Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Homoseksualai, kas su jais taip "blogai"?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Homoseksualai yra ligoniai. Padeda gydimas ar ne, bet reikia gydyt. Uždaryt į psihūške ir fsio. Man tai šiaip *Myliu SuperGames.lt* jei ten tie gėjai lesbenkos yra. Bet pydaru tai nekenčiu, kurie ten viešai savo jausmus demonstruoja  laižosi vidurį gatvės. Ir ten tuos paradus. Kiek pinigų tie paradai kainuoja, vaikai viska mato, aplinkiniai. Jei jau žmogus ligotas tai bent nesidemonstruoja tegul. O *Myliu SuperGames.lt* dabar pydarai nori ir vaikus įsivaikinti. Tai kaip čia *Myliu SuperGames.lt* būtu? Vaikas dvi mamas arba du tėvus turėtu? Ar ne trauma vaikui. Klasiokai tai tikrai pizdavotusi iš tokio. Ir labai didelis šansas kad ir vaikas *Myliu SuperGames.lt* bus.

Į durnyna pydarus!!!

Nežinau kaip mano čia mano nuomone tai ir reišikiu ją.

Kitas dalykas, kai dabar visi sako kad tai normalu, islys tik daugiau pediku, ziurek, kad paskui nereiktu saugotis kaip panoms, kad nepasigautu kokie keturi pedikai ir neisniekintu...

Va šito ir bijau. Nu man tai gal ir neteks to patirt. Nors *Myliu SuperGames.lt* žino duos iš bytos per galva. Bet va kai savų vaikų turėsiu. Čia manau būtu didesne trauma negu merginoms. Jei man taip atsitiktu aš greičiausiai nusižudyčiau. 

Redaguota , nario wilqazz

Patinka Mercedes Benz automobiliai? Esi jų fanas? Like: www.facebook.com/mersufanai

(redaguota)

Homoseksualai yra ligoniai. Padeda gydimas ar ne, bet reikia gydyt. Uždaryt į psihūške ir fsio. Man tai šiaip *Myliu SuperGames.lt* jei ten tie gėjai lesbenkos yra. Bet pydaru tai nekenčiu, kurie ten viešai savo jausmus demonstruoja laižosi vidurį gatvės. Ir ten tuos paradus. Kiek pinigų tie paradai kainuoja, vaikai viska mato, aplinkiniai. Jei jau žmogus ligotas tai bent nesidemonstruoja tegul. O *Myliu SuperGames.lt* dabar pydarai nori ir vaikus įsivaikinti. Tai kaip čia *Myliu SuperGames.lt* būtu? Vaikas dvi mamas arba du tėvus turėtu? Ar ne trauma vaikui. Klasiokai tai tikrai pizdavotusi iš tokio. Ir labai didelis šansas kad ir vaikas *Myliu SuperGames.lt* bus.

Į durnyna pydarus!!!

Gerai, perskaičiau, bandžiau analizuot tavo samprotavimus ir manau, kad uždaryt reiktų tave(mano nuomonė)

Klasiokai "ne-dūxintų" jeigu mūsų visuominė gerbtų homoseksualus ir priimtų, kaip sau lygius.

Redaguota , nario Arnas922

Homoseksualai yra ligoniai. Padeda gydimas ar ne, bet reikia gydyt. Uždaryt į psihūške ir fsio. Man tai šiaip *Myliu SuperGames.lt* jei ten tie gėjai lesbenkos yra. Bet pydaru tai nekenčiu, kurie ten viešai savo jausmus demonstruoja  laižosi vidurį gatvės. Ir ten tuos paradus. Kiek pinigų tie paradai kainuoja, vaikai viska mato, aplinkiniai. Jei jau žmogus ligotas tai bent nesidemonstruoja tegul. O *Myliu SuperGames.lt* dabar pydarai nori ir vaikus įsivaikinti. Tai kaip čia *Myliu SuperGames.lt* būtu? Vaikas dvi mamas arba du tėvus turėtu? Ar ne trauma vaikui. Klasiokai tai tikrai pizdavotusi iš tokio. Ir labai didelis šansas kad ir vaikas *Myliu SuperGames.lt* bus.

Į durnyna pydarus!!!

Va šito ir bijau. Nu man tai gal ir neteks to patirt. Nors *Myliu SuperGames.lt* žino duos iš bytos per galva. Bet va kai savų vaikų turėsiu. Čia manau būtu didesne trauma negu merginoms. Jei man taip atsitiktu aš greičiausiai nusižudyčiau. 

