Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, kai kurie jau vakar matė, kad jau rašiau, kad paliksiu šį projektą. Taip, dabar taip ir padarau.

Retai, ar kaip kada numesiu kokį postelį kažkurioj temoj, kad prisimintumėt, kad buvau čia kažkada. Dabar kyla klausimas, kodėl palieku ? Yra daug priežasčių, tikrai jų nevardinsiu, bet įvardinsiu kelis:

1. Prarastos moderatoriaus teisės.

2. Daug visokiausių temų, pradedant nuo prisistatymų iki pat forumo turgaus. Daugelis iš jų - floodintos, bereikšmės, visokios kitos.

3. Per daug čia kažkokie užvažiavę ant manęs, nes išrėžiu tiesą į akis, o jie čia mėgina "atsišaudyti" visokiais posteliais nesąmoningais, parodant, kad jie patys taip pat turi savo bazarą atsikirst.

4. Dalyvių skaičius viršija virš 10000, nors iš jų čia lankosi nedaugiau 100-200, nors iš tų 10000 yra vienkartiniai accountai, t.y. ateina "abile" pafloodint, pareklamint ir išeit.

Aš pats esu susidaręs nuomonę, kad esu "atgyvenęs" čia ir laikas keistis.

Kas be ko, vienas narys mane numetė linką į kitą forumą (godlike.lt), kai kažkoks idiotas nukopijavo nuo manęs tiek nicką ir avatarą, tik kad nickas buvo: "Delector`", o avataras kaip mano dabartinis.

Kas be ko, nieko neturiu prieš supergames.lt . Pats dabar "dirbu" sa-mp http://www.lrg.lt/forumas forume, kuriuo nesenai tapau forumo moderatoriumi, ten nėra tokių kaip "jaunieji" ar "globalūs", yra tik Administratoriai ir forumo moderatoriai.

Prieš moderatorius irgi nieko neturiu prieš, jie atlieka savo pareigas, kai tik gali, tik kad apart Admin fon Aurimum priima visokius "berazumius". Nevardinsiu kokių, nenoriu įžeidinėti.

Manau, visad galit mane kviestis į skype (mano skype rasit profilyje).

Kas be ko, kai kurie apsidžiaugs pamatę šią tema, kad palieku, manys, kad tas medis Defector` išeina, pagaliau nieko bereikalo nelazdavos, nefloodins ar kita. Gal kai kurie ir nuliūs pamatę, kad palieku, nebe pamatys mano gerų "prikolų" forume ar pagalbos. Aišku, aš daugiausiai esu prirašęs postų, dėl reputacijos tašku negaliu pasakyt, atrodo Rezidentas jau pralenkė mane. Taip, pas mane medalių taip pat.

Taigi, linkiu sėkmės šiam projektui ilgai gyvuoti, linkiu, kad atsirastų vis daugiau gerų narių, kurie protingai postintų forume, negautų "už nieką" įspėjimų, nepradėtų rėkaut, kaip maži vaikai.

Ir galui, paliksiu prikolą, kurie gal nevisi matė (buvo tema skiltyje "Apie viską"):

Sveikas dar zadi ilgai but sitame projekte>
nežinau, greičiausiai leavinsiu.
jei leavinsi gal gali atiduoti acc?
man gal dar ir buto raktus tau dar duoti ?
Ne.

Taigi, pirmas ir paskutinis postas tiek šitoj temoj tiek forume. Viso gero.

• Atsakymų 62
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...