Peršokti į turinį

„Asus“ pristato asmeninio-žaidimų kompiuterio hibridą vardu „ROG GR6“


Abramov_Linkoln

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

0716f3ec359e1e5ae02c4cb5ebe12878622.jpg


 


Vis labiau artėjant visaverčiam kompanijos „Valve“ operacinės sistemos „SteamOS“ pasirodymui, įvairios kompanijos pristato savo įrenginius, kuriuos galime vadinti hibridinėmis sistemomis. Jos gali atlikti tiek asmeninio, tiek ir žaidimų kompiuterio vaidmenį.


Tokį patį vaidmenį atlieka ir šiandien anonsuotas „Asus“ asmeninio-žaidimų kompiuterio hibridas vardu „ROG GR6“. Jį varo naujasis „Intel Broadwell“ procesorius „Core i5-5200U“, o grafine dalimi rūpinasi „nVidia GeForce GTX 960M“ mobilus lustas. Pastarasis yra iš naujausios „nVidia“ serijos ir pasižymi tokiu „Maxwell“ lustu, kurį galime rasti „GeForce GTX 750 Ti“ vaizdo posistemyje.


Kalbant apie žaidimų kompiuterius, „ROG GR6“ tikrai yra kompaktiškas įrenginys. Jį pastačius jis tėra 23.9cm aukščio, 24.1cm pločio ir viso labo 6.1cm storio. Nors šio produkto apžvalgų dar nėra, „Asus“ teigia, jog šis hibridas dar ir labai tylus bei tinkamas jūsų svetainei: įprastai jo garsumas sieks 20 dBA, o jį apkrovus, dar tiksliau žaidžiant, garsumas neviršys 28 dBA.


Nepaisant žaidimų kompiuterius primenančio dizaino, „ROG GR6“ nėra uždaras kompiuteris. „Asus“ patvirtino, jog šoninės panelės nusiima labai lengvai ir leidžia pasiekti kietojo disko vietą ir porą SO-DIMM darbinės atminties lizdų. Įprastinės „ROG GR6“ versijos turės 8GB darbinės atminties, bet ją bus galima padidinti net iki 16GB. Bus siūlomos įvairios talpos variacijos: su 500GB ar 1TB dydžio mechaniniu kietuoju disku, 128GB ar 256 GB SSD kaupikliu, ar su 128GB SSD kaupikliu bei 1TB mechaniniu kietuoju disku. Pastaroji versija bus brangiausia.


Pabaigai būtų galima pasakyti, kad „ROG GR6“ turi ir vieną niuansą, kuris galbūt patiks žaidėjams: mygtuką, kuris leidžia iškart patekti į „Valve Steam Big Picture“ režimą. Telieka prisijungti pultelį ir žaisti ant savo sofos. „Asus“ patvirtino, kad „ROG GR6“ visiškai palaikys ir „SteamOS“ operacinę sistemą bei „Steam“ valdymo pultą, kai tik šie produktai bus prieinami.


 


Foto: https://www.google.com/search?q=ROG+GR6&client=opera&hs=Veq&biw=1920&bih=971&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zto0VZqkJoqVsgGH0IGoBQ&ved=0CAYQ_AUoAQ


 


Daugiau informacijos galite rasti čiahttp://www.technobuffalo.com/2015/04/18/asus-rog-unveils-sleek-and-slim-gr6-pc-game-console/


Redaguota , nario Šakalas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...