Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4100 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėčiau biški pasiteirauti apie debesų diską (angl. Cloud Drive), kadangi šiuošiuosi perašyti Windows (3-2 kartas jau per pavasarį 8| ) o failų būtinų nelabai turiu kur susikelti tai kiek girdėjau yra tokie dalykai kaip Dropbox, Google Drive kuriuose gali išsisaugoti tuos failus "debesyje" o paskui kai reikes juos pasiimti bet po nesėkmingo bandymo su Dropbox (praknisiau savo failus) norėčiau jūsų paklausti kuri debesų diską (angl. Cloud Drive) būtų geriausia naudoti ir jeigu galetumetė tai gal pamokyntumet kaip juo naudotis? :D

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)
4/30/2015 20:18, Darrel_ parašė:

Ir paskui po kiekvieno perašymo su virusais sėdet nes nežinia ko ten būni prisisiuntes xd.

Tai jis sako nusiperki HDD ir viskas sukeli virusai bus ten jeigu turi, bet nebus su windows, o tuos failus gali laikyti ten kai reikės prisijungsi, o šiaip įsirašyk eset, nes  kai pajungiu laikmenas greitai virusus sugauna ir ištrina.

Redaguota , nario Ultimate

-

Vienas ir geras patarymas tau !!! Nusipirk HARD'a ir būs viskas ČIKI PIKI niekam nereikės sūkti galvos Ir šeip tūrėsi gera daigta ateičiai pradžiai tada patarčiau imti 1Terabaito na pats turiu tai ;3 Čiki ;P Tai va siūlau tau nusipirkti HARD'a ir fsio PEACE

Šiaip 1TB geras daiktas bet užtat ir kainuoja nemažai (man tai tiesiog neįperkamas dalykas xd).

Tai jis sako nusiperki HDD ir viskas sukeli virusai bus ten jeigu turi, bet nebus su windows, o tuos failus gali laikyti ten kai reikės prisijungsi, o šiaip įsirašyk eset, nes jis man kai pajungiu laikmenas greitai virusus sugauna ir ištrina.

O BITDEFENDER gera antivirusine? Bei šiaip temą eina apie Cloud Drive o ne apie antivirusines ar kietuosius diskus.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

del cloud drive tai naudoju one drive   per metus jokiu problemu kadangi turiu windows phone tai man labai patogu kiekviena nufotkinta nuotrauka iskarto automatiskai kelia man i ten ir galiu per kompa t.y is kiekvieno kompiuterio pazet nuotraukas ir lengvai 1 migtuku parsisiust,taip pat gali viska kelt  ten 15 arba 30gb duoda nu jeigu aisku reikia daugiau tai yra kitokiu cloud bet ten gali uz 2 svarus pasiupgradint iki 100 ar 150 tai..

del cloud drive tai naudoju one drive   per metus jokiu problemu kadangi turiu windows phone tai man labai patogu kiekviena nufotkinta nuotrauka iskarto automatiskai kelia man i ten ir galiu per kompa t.y is kiekvieno kompiuterio pazet nuotraukas ir lengvai 1 migtuku parsisiust,taip pat gali viska kelt  ten 15 arba 30gb duoda nu jeigu aisku reikia daugiau tai yra kitokiu cloud bet ten gali uz 2 svarus pasiupgradint iki 100 ar 150 tai..

Oi man 15-30gb pakankamai xd. Dėkui už pasiūlymą.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4100 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...