Juos laikyti ligoninėje kainuos daug brangiau.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

Man atrodo, kad tu tiesiog piktas delto, nes nepritariu tavo absurdiskai nuomonei. Man nepatinka nei pedikai nei lesbietes. Kodel? Pedikai apskritai slykstus, nenoriu as net gilintis ka jie veikia. O kai pagalvoju apie lesbietes, tai tiesiog darosi apmaudu, kad jos pasirinko klystkeli, arba gime jau ne tam kely, kuriam turetu buti. Jai tai butu normalu, tuomet jie galetu daugintis, o jie negali, tad vien tik delto aisku, kad jie nereikalingi nei visuomenej, nei gyvunijoj. Dabar kai tu pritari tokiai nuomonei, pagalvok kas butu jai jie gautu lygiai tokias pat teisias kaip mes, Lietuvoj ir taip mazeja jaunimo, o jai jau tokiu dar padaugetu, tai zmoniu skaicius kristu gerais 30%. Po ko seka: maziau darbo jegos, maziau firmu, kurios  Lietuva ir palaiko. Kitas dalykas, redirektai, buna paspaudi viena piktograma internete, o ismeta visai kita puslapi, kuris susijes su suaugusiuju zaidimais. Negi noretum, kad narsydamas internete susidurtum vis dazniau su tokiom sveitainem?: Spausti cia

Redaguota , nario life55

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Man atrodo, kad tu tiesiog piktas delto, nes nepritariu tavo absurdiskai nuomonei. Man nepatinka nei pedikai nei lesbietes. Kodel? Pedikai apskritai slykstus, nenoriu as net gilintis ka jie veikia. O kai pagalvoju apie lesbietes, tai tiesiog darosi apmaudu, kad jos pasirinko klystkeli, arba gime jau ne tam kely, kuriam turetu buti. Jai tai butu normalu, tuomet jie galetu daugintis, o jie negali, tad vien tik delto aisku, kad jie nereikalingi nei visuomenej, nei gyvunijoj. Dabar kai tu pritari tokiai nuomonei, pagalvok kas butu jai jie gautu lygiai tokias pat teisias kaip mes, Lietuvoj ir taip mazeja jaunimo, o jai jau tokiu dar padaugetu, tai zmoniu skaicius kristu gerais 30%. Po ko seka: maziau darbo jegos, maziau firmu, kurios  Lietuva ir palaiko. Kitas dalykas, redirektai, buna paspaudi viena piktograma internete, o ismeta visai kita puslapi, kuris susijes su suaugusiuju zaidimais. Negi noretum, kad narsydamas internete susidurtum vis dazniau su tokiom sveitainem?: Spausti cia

Man regis tu net neskaitai, ką aš rašau. Esu beveik 100% kad tai jog homoseksualams duos pilnavertes teises, nesumažins Lietuvos gyventojų škaičiaus, nes kokio proto homofobas važiuotų iš Lietuvos į kitą šalį kurioje jie galimai būtų dar labiau gerbiami(tokių šaių daug).

Lesbietės pasirinko, ne tą kelią? Jos nepasirinko, jos tokios gimė. Tai pačiai, jų vyrai netraukia tai, pat kaip tavęs.

O dėl svetainės, tai akivaizdu, kad ji kurta homofobų, kurie žodį "gėjus" priima kaip keiksmažodį

Gal ir brangiau, bet jie ligoti. Kelis tokius uždarytu kiti jau bijotu ir pradėtu su moterim miegot. Arba bent nesireklamuotu ir teisių neprašytu visokių.

Turėtum draugų homoseksualų, taip nešnekėtum.

Pasikeitė laikai į blogąją pusė dar po kokiu 5-10m bus taip , seniau merginos bijodavo eiti vienos , kad visokie marozai jų neišprievartautu , o dabar vaikinai bijos eiti gatve vieni kad jų žydri marozai neišprievartautu , nors iš tikro mes kalti , seniau žmonės mažiau sportuodavo ir blogiau atrodydavo , o dabar atsirado daug sportininku , visokiu streetworkautiriu ir kitokių , nieko nesakau gerai kad sportuoja tai patinką priešingai lyčiai bet ir tiems G.jams ir manau todėl jų daugėja nes ir kitiems pradėta tai patikti tie rauminukai ir kt .Manau kad ir merginos galėtu pasistengti dėl mūsų , kad pašalintu šia liga .

Pasikeitė laikai į blogąją pusė dar po kokiu 5-10m bus taip , seniau merginos bijodavo eiti vienos , kad visokie marozai jų neišprievartautu , o dabar vaikinai bijos eiti gatve vieni kad jų žydri marozai neišprievartautu , nors iš tikro mes kalti , seniau žmonės mažiau sportuodavo ir blogiau atrodydavo , o dabar atsirado daug sportininku , visokiu streetworkautiriu ir kitokių , nieko nesakau gerai kad sportuoja tai patinką priešingai lyčiai bet ir tiems G.jams ir manau todėl jų daugėja nes ir kitiems pradėta tai patikti tie rauminukai ir kt .Manau kad ir merginos galėtu pasistengti dėl mūsų , kad pašalintu šia liga .

