.. Ar jie tikisi balsu nuo pydarastu prisirinkt? Net nežiūrėsiu to šūdino pasirodymo. Beliko dar Honchito barzdas prisiklijuot. ( o užtenka,kad jau Eurovizija laimėjo ne tik vyras/boba su barzda ar kas ten toks , bet dar ir pagr vedėjų tapo šio didelio šou parado ) O juk vaikai irgi žiūri televizoriu? Kaip čia reiktu atsakyti mažamečiui išgirdus klausima, o kodel šita moterys su barzda???

Dar betrūko,kad ateityje senamiestyje ar kokiam parke sedėtu pydarastai ir laižytusi viduri alėjos.... Pfu

Kaip apskritai galima diskutuot apie tokius ir dar jiems pritart, bei duoti jiems išskirtinias teises?

Tegu jie ten dulkinasi kur nors pasislėpę, bet nereikia viešai visiems rodyti jog aš pydarastas ir tuom didžiuojuos.

(redaguota)

Turiu omeny, kad homikai gali niekint ne merginas, o buriai susirasti koki silpnesni ciuveli, pasilinksminimui. Kitas dalykas, zmones su dauno sindromu ar kokiomis kitomis igimtomis negalemis nesipuikuoja tuo, nedaro visokiu paradu, kad visi ziuretu kokie jie nenormalus, neina i televizija ir nesako "tai visai normalu, viskas cia gerai". Tiesiog to nekisa kitiems zmonems i galva, jai jau esi homikas, tai nafig daryt ten kazkokius paradus, viesai buciuotis. Juk zmogus su viena mazesne ranka neina ir nerodo tau: "ziurek kokia ranka turiu" gyvena savo gyvenima ir tiek. O bent jau man kai vyras su vyru kazka daro yra taip pat slykstu ziuret kaip ir i kokia nenormale ranka. Tegu visi zino kad tie zmones pyderai, bet jau nereikia cia viesai buciuotis, tai tikrai pasibjauretina

Pričiom čia žaginimai išvis? Taip, toks šūdas vyksta ir ne tik su heteroseksualaimoteriai, bet ir su homoseksualais. Ir tai tikrai nėra dalykas kurį aš palaikyčiau.

Daro paradus tam, kad akreiptų visuominės dėmesį, parodytų, kad jie egzistuoja ir plečia gėjų teises gerbiančių žmonių ratą.

Vyras su vyru tau šlykštu taip, pat kaip heteroseksualiai merginai šlykštu, kai tai daro moteris su kita moterim, čia nieko keisto.

Europos sajunga pilnu pydarastinu pavirs po 10 metų. Tada jau ir Lietuvoi pydaram bus suteikta teisė paimti vaiką iš vaikų namų ir paverst ji trečiuoju pydarastu, o dar po 20 metų jeigu nepritarsi pydaram į tave dauguma žiūrės kaip į nesveika.

Gėda Lietuvai ir šlykštu,kad Eurovizijoi dainos gale pasibučiuoja du vyrai... Čia jau aukščiau visko.. Ar jie tikisi balsu nuo pydarastu prisirinkt? Net nežiūrėsiu to šūdino pasirodymo. Beliko dar Honchito barzdas prisiklijuot.

Tavo manymu yra geriau, kad vaikai augtų globos namuose, vietoj to, kad juos augintų 2 tos pačios lyties atstovai? Lietuvoj 5000 vaikų kurie gyvena globos namuose, 5000 vaikų kurie niekados neturės tokių galimybių, bei socialinių garantijų, kaip tie vaikai gyvenantys šeimose.

Aišku gi tau *Myliu SuperGames.lt*, tu turi savo šeima, gi tau nereikia su tais vaikais būt. Tau, man ir mum visiem *Myliu SuperGames.lt*, gi mes tų vaikų neauginam, mum nereikia girdėt jų verksmų naktim ir bintuot žaisdų, kai juos sumušė bendramečiai(rimta problema, gali apie tai pasiskaityt)

Pričiom čia žaginimai išvis? Taip, toks šūdas vyksta ir ne tik su heteroseksualaimoteriai, bet ir su homoseksualais. Ir tai tikrai nėra dalykas kurį aš palaikyčiau.

Daro paradus tam, kad akreiptų visuominės dėmesį, parodytų, kad jie egzistuoja ir plečia gėjų teises gerbiančių žmonių ratą.

Vyras su vyru tau šlykštu taip, pat kaip heteroseksualiai merginai šlykštu, kai tai daro moteris su kita moterim, čia nieko keisto.

Tavo manymu yra geriau, kad vaikai augtų globos namuose, vietoj to, kad juos augintų 2 tos pačios lyties atstovai? Lietuvoj 5000 vaikų kurie gyvena globos namuose, 5000 vaikų kurie niekados neturės tokių galimybių, bei socialinių garantijų, kaip tie vaikai gyvenantys šeimose.

Aišku gi tau *Myliu SuperGames.lt*, tu turi savo šeima, gi tau nereikia su tais vaikais būt. Tau, man ir mum visiem *Myliu SuperGames.lt*, gi mes tų vaikų neauginam, mum nereikia girdėt jų verksmų naktim ir bintuot žaisdų, kai juos sumušė bendramečiai(rimta problema, gali apie tai pasiskaityt)

Geriau aš gyvensiu globos namuose negu dviejų pydarstu " šeimoje "

Turiu daug pažystamu/draugų kurie augo vaikų namuose ir kurie dabar sunkiai,bet sukasi iš padeties ir kymba į gyvenimą ir tikrai nemanau,kad nors vienas iš jų butu norėjas gyventi tarp dviejų nepažystamų gamaseku ^_^

(redaguota)

Geriau aš gyvensiu globos namuose negu dviejų pydarstu " šeimoje "

Turiu daug pažystamu/draugų kurie augo vaikų namuose ir kurie dabar sunkiai,bet sukasi iš padeties ir kymba į gyvenimą ir tikrai nemanau,kad nors vienas iš jų butu norėjas gyventi tarp dviejų nepažystamų gamaseku ^_^

Bet yra vaikų, kurie su mielu noro gyventų šeimoj, gi ne visi ant tiek principingi.

