Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3721 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Esu 9 klasei ir pasibandymui kalbėjimus darom 10 klasių potemės pasirinkau kultūra 20.

Ir nežinau kaip planą pasirašyt kadangi nebuvau daug mokykloj ir praleidau tą etapą galit kas pavyzdžių numest ar ką nors...

[sADrift]GameMode

http://www.supergame...amemode-bysn0p/

Paspausk ir atsilyginsiu http://www.filmai.in/uzeik-1051191.html(JEI PASPAUDEI Į A.Ž)

• ,

Čia žaidimų o ne mokslų forumas :D

Mokslai man kaip žaidimas :D o šiaip tema apie viską so..

Nusiperki tema ten už pora euru ir tą nupirka info pagal save persidarai. Taip iš kalbėjimo visus max taškus surinkau.

Nežadu pirkt šiektiek informacijos intike susiradau tik planą noriu pasidaryt ir viskas

[sADrift]GameMode

http://www.supergame...amemode-bysn0p/

Paspausk ir atsilyginsiu http://www.filmai.in/uzeik-1051191.html(JEI PASPAUDEI Į A.Ž)

(redaguota)

Jei neišplėstinis planas tai turėtų atrodyt maždaug taip:

1 variantas:

Tema-

Potemė-

Įžanga(5-7 sakiniai gal daugiau)

Dėstymas

I.Teminis sakinys (1Sakinys)

1.Argumentas(Iki 2 sakinių)

2.Argumentas

3.Argumentas

II.Teminis sakinys

1.Argumentas

2.Argumentas

3.Argumentas

III.Teminis sakinys

1.Argumentas

2.Argumentas

3.Argumentas

Išvaods(Pilna pastraipa)

2 variantas:

Įžanga

Dėstymas

I.Teminis sakinys

Argumentai-(Pradedi argumentuot)

II.Teminis sakinys

Argumentai-

III.Teminis sakinys

Argumentai-

Išvados.

Argumentų numeruoti nereikia tik su romėniškais sunumeruok tris dėstymo pastraipų teminius sakinius.

Radau visą kalbėjima yra ir planas, ir pats kalbėjimas gali eiti studijuoti. (http://www.mediafire.com/view/s5hudzw7jvs8m68/Kalbėjimas.doc)

Abu man atrodo variantai tinka tik labiau priimtinas yra antrasis.

Redaguota , nario Rin

Galiu duoti viską 19 poteme išplėstinis plan , kalbėjima.

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

(redaguota)

Niekada nepirkau kalbos, nes parašo atmestinai, mintys padrikos ir neargumentuotos, o lupa pinigus gerai. Pats rašiau - visada maksimumai, tiek iš plano, tiek iš pačio kalbėjimo. Plane turi viskas atrodyti taip (nepyk, jog nutryniau, nenoriu, jog mano mintimis kiti naudotųsi):

3d4c6f619971b3f69e8ad94986b092e5953.png

Turbūt supratai. Žodžiu, parašai įžangos svarbiausią dalį (keli sakiniai) bei, žinoma, probleminis klausimas. Tada eina dėstymas. Rašai teiginį, tada išplėtojimas jo bei kuo jį pagrįsi (autorius, jo kūryba). Po to šaltinius nurodai, kuo daugiau šaltinių ne iš interneto, o literatūros - tuo geriau. Nors jei ir iš interneto rašei, prirašyk knygas apie autorių patį, pameluok, pvz.: D. Eigminienė - "Vincas Mykolaitis-Putinas: gyvenimas ir kūryba". Jei trūksta šaltinio - naudok literatūros vadovėlį savo. Na, su išvada taip pat kaip ir su įžanga, tik ten neiškeli klausimo, o apibendrini tuos 3 teiginukus. Tikiuosi padėjau :P

Redaguota , nario Tormazas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3721 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...