Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi reikia, kad padėtumėte kažkaip gražiai atsiprašyti geros draugės.
Aš jai prižadėjau, kad neberūkysiu, o ji prižadėjo man, kad net nebandys.
Nu, o ką. Aš sulaužiau pažadą ir šiandien rūkiau. ( šiaip aš nerūkantis ).
Ir ji STIPRIAI supyko.
Taigi reikia jūsų pagalbos, kad kol nevėlu jos atsiprašyčiau. 

Padėjusiems atsidėkosiu +rep ar forumo eurais.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
  • ,

Tiesiog reikia kad ji kokį nors pažadą neišpildytų, bus 1:1 :) šiaip tai pagalvok iškarto darydamas.. Šiuolaikinis jaunimas ant šio pasinešę, rūkymas, gėrimas... Tipo tas "kietesnis" kuris rūko, nors tikrai taip nėra, pats niekados nebandžiau ir nesiruošiu :D Pasakyk jai jog čia paskutinė buvo..

Sakiau. Bet žinai tu tas merginas.. Man reikia paprastą atsiprašymą padaryt nepaprastu.

Litanijų rašyt nemoku. :D

Nupirk gelių šokolada, padaryk kokia staigmena ir viskas !

Esmė, tame, kad ji net neis susitikt su manim.

(redaguota)

Sakiau. Bet žinai tu tas merginas.. Man reikia paprastą atsiprašymą padaryt nepaprastu.

Litanijų rašyt nemoku. :D

Esmė, tame, kad ji net neis susitikt su manim.

paprašyk the3dvino kad vloge įdėtų nuotrauką, paprašytų už tavę ir panašiai :D gal pavyks, sumokėsi ten gal bšk, duosi jai link, iš laimės ta pašoks, EDIT anyway gėriau būtų kad realybėj į akis pasakytum jai, nes dabar ir taip visi prilipę esam prie tų pc..

Redaguota , nario Evaldas L.
  • Teigiamai 2

Padaryk vaizdo įrašą kaip visą pakelį cigarų tu apipili vandeniu kad neįmanoma jų rūkyti ir pridurk kad atsiprašai.

Aš nerūkantis. Jeigu ir rūkau retkarčiais, tai pavaišina. Neapsimoka man pirkt :D

paprašyk the3dvino kad vloge įdėtų nuotrauką, paprašytų už tavę ir panašiai :D gal pavyks, sumokėsi ten gal bšk, duosi jai link, iš laimės ta pašoks, EDIT anyway gėriau būtų kad realybėj į akis pasakytum jai, nes dabar ir taip visi prilipę esam prie tų pc..

Į akis drąsiai galiu, bet reik pasigaut ją kažkaip.

Manau vienintelė išeitis yra, vakarienė romantiška ( prie žvakių vieni du). Su rožėm ( ar mėgstančias jos gėlės) . Aišku jeigu moki gaminti . Nes tikrai butu sužavėta , ir 99% kad atleistu, jeigu dar karta atsiprašytum už savo klaida . Jeigu myli savo panele tai tikrai pasistengsi ir neberūkysi . Ir tikrai nelauk jos kad kažką pažadėjus nepadarytu. Tikrai negarbinga būtu . Esi (vyras, ar vaikinas) , tai ir elkis kaip dera :)

Ar taip staigmena padaryk.

P.s Kiek jums metų? :D Jeigu asmeniška tai yra į AŽ :)

• Teigiamai 1

Manau vienintelė išeitis yra, vakarienė romantiška ( prie žvakių vieni du). Su rožėm ( ar mėgstančias jos gėlės) . Aišku jeigu moki gaminti . Nes tikrai butu sužavėta , ir 99% kad atleistu, jeigu dar karta atsiprašytum už savo klaida . Jeigu myli savo panele tai tikrai pasistengsi ir neberūkysi . Ir tikrai nelauk jos kad kažką pažadėjus nepadarytu. Tikrai negarbinga būtu . Esi (vyras, ar vaikinas) , tai ir elkis kaip dera :)

Ar taip staigmena padaryk.

P.s Kiek jums metų? :D Jeigu asmeniška tai yra į AŽ :)

Dėkui. Bet tik gera draugė. Nors kas ten žino kaip bus ateitį. Vis vien dėkui!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...