Ką atsakytum savo vaikui kai jis paklaustų "kodėl tos dėdės bučiuojasi?" pamatęs du gamasiekus?

Dėdės myli vienas kitą, taip pat, kaip aš myliu tavo mamą (Išsivaizduojant, kad aš tai sakau sūnūj, o ne tau)

Nėr ant kiek keista kaip tau atrodo.

Homoseksualai griauna tai kas buvo amžių amžius puoselėjima ir gerbiama tai Vyro ir Moters santykiai ir tik jie gali sukurti givybę arba kitaip tariant, sugeba išlaikyti rūšį.  Ankščiau apie tokius dalykus net diskusijų nebūtų buvę , nes tai buvo Psichinis sutrikimas ir buvo baudžiama mirties bausme. Be to , paklausk geriau pas savo tėvus,senelius ką jie apie tai mano .

412527ea1eb1e5f6e16365efc2b37592958.png

Nu problema del vaiku globos nemuose reikia spresti ne taip, reikia skiepyti jaunima, kad vaikas nera zaisliukas. Taip pat, galbut tevam pasisineketi daugiau apie apsisaugojimo priemones. O kad gejams duosit tuos vaikus augint problemos neisspresit, bus tik daugiau emociskai sutrikusiu, atsiskyrusiu ir neturinciu tikru draugu vaiku. Kurie uzauge tikrai netaps pavyzdziu kitiems vaikams, arba suaugusiems. Tad tikiuosi, kad Lietuvos valdzia nera visiski idiotai ir nespres sios problemos atiduodami jiems vaikus. Nes tai tikrai neiseitis, tiesiog dar labiau sugadinsit ateities piliecius, po ko tikrai atsiras daugiau nusivylusiu savo gimtine zmoniu. Tikrai tikiuosi, kad tik mazuma palaikys tokia nesamone ir netraumuosit Lietuvos dar labiau, tikrai nenoreciau pasenes vaikscioti ir galvoti, kur dingo is ciuvaku masinos visos panos, arba kodel tie ciuvakai linksminasi be dailiosios lyties atstoviu

(redaguota)

Homoseksualai griauna tai kas buvo amžių amžius puoselėjima ir gerbiama tai Vyro ir Moters santykiai ir tik jie gali sukurti givybę arba kitaip tariant, sugeba išlaikyti rūšį. Ankščiau apie tokius dalykus net diskusijų nebūtų buvę , nes tai buvo Psichinis sutrikimas ir buvo baudžiama mirties bausme. Be to , paklausk geriau pas savo tėvus,senelius ką jie apie tai mano .

Jie griauna stereotipus, tai, kad taip yra įprasta, nereiškia jog tai pritaikyta visiem. Homoseksualus uždarydavo tas pats dėdė Stalinas(Jis ne vienas toks), kuris 20milijonų Rusų jaunuolių pasiuntė miriop(Karo metu). Tas pats dėdė Stalinas, kuris paliko tūkstačius Ukrajinoj badaut, atimdamas jų teisę išvykti iš šalies ir pasiimdamas didžiają dalį to metų skurdaus derliaus. Manau idėją pagavai.

Su tėvais kalbėjau, išvykus is Lietuvoj pasiaulėžiūra prasiplėtė, atsirado daugiau tolerancijos tokiem dalykam,

jiem netrugdo.

Nu problema del vaiku globos nemuose reikia spresti ne taip, reikia skiepyti jaunima, kad vaikas nera zaisliukas. Taip pat, galbut tevam pasisineketi daugiau apie apsisaugojimo priemones. O kad gejams duosit tuos vaikus augint problemos neisspresit, bus tik daugiau emociskai sutrikusiu, atsiskyrusiu ir neturinciu tikru draugu vaiku. Kurie uzauge tikrai netaps pavyzdziu kitiems vaikams, arba suaugusiems. Tad tikiuosi, kad Lietuvos valdzia nera visiski idiotai ir nespres sios problemos atiduodami jiems vaikus. Nes tai tikrai neiseitis, tiesiog dar labiau sugadinsit ateities piliecius, po ko tikrai atsiras daugiau nusivylusiu savo gimtine zmoniu. Tikrai tikiuosi, kad tik mazuma palaikys tokia nesamone ir netraumuosit Lietuvos dar labiau, tikrai nenoreciau pasenes vaikscioti ir galvoti, kur dingo is ciuvaku masinos visos panos, arba kodel tie ciuvakai linksminasi be dailiosios lyties atstoviu

Tai gerai, skiepyt žmones, bet tas užtruks, o ka tiem 5000 daryt?

Nemanau, kad žmonės emigruoja dėl to, atsižvelgiant į tai, kad dauguma šalių daug labiau toleruoja homoseksualų teises.

Ir būk žmogus dėliot normaliai sakinius, nes tavo komentarus reikia iškoduot, norint kažką iš jų išpešti.

Pedikai pedikais, bet lesbietės tai zjbs.

Tave tiesiog traukia priešingos lyties atstovės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...