Nevalia to liga vadint, tai seksualinė pakraipa. Ir šiaip marozai kurie taip "dūxina" homoseksualus, pridaro daugiau žalos nei gėjai.

(redaguota)

Sprendimas paprastas: bukite neutralioje pozicijoje - kaip ir as. Jeigu kazkas klaus jusu ar esate uz/pries gejus tiesiog neatsikinekite i ta klausima arba ignoruokite ji. Taip pat ignoruokite pacius gejus, jie gi prie jusu nelenda, tai kam jus lendat prie ju? Paradas vyksta? Praeikite pro sali ir nekreipkite demesio. Jie jums nenurodo kaip gyventi, o kokia teise jus turite? O tie, kurie pastoviai rekia kaip gyvuliai, kad vienas toks, kitas anoks tai vat jus ir esate priezastis, kodel taikos tarp zmoniu - nera.

Redaguota , nario xOzer

:DDD Arnas, visai pievas kalbi... nėra čia ką net diskutuoti.. O kaip norėčiau, kad dabar vietoj Grybauskaitės būtų Hitleris... Galėtų tuos pedrylas sudegint, ir viskas pasibaigtų... Paskutiniam debilui reikia būti, kad pritartum tokiam dalykui, kaip pritari tu dabar, Arnai...

Jeigu būtų Hitleris valdžioj, tu su tais pačiais "Pyderais" būtum koncentracijos stovykloj. Vienas iš pagrindinių nacistinės valdymo formos tikslų yra išlaikyti rasės tyruma.

Man tai jie neikiek nekliudo, kol nebėga į gatves ir nerėkia, kad jiems turi būt daugiau teisių. Koks skirtumas, kas ten ką myli. Man įdomu, kodėl niekas taip nestuma ant lesbiečių? Pats pažįstu kelis biseksualus/homoseksualus ir nematau su jais jokių bėdų, žmonės, kaip žmonės, tylūs, ramūs, draugiški, na ir kas kad myli ne tai ką turėtų mylėt? Aš pavyzdžiui, labai myliu savo šunį, ar dabar aš irgi psichinis ligonis ir turėčiau būti uždarytas į psichiatrinę?

Man tai jie neikiek nekliudo, kol nebėga į gatves ir nerėkia, kad jiems turi būt daugiau teisių. Koks skirtumas, kas ten ką myli. Man įdomu, kodėl niekas taip nestuma ant lesbiečių? Pats pažįstu kelis biseksualus/homoseksualus ir nematau su jais jokių bėdų, žmonės, kaip žmonės, tylūs, ramūs, draugiški, na ir kas kad myli ne tai ką turėtų mylėt? Aš pavyzdžiui, labai myliu savo šunį, ar dabar aš irgi psichinis ligonis ir turėčiau būti uždarytas į psichiatrinę?

Aš už tai, kad daugiau teisių turėtų ir taip tu turėtum būt uždarytas.

(redaguota)

Nu jai myli savo suni taip pat, kaip gejai vieni kitus, tada taip, tau su protu chujova ;D

Redaguota , nario life55

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

(redaguota)

Tu myli šunį, bet jo nedulkini. O jei dulkini tai pasigydik.

Arnas922 tu *Myliu SuperGames.lt* ar tolerantiškas? Prisipažink dabar.

Redaguota , nario wilqazz

Patinka Mercedes Benz automobiliai? Esi jų fanas? Like: www.facebook.com/mersufanai

(redaguota)

Tu myli šunį, bet jo nedulkini.

Būtent. Ir čia viskas normalu, taip? O jeigu homoseksualai įsimyli, tačiau nesidulkina? Jūs vistiek į juos žiūrėtumėt, kaip į nevispročius, nors į mane su šuniu žiūrit normaliai. Suprantat išvis, ką aš noriu jums pasakyt? Jūs esat įsikalę į galvas tai, ką visa banda sako, jūs neturit savo nuomonės, tiesiog einat pasroviui, kad neišsiskirtumėt. Be to, kodėl man niekas neatsakė į klausimą apie lesbietes? Sakot, kad gėjai turi būt uždaryti į psichiatrines, nes jie nevispročiai, nors lesbietės yra visiškai tokio pačio sutrikimo žmonės.

Redaguota , nario .lukonic`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...