Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, parduodu WOT acc. Kaina bus tik simbolinė, gal 10 eu. Arba keitimas -  sporto reikmenys, elektroniniai aksesuarai ir pan. domintų - tipo naudingas ar įdomus niekutis :)  Šiaip, investavęs pats jau daug daugiau. Manau apie 100 eu bus. Vieną tanką pirkau ir aukso vis pirkdavau.

 

Yra sidabro beveik 2 milijonai. Aukso truputis, bei free experience truputis. Nekonvertuotos experience apie 300k. 

 

Įkeliu pagrindinių, trijų tankų foto. Yra ir kitų, bet jie nesukomplektuoti ir nieko neįpatingi. O šie, labai patogūs kalt experiance ir sidabrą. 

 

Tap pat gausit emailą. O telefono nr nėra užregistruotas, tad jokios rizikos, kad apgausiu.

 

Rašykit, jei kokie klausimai [email protected]

 

p.s. je pirkėjas Vilniuje, tai galėčiau privažiuot su mašina ir kompu ir viską vietoj susiderint, kad nebijotumėt būt apgauti. 

 

Screen_Shot_2015_05_12_at_09_41_29.pngScreen_Shot_2015_05_12_at_09_40_26.pngScreen_Shot_2015_05_12_at_09_40_42.pngScreen_Shot_2015_05_12_at_09_44_55.png

Redaguota , nario Tomas_kava
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...

jie dings? sry, nezinojau. Nieko nemaskavau. taip iškirpau ir tiek. O artilerija 8 tier tai mano istobulinta, kaip ir is3

 

O del tu X tier'o, tai jei dings, įdomu tada, kaip bus su sumontuota įranga, įgula susodinta..? Nejau taip viską išmes ir dings tankai? Manau, čia ilgesniam laikui tai prasitęs, nes, manau limpa žaidėjams gerai

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

nezinau kaip ten, bet kaip ir visados pasibaige eventas ir isemia tankus, igula i kareivines perkelia o exp ant 1tier,o kazin ar ilgiau paliks nes bent jau tiem geresniem zaidejam kiek girdejau visiskas sudas sitas eventas, nes nei money pafarminsi nei igula pasikelsi isvis niekam tikes..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš erezijas skleisdamas, atidžiau pasižiūrėk. Anksčiau irgi kai kuriuos su apačia kai kurios be apačios apkirpau. Reikėjo mažint paveiksliukus tai taip ir gavos, belenkaip. O ir parduot norėčiau kokiam vilniečiui, kad būtų galima vietoj susiderint viską, o ne nuotoliniu būdu, tad ir apgaut nebūtų galimybių. 

 

Kaip tik forume kas nors ką nors pasiūlo, taip ir pradeda pikti liežuviai malt...


p.s. kaina būtų apie 10 eu. 

 

8 tier turiu artileriją su-14-2 ir sunkų tanką IS-3. 

 

Taip pat esu atidengęs sunkų tanką is-8, tai pardavus viską, galima jį nusipirkt ir žaist su 9 tier'o tanku


tail pat turiu vieną moterį įgulos narę. Perėjau artilerijos misijas. Sunkių tankų misijose liko vieną misiją pereit, kurios niekaip nepavyksta. Turbūt, reikia didesnio tier tanko... Nors girdėjau, kad ir su IS3 perėjo. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

:DDD tai nekelk, ko keli? :D Koks aš tau čia pardavėjas? Labdaros davėjas greičiau :) Rašau trečią kartą - atiduodu už simbolinę kainą. Šiaip, gal mainyčiau į ką nors - siūlykit. Tik ne sagas visokias, ar grafkes. Daržovių irgi nereik :) Sporto reikmenys, elektroniniai aksesuarai ir pan. dominų


aš investavęs čia, manau, apie 100 eur - pirkęs vieną tanką - t25 (super geras ferminimui) ir goldo vis pirkdavau, tai manau, 100 būsiu jau praleidęs. Tad nezurkit, pikti liežuviai :D


p.s. atrašykit į forumo temą, jei norit greito atsaymo, nes tingiu vis prisijunginėt ir tikrint

Redaguota , nario Tomas_kava
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

naujausios žinios:

Screen_Shot_2015_06_25_at_20_30_42.png

 

IX tier tankas IS-8. 

 

Viduj jaučias naujo tanko kvapas. Žiūrėsim ką turim. 

 

p.s. dėl to karpymo pridėsiu, jog naudoju mac'a ir iškirpt paveikslėliui naudoju klavišų kombinaciją cmd shift 3 + kad galėčiau naudot, turiu ekraną sumažint, kad desktopas matytųsi, tai dalis žaidimo lango nesimato, tad viso ekrano man net neįmanoma iškirpt, naudojant šią klavišų kompinaciją. 

 

Čia tik šiaip dadėjau. Nes jau ilgą laiką mane dirgina tokie tyčiniai, ar neapdairūs komentarai, siekiantys pažemint, nuteist ir kitaip apjuodint ką nors. Gal ir nebuvo čia toks baisus atvejis, bet pykčio irgi buvo, o tai kenkia mūsų dantukams, tad būkime laimingi ir loškime WOT. PRadė galit nusipirkdami mano anketą :D Nes noriu jau kitą žaidimą lošt, bet gaila palikt tankus. Supus dar :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na, dabar pardaviau artilerijas, nes tobulinu X tier is7'ą. Tad dabar turiu vieną puikų ferminimui t25 su gera įgula (po tris skillus) ir is-8 su daugiau nei 30,000 exp. Irgi gera įgula. Šiaip, nusipirkus premium accounta ir pavarius diena - dvi, is-7 būtų garaže, neabejoju.  

 

Kainą siūlykit, Mainai irgi gali domint

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


×
×
  • Sukurti